Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li smo se navikli?

> EsBeBe: > to što sada moram da kliknem na korisničko ime, a otvorila sam predmet, da bih videla pozitivne i negativne ocene je idiotizam. > drugi se odnosi na fotografije - em je potreban dupli klik za uvećanje, em narednu možemo da otvorimo tek kad prethodnu zatvorimo. smaranje. E to! Sve sto si navela... bas zbog svake tvoje reci polako ali sigurno odustajem.
2024 04 17
I ja cu sacekati jos neko vreme (barem dok ne istrosim kredit na VIP) da vidim hoce li da vrate na staro ili ce da poprave ovo. Ako ostane ovako bez promena odoh i ja.
2024 04 17
Meni je okej, samo da ne baguje :)
2024 04 18
Sajt je ocajan sve se slazemo oko toga, prodaja opala,a i j akoja sma kupovala ko luda sam odustala jer nista ne vidim, samo me intersuje da li neko cit aovo sto mi pisemo pa da shvate sta su uradili sa sajtom.
2024 04 18
Zanima me kako ovo sve bledunjavo utice na ljude sa dioptrijom? Ko je nema, dobice je.
2024 04 20
> srebrna: > Nisu Krpice propale od 2011. pa nece ni sada. Samo opusteno, oni uvek samo nasminkaju, dosminkaju a ne zaboravite da je ovo zajednica od jos malo pa 400.000 clanova, manje ili vise aktivnih gde ne placate nista da bi nesto prodale i kupile :) Hajde da se ne lazemo oko ovih 400 000. Ko je ovde od pocetka, zna dobro da brojevi pored nicka ne idu redom broj za broj, nego su isli +3 ili +4. I koliko je samo banovanih, sto zbog prevara, sto zbog vredjanja svojevremeno... Ako ima 500-800 aktivnih naloga max, to je, ali ne u smislu aktivnih po kupoprodaji, nego postojecih nedeaktiviranih. u webu pored nicka moze da pise i milion, kad nije milioniti aktivni, dzaba
2024 04 20
Ljudi, je li ja ne vidim ili nema 'dugme' prodato? :-O
2024 04 20
Desni ugao iznad objave, neki kao grom. Piše Prodaj opet kad se klikne, ali to je to. Valjda će ispraviti.
2024 04 20
Nije, Doli, nasla sam uz pomoc prijateljice, mora se uci u predmet, klikomna predmet i onda se pojavi i ta opcija.
2024 04 20
hahahaahah a sta onda znaci da se klikne prodaj opet? tj munja? bustovanje predmeta?
2024 04 21
> DzoDzo: > hahahaahah a sta onda znaci da se klikne prodaj opet? tj munja? bustovanje predmeta? valjda, ako označiš da je prodato, a ono se ne proda, tipa, odustane kupac ili ne preuzme paket? :)
2024 04 21
DzoDzo, ta opcija je bila uvek i znaci ovo sto EsBeBe prica.
2024 04 22
> TatCat: > Nije, Doli, nasla sam uz pomoc prijateljice, mora se uci u predmet, klikomna predmet i onda se pojavi i ta opcija. Jeste, ja sam tako svaki put. Kad se klikne na tu munju, označi se kao prodato.
2024 04 23
O boze... Bilo je kao euro znak, kakve veze munja ima sa prodajom :D
2024 04 27
> DzoDzo: > O boze... Bilo je kao euro znak, kakve veze munja ima sa prodajom :D Munjevito se prodaje 😱😂😂😂😂 Evo prošlo je neko vreme, ajde da kažem da sam se navikla na promenu. I dalje mi je očaj živi, sve je em ružno em manje funkcionalno, a najtužnije od svega je to što i dalje posle svih ovih godina stojim iza toga da je ubedljivo najbolji i izgled i funkcionalnost imala prva verzija sajta. Starije članice znaju na koju mislim. Oni su ljudi uspeli da dva puta promene i oba puta primaše-treba i to umeti zaista 😂😂😂
2024 04 27