Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto pojedine clanice prodaju prljave stvari???

Cesto se desava da naidjem na zanimljivu stvar ali me odbije opis, a i sama slika jel, tipa torba, opis-spolja kao nova, unutrasnjost uprljana karminom ali se moze oprati. Pa operi je zeno mila pa slikaj i stavi u prodaju, jel. Ima primera i za garderobu i obavezno se naglasi da se moze oprati-skinuti. Pa zasto je problem oprati stvar pa onda prodavati? Svaka od nas voli da kupi citavo, cisto, lepo upakovano, zasto bi placali prljavo i pitali se da li se zaista i moze oprati ili mozda ne. Ne mogu da razumem.
2024 02 27
> EnaElena: > Cesto se desava da naidjem na zanimljivu stvar ali me odbije opis, a i sama slika jel, tipa torba, opis-spolja kao nova, unutrasnjost uprljana karminom ali se moze oprati. Pa operi je zeno mila pa slikaj i stavi u prodaju, jel. Ima primera i za garderobu i obavezno se naglasi da se moze oprati-skinuti. Pa zasto je problem oprati stvar pa onda prodavati? Svaka od nas voli da kupi citavo, cisto, lepo upakovano, zasto bi placali prljavo i pitali se da li se zaista i moze oprati ili mozda ne. Ne mogu da razumem. to mi je oduvek bilo fascinantno :D operi pa prodaj covece... mene bi bilo blam da nekom prodam flekavu odecu
2024 02 27
Potpuno se slazem, pored svih prevara i svega treba jos da razmisljam da li ce se fleka skinuti... takve oglase odmah preskacem😏
2024 02 27
Užas! Nikada ne bih prodala neopranu stvar, a pogotovo flekavu. Takve oglase treba preskakati. Sto ne bih volela da kupim, ne bih ni drugima slala tako. Zasto bi nesto nosio flekavo i pocepano ako ja tu svoju stvar prva ne bih nosila, to je za kantu. Ali prljavo ako se ne moze oprati, onda nemam reči. Mogu misliti gde drze te prljave stvari! :|
2024 02 27
Malo off topic ali na temu "može se oprati", beše davno oglas za praznu maskaru uz opis "može se u nju presuti druga". :') :') :')
2024 02 28
> pufnastapufnica: > Malo off topic ali na temu "može se oprati", beše davno oglas za praznu maskaru uz opis "može se u nju presuti druga". :') :') :') Pa ovo je hit! Moze li ludje? :)
2024 02 28
Potpuno ste u pravu, odraz opste kulture
2024 03 04