Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto se laze da je predmet NOV

Ljudi mojo, koliko prevaranata. Znaci, lazu da je artikal jednom obucem. Lazu da su platile kaput 38.000rsd, a kupile ga ovde na sajtu za 10.000 rsd. Pa i ta i prethodna devojka nosile. Lazu da je Zara nova, nikada nosena, a realno je stara haljina Samo prikacile Novu etiketu. Dodje mi da otvorim ovde kao neku crnu listu lazova. I za koga 100% znam da lazu, kacimo. Koliko se laze to je strasno.
2024 01 31
Meni je najjace kad napisu "novo" a onda u tekstu JEDNOM NOSENO 😂 Moze biti samo kao novo, ili "bez ostecenja" itd. Sto se tice lazi, ne tangira me to, zaobidjem i dobro. Lazova i prevaranata je bilo oduvek i bice, nase je da pazimo i biramo sa kim cemo imati saradnju, ja jos nijednom nisam imala lose iskustvo... ali online kupovina je uvek rizik pa makar narucivali i sa Zarine aplikacije licno. Stigla mi jednom od njih kosulja bez dugmeta, a drugi put majica sa poklon tragom pudera na rukavu. Tako da sam shvatila da se ne vredi nervirati, prosto prihvatis da je ovo sve tombola, nista dok se ne ode licno u butik da se vidi i opipa. 😁
2024 02 01
Napišem kako jeste. Ako stoji da sam dva puta nosila, onda i jesam i stavim da je stanje polovno bez oštećenja. Onda naiđem na članice koje ne veruju, pa traže dodatne slike i pitaju ima li ipak neko oštećenje. :') Ne varam jer zaista ne bih da me neko kune i proklinje za 1000-2000 dinara.
2024 02 01
I meni nikako nije jasno kako nešto može biti novo bez etikete a obuveno ili obučeno npr. jedanput?!?
2024 02 04