Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje PREVARA

Drage clanice, Samo sam htela da skrenem paznju na profil https://mojekrpice.rs/kupoholicarka53-358772 Nazalost, nisam bila niti pametna, niti oprezna, a u pitanju je lazni profil i prevarant. Uplatila sam novac u cetvrtak za parfem Si Armani i osoba se naravno ne javlja, niti parfem postoji, niti cu ga dobiti. Jesam bacila novac, ali mnogo me vise nervira postojanje takvih osoba. Lazljivaca i lopova. Imam sliku kartice, koju mi je ta persona poslala u poruci ovde, vidi se da je u pitanju Postanska stedionica. Vidi se naravno i ime i prezime, broj kartice i broj racuna. Svakako cu pokusati to da iskoristim i da dodjem do prevaranta, ne zbog novca toliko, koliko da se zaustavi. Ako neko ima bilo kakav predlog, ideju, iskustvo, bila bih zahvalna! Hvala svim postenim i dobrim ljudima! 🌸
2024 01 27
Otvorile smo temu u isto vreme, obrisala sam svoju verziju, svakako je bolje da se čuje iz prve ruke. Rekli ste mi da je kartica na ime Aleksandre Tomić, to je važan podatak. Najverovatnije je Šabanovićeva, a, rekla bih da ima i pomagače, pljačka nas uhodana ekipica, osladilo im se, a nije i da je teško. :s Uplata za parfem je legla u četvrtak, DoubleTe nema kontakt sa dotičnom posle toga. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b56fc3d74c99e42688b156cc8bdfb2a0.jpg)
2024 01 27
Hvala puno! 😊 Jeste, Aleksandra Tomic. Kartica Postanske stedionice. Kada sam pre toga trazila broj racuna, rekla mi je da mi salje cim mama dodje sa posla 😑 poslala je predvece sliku kartice. Uplatila sam novac u cetvrtak 25.01. Nakon nekoliko sati poslala sam joj skrinsot uplate. Odgovorila mi je da ce upakovati pafrem i da salje sutra. Naravno, sutradan, u petak, videla sam da je oglas taj, ali i jos par oglasa, obrisan. Od juce, nakon toga, vise nije bila aktivna. I to je to. Jako ruzno. Uzimati ljudima pare, mozda je neko tesko zaradjeni dinar za nesto odvojio u tom momentu. Ne znam ko je ta Šabanović i prvi put iskreno sam danas i usla u Forum i pisala ovde, ali svakako mi je za nauk ovo iskustvo. Nadam se i verujem da ce sve takve redom pohvatati. Nece to oni raditi doveka, niti bez posledica.
2024 01 27
Ne znam šta bih rekla, žao mi je što ste prevareni. Barem imate podatke sa kartice, pa može prijava u policiji. Kako će se to završiti ne znam, jer nijednom nisam pročitala da je neka devojka ovde prijavila i posle napisala kako i da li se to razrešilo, samo nestanu sa foruma. Ja svakako mislim da ih treba prijavljiti, pa makar da snose bilo kakvu posledicu za takvo ponašanje, čak i ako je to samo poziv od suda ili tako nešto, dovoljno da ih bar malo "prodrma".
2024 01 27
Ako je zaista mamina kartica, još bolje da je prijavite, ako ništa drugo, možda je prevaspita. Osim te Šabanović, isto je skoro bila neka klinka ovde i prevarila njih 10ak.
2024 01 27
obrisan je oglas za armani, ali i onaj za chanel, verovatno je još neko prevaren.
2024 01 27
Da se gleda forum redovno, ne bi bilo ovakvih tema. Teme o doticnoj postoje skoro mesec unazad, ali cita ih nas par koje redovno i dodajemo nove naloge koje mala otvori. Podnesi prijavu u policiji, sta da ti kazem... > DoubleTe: > > Jako ruzno. > Uzimati ljudima pare, mozda je neko tesko zaradjeni dinar za nesto odvojio u tom momentu. > Sustinski, neko ko bas bas tesko zaradjuje pare ce kupiti Ekonomik, a ne Armani preko neta. Lepo sam navela u jedoj temi, vecia tih prevara se desava na zaletanja na brendove ispod cene, ne na osnovne krpice npr zimske cizme i slicno u sred zime.
2024 01 27
> Her_Fashion: > Ne znam šta bih rekla, žao mi je što ste prevareni. > Barem imate podatke sa kartice, pa može prijava u policiji. > Kako će se to završiti ne znam, jer nijednom nisam pročitala da je neka devojka ovde prijavila i posle napisala kako i da li se to razrešilo, samo nestanu sa foruma. > Ja svakako mislim da ih treba prijavljiti, pa makar da snose bilo kakvu posledicu za takvo ponašanje, čak i ako je to samo poziv od suda ili tako nešto, dovoljno da ih bar malo "prodrma". Klosarke su prevarile citavu jednu produkciju za kuću, da li iko veruje da ce da ih potrese prijava za parfemcic?
2024 01 27
Ako kojim slucajem nije ona vec neka druga, kao npr. ona Jana Jeremic, mozda i ima nekog efekta.
2024 01 27
da znas da je meni zamirisalo na sistem Jane, ali Janina mama to nije,
2024 01 27
Znam da nije, Jana se ovde ovajdila pa se sad slika po crvenim tepisima ;) Mislila sam mozda je tako neka druga Jana, a majka joj npr. nema pojma da ona krade pare po internetu i za to jos koristi njenu karticu.
2024 01 27
> DzoDzo: > > Her_Fashion: > > Ne znam šta bih rekla, žao mi je što ste prevareni. > > Barem imate podatke sa kartice, pa može prijava u policiji. > > Kako će se to završiti ne znam, jer nijednom nisam pročitala da je neka devojka ovde prijavila i posle napisala kako i da li se to razrešilo, samo nestanu sa foruma. > > Ja svakako mislim da ih treba prijavljiti, pa makar da snose bilo kakvu posledicu za takvo ponašanje, čak i ako je to samo poziv od suda ili tako nešto, dovoljno da ih bar malo "prodrma". > Klosarke su prevarile citavu jednu produkciju za kuću, da li iko veruje da ce da ih potrese prijava za parfemcic? Da li Tamara i produkcija znaju za to i sta ce biti?
2024 01 27
> Her_Fashion: > Znam da nije, Jana se ovde ovajdila pa se sad slika po crvenim tepisima ;) > Mislila sam mozda je tako neka druga Jana, a majka joj npr. nema pojma da ona krade pare po internetu i za to jos koristi njenu karticu. Mooolim?
2024 01 27
Ma nista, skoro sam bila u nekoj prici sa MissDivom oko toga pa sam otisla na Janin profil da sebi dokazem da sam u pravu ,:) Uglavnom presmesno mi je bilo, okacila je neku sliku ispred nekog hotela ili tako nesto na crvenom tepihu a ispod kometarisu tetke, sestre i ostali kako "Ne zasluzuje nista manje od crvenog tepiha" a ona ovamo opljacklala 10ak njih za 4 dana. ,:)
2024 01 27
Hahahahah a da tetkama posaljes temu o prevari(obrisana, koliko se secam, ali mozda eko ima skrinove) bil obi neeee to je nasa mala Janica, lepotica nasa, medenica devojcica, ne lazi o njenom postenju, nije ona tako vaspitana, sram da te bude sto je lazno optuzujes.
2024 01 28
1 2 3 4