Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Originalu i Bogu si smesan

Moguće je da su od kože te kopije, videh skoro na jednoj devojci Mona for her tašnu manju zelenu, koja mi nije delovala kao original, ali bih opet rekla da je kožna. To je neko moje zapažanje sa metar/dva, mozda grešim, ali svakako da prave različite kopije svačega sto je popularno, kao i Ugg sto je sad kopija jedna- koža/ vuna, a druga i treca sintetika, s tim da je druga malo kvalitetnija, a treca ko jeftina patofna. Čim su počeli sa Mona kopijama, očekujte različit kvalitet kopija, kao uostalom i svega ostalog.
2024 01 31
Ne mislim ja na Gucci za 15.000 hiljada i sl, iskreno svaka cast bilo kome ko se usudi da ovde kupi Gucci, Dior i Versace i ostale jace marke na nevidjeno, pa koliko god da kosta. Ako prodavac pristane na licno preuzimanje onda je druga stvar. Kada sam otvarala temu mislila sam na neke brendove koji su u sredini klase. Ipak se ne mogu porediti Dior i Gucci, sa UGG I Mona npr. Kad prodaju kopiju za koju tvrde da je original mogu barem da se potrude da to bude prvoklasna kopija, a ne artikal za koji se po mirisu vidi da je kineski. 😂
2024 02 01
Kao što reče jacaikaja, i tih kopija ima raznih, odnosno različitog kvaliteta, pa sad zavisi šta Vam zapadne. A što se tiče originalnog posta, ako Vam neko pošalje fake za koji tvrdi da je original to je već " rekla-kazala" situacija. Ovde članice šalju flekavo i pocepano kao "dobar dan" i onda "ne primaju reklamacije", tako da verujem da i ti koji svesno prodaju kopije kao originale, neće uvažiti reklamaciju. Može da se da negativna I prijavi adminu, ali ništa od novca nazad.
2024 02 01
Versace imate original tašnu da kupite povoljno na sajtu i u radnji Jeans Couture kolekciju, Armani Exchange majice imate u outlet radnji nove za oko 2500-3000 dinara, Emporio je skuplji, ali Gucci na sajtu original noviji model tašne i da je ok cena tesko. Za Chanel i Gucci bi Vam trebalo stručno lice da potvrdi originalnost, ako je jako dobra kopija- skoro je identična originalu. U Turskoj imate jako dobre kopije tašni od kože- štep, logo, print- sve bude identično, tako da možete kupiti ovde korišćenu kopiju za 45.000, za koju tvrde da je original, a koja je toliko plaćena nova ili čak manje. Svakako i put košta, pa se nekom isplati da kupi na sajtu, ako je zapeo za odredjeni model i želi da mu traje
2024 02 01
1 2