Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevarena sam, pomoc!

Blokirana je. Ajde da budemo realni, šta se postiglo sa blokiranjem, koja je svrha? Zašto se brišu predmeti, da ih lovimo ponovo ako se pojave?
2024 02 17
> oneblackcat: > > cutiepie11: > > Ne bih da generalizujem ali imam losa iskustva sa devojkama iz Novog Pazara. Cast izuzecima. > Jaoj pa nemojte tako :) hahaha > Da se nadovežem na temu, užas i sramota! > Ja bih je prijavila namerno. > Koje joj je ime i prezime ne vidim najbolje na poštanskoj uputnici? Sugradjanka, sigurno je znam. LENA PANTOVIC IVANJICKA BB POSTENJE-NOVI PAZAR 36300 NOVI PAZAR 062254303 Mozete joj sliku videti na viberu preko ovog njenog broja. Ima sestre, majka joj je Ljiljana.
2024 02 17
> AppleRed: > Blokirana je. Ajde da budemo realni, šta se postiglo sa blokiranjem, koja je svrha? Zašto se brišu predmeti, da ih lovimo ponovo ako se pojave? Mislim da se treba ograniciti na neki nacin pravljenje naloga. Da moze svako preko jmbg napraviti samo jedan nalog. Na neki nacin ce se smanjiti mogucnost prevare.
2024 02 17
> AppleRed: > Blokirana je. Ajde da budemo realni, šta se postiglo sa blokiranjem, koja je svrha? Zašto se brišu predmeti, da ih lovimo ponovo ako se pojave? Pa oni nista drugo i ne znaju sem da blokiraju ..sto kazete i sami koja je poenta tog blokiranja ..otvore druge naloge sa drugom robom i opet sve iz pocetka ..nema navukli su se prevaranti na ovaj sajt jer je ne zasticen i haraju samo tako uzas
2024 02 17
1 2 3