Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Najsmesniji trenuci na Krpicima

> MissDiva: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e3c6b6196321ddc97e291e12e43068aa.jpg) > 😂 Au haos 😭😂😂😂😂
2024 03 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9e5b3ee60990ddb0dd4df7950cd10321.jpg) Dekoracija u kupatilu ,:)
2024 03 21
Jaooooo koliko ste me nasmejale žene. Ja nisam ovde na sajtu imala tako smešnih situacija, ali zato na poslu....i smešnih i tužnih i neverovatnih. Pre nekog vremena smo oglasili konkurs za posao, ali kakvi su se slučajevi javljali stati pa gledati hahaha....iz nekog razloga ljudi u svoj CV stavljaju selfi fotke ili fotke sa svadbi. 😂😂😂😂
2024 03 21
> lokibg: > Pre nekog vremena smo oglasili konkurs za posao, ali kakvi su se slučajevi javljali stati pa gledati hahaha....iz nekog razloga ljudi u svoj CV stavljaju selfi fotke ili fotke sa svadbi. 😂😂😂😂 Poznanici iz srednje sam prošle godine sređivala CV, kažem joj "treba mi neka čista slika" jer ona stalno kači mutne i prepune filtera selfije. Pošalje mi ona selfi, pristojan doduše ali opet ima sepia filter i filter trepavica, kaže "ovo mi je najčistija, ja slikam s podešenim filterom" 💀
2024 03 22
> SvetlanaRadic: > > lokibg: > > Pre nekog vremena smo oglasili konkurs za posao, ali kakvi su se slučajevi javljali stati pa gledati hahaha....iz nekog razloga ljudi u svoj CV stavljaju selfi fotke ili fotke sa svadbi. 😂😂😂😂 > Poznanici iz srednje sam prošle godine sređivala CV, kažem joj "treba mi neka čista slika" jer ona stalno kači mutne i prepune filtera selfije. Pošalje mi ona selfi, pristojan doduše ali opet ima sepia filter i filter trepavica, kaže "ovo mi je najčistija, ja slikam s podešenim filterom" 💀 Ali ajde, selfiji na stranu, ali napišeš o sebi da si odgovorna osoba, fokusirana na detalje i onda imaš gomilu slovnih grešaka, različit font i totalno nesređen format. Pa ono....
2024 03 22
1 2