Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je ovde moguće blokirati ?

Imam jednu situaciju gde se članica javlja nekoliko puta u vezi haljine da je kupi i iskulira me uvek,prvi out je dobila mere haljine koje jw tražila,rejla može pa nestala,sada se ooet javlja zainteresovana za istu haljinu i ooet porukai ništa,videla sam d aima dosta negativnih utisaka pa me zanima da li mogu da blokiram takvof člana i ko može koji je postupak?Hvala
2024 02 17
To je neka sto mnogo razmislja izgleda. Mislim da ne mozete Vi da je blokirate, nisam videla tu opciju. Ne odgovarajte na kraju krajeva na poruke. Kod mene je situacija da vec par puta pisem zeni da li joj je dostupan artikal, ona vidim da ulazi a ne odgovara mi. Ne vidim ni tome svrhu,ako vec zelis da prodas cemu sve ovo?! Nadam se da ce na kraju reci taj potencijalan kupac da li zeli ili ne tu haljinu. Budite konkretni i napisite joj. "Da li zelite ili ne haljinu? Odlucite se vise ili mi ne pisite."
2024 02 17
> todorowvesna: > Imam jednu situaciju gde se članica javlja nekoliko puta u vezi haljine da je kupi i iskulira me uvek,prvi out je dobila mere haljine koje jw tražila,rejla može pa nestala,sada se ooet javlja zainteresovana za istu haljinu i ooet porukai ništa,videla sam d aima dosta negativnih utisaka pa me zanima da li mogu da blokiram takvof člana i ko može koji je postupak?Hvala Mogu samo admini da blokiraju, u poruci im prosledite link profila clanice i objasnite o cemu je rec,ako vec ima dosta negativnih mislim da ce je blokirati
2024 02 17
> Sakica33: > To je neka sto mnogo razmislja izgleda. Mislim da ne mozete Vi da je blokirate, nisam videla tu opciju. Ne odgovarajte na kraju krajeva na poruke. > Kod mene je situacija da vec par puta pisem zeni da li joj je dostupan artikal, ona vidim da ulazi a ne odgovara mi. Ne vidim ni tome svrhu,ako vec zelis da prodas cemu sve ovo?! > Nadam se da ce na kraju reci taj potencijalan kupac da li zeli ili ne tu haljinu. Budite konkretni i napisite joj. > "Da li zelite ili ne haljinu? Odlucite se vise ili mi ne pisite." Hvala na savetu,vodeću da je prvo opomenu da ne bude surovo 🤷
2024 02 17
Imam poruku da mogu da je bloknu admini,ali ljudski je opomenuti je
2024 02 17
> MarijanaTasin: > > todorowvesna: > > Imam jednu situaciju gde se članica javlja nekoliko puta u vezi haljine da je kupi i iskulira me uvek,prvi out je dobila mere haljine koje jw tražila,rejla može pa nestala,sada se ooet javlja zainteresovana za istu haljinu i ooet porukai ništa,videla sam d aima dosta negativnih utisaka pa me zanima da li mogu da blokiram takvof člana i ko može koji je postupak?Hvala > Mogu samo admini da blokiraju, u poruci im prosledite link profila clanice i objasnite o cemu je rec,ako vec ima dosta negativnih mislim da ce je blokirati Ima desetak baš problematičnih situacija gde ne preuzima pakete itd,videću sa admina pa neka je opomenu za ubuduće
2024 02 17
> todorowvesna: > Imam jednu situaciju gde se članica javlja nekoliko puta u vezi haljine da je kupi i iskulira me uvek,prvi out je dobila mere haljine koje jw tražila,rejla može pa nestala,sada se ooet javlja zainteresovana za istu haljinu i ooet porukai ništa,videla sam d aima dosta negativnih utisaka pa me zanima da li mogu da blokiram takvof člana i ko može koji je postupak?Hvala Nazalost sajt nema tu mogucnost. 😔
2024 02 17
Zasto da blokirate, jednostavno zaboravite na nju.😊 Nije prevarila,samo ne zna sta hoce. Predmet neka stoji kao da nikada nije ni pitala za njega. Ukoliko se ponovo javi da hoce da obavite kupoprodaju, zbog negativnih ne saljite predmet bez prethodne uplate a ona posle ako hoce neka podigne,ako nece, njen problem. Ipak,ako se javi neko drugi u medjuvremenu, prodajte,zasto bi cekali na nekoga ko ne zna hoce li ili ne...
2024 02 18