Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Gde i kako reklamirati proizvode?

Naime da li stavljate stvari i na druge sajtove uporedo sa Krpicama ili postoji neka šema za uspešno reklamiranje koje nisam svesna? Nova sam na sajtu i primećujem da dosta ljudi pominje i kupindo / limundo za prodaju odeće, ali ne bih da se raštrkam ako ne moram… Imate li neki savet ili generalna iskustva o tome kako navigirati sajtom i šta da očekujem? ( svesna sam da starije stvari recimo sigurno dosta sporije lete, ali zanima me nevezano za to )
2024 04 19
Ja oglašavam na 4 mesta, i verovatno ću oprobati još negde 😂 Članice neke tvrde da lajvovi na Fejsu su odličan način da brzo prodate dosta stvari... S tim što ja nemam puno stvari i ne razumem se u to
2024 04 19
> Edamer: > Naime da li stavljate stvari i na druge sajtove uporedo sa Krpicama ili postoji neka šema za uspešno reklamiranje koje nisam svesna? > Nova sam na sajtu i primećujem da dosta ljudi pominje i kupindo / limundo za prodaju odeće, ali ne bih da se raštrkam ako ne moram… > Imate li neki savet ili generalna iskustva o tome kako navigirati sajtom i šta da očekujem? > ( svesna sam da starije stvari recimo sigurno dosta sporije lete, ali zanima me nevezano za to ) Malo su vam neke cene jače, jače cene ovde jedino rade kod atraktivnih i trenutno popularnih komada 😃
2024 04 19
> Ana2018: > > Edamer: > > Naime da li stavljate stvari i na druge sajtove uporedo sa Krpicama ili postoji neka šema za uspešno reklamiranje koje nisam svesna? > > Nova sam na sajtu i primećujem da dosta ljudi pominje i kupindo / limundo za prodaju odeće, ali ne bih da se raštrkam ako ne moram… > > Imate li neki savet ili generalna iskustva o tome kako navigirati sajtom i šta da očekujem? > > ( svesna sam da starije stvari recimo sigurno dosta sporije lete, ali zanima me nevezano za to ) > Malo su vam neke cene jače, jače cene ovde jedino rade kod atraktivnih i trenutno popularnih komada 😃 Da to je savim fer, nego sam vidjala i neke proizvode od 20k pa nadalje ali jesu to bili skorije/atraktivnije ponude Pada mi jedna rekalibracija 😮‍💨
2024 04 19
> Ana2018: > > Edamer: > > Naime da li stavljate stvari i na druge sajtove uporedo sa Krpicama ili postoji neka šema za uspešno reklamiranje koje nisam svesna? > > Nova sam na sajtu i primećujem da dosta ljudi pominje i kupindo / limundo za prodaju odeće, ali ne bih da se raštrkam ako ne moram… > > Imate li neki savet ili generalna iskustva o tome kako navigirati sajtom i šta da očekujem? > > ( svesna sam da starije stvari recimo sigurno dosta sporije lete, ali zanima me nevezano za to ) > Malo su vam neke cene jače, jače cene ovde jedino rade kod atraktivnih i trenutno popularnih komada 😃 Upravo pogledala i razmisljam zasto su pantalone po ceni od 4000 i 6000 dinara kao i onaj dzemperic za 3000 dinara 😳😳😳
2024 04 20
Da, ima predmeta i od 200k ali ima smisla sto kostaju toliko. Realna cena ovog Zara kardigana npr je 800din u vrh glave i to da cekas nekog, mada i tada tesko jer je totalno obican, ni po cemu atraktivan i poseban. no, tvoj ducan, tvoje cene.
2024 04 20
> DzoDzo: > Da, ima predmeta i od 200k ali ima smisla sto kostaju toliko. Realna cena ovog Zara kardigana npr je 800din u vrh glave i to da cekas nekog, mada i tada tesko jer je totalno obican, ni po cemu atraktivan i poseban. > no, tvoj ducan, tvoje cene. Zara cardigan je bio 4k a nosen je mozda jednom pa mi je 800 dinara bilo previše malo…Slična situacija sa ostalim stvarima, ali svakako razumem pošto nisu NAJ atraktivnije hahah Prvi put radim ovako nešto pa ima mnogo eksperimentacije, hvala na odg :>
2024 04 20
Nikog ne zanima koliko je predmet bio pre, kada su basic stvari u pitanju. Predmet nov sa etiketom da je izasao i da pise 4000din na etiketi, tada moze mozda za 3000din da ode, kamoli jednom noseno.
2024 04 20
> DzoDzo: > Nikog ne zanima koliko je predmet bio pre, kada su basic stvari u pitanju. > Predmet nov sa etiketom da je izasao i da pise 4000din na etiketi, tada moze mozda za 3000din da ode, kamoli jednom noseno. Da vidi se da ne vredi- Meni je bas sladak ali valjda je do licnog ukusa Steta je jer cak msm da dzemper i nije nosen ali eto, bolje mi je svakako da se proda nego da kod mene jadan truli
2024 04 21
Zašto mj nestaju slike ,imala sam 16 fotografija sad palo na 7 ..u čemu je problem ..admini rešite to!!!
2024 04 22