Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nepoštovanje dogovora i lično preuzimanje

Zdravo! Ne znam da li je otvarana ova tema, ali kakva su vaša iskustva sa ličnim preuzimanjem? Desilo mi se da se jedna od članica koja ovde ima dosta pozitivnih komentara i ocena nije ni pojavila na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, niti se javila kad sam zvala. Tako da pozitivne ocene nisu garancija da će se neko ponašati odgovorno i profesionalno.
pre 14 dana, 13:37
> DeeDee91: > Zdravo! > Ne znam da li je otvarana ova tema, ali kakva su vaša iskustva sa ličnim preuzimanjem? > Desilo mi se da se jedna od članica koja ovde ima dosta pozitivnih komentara i ocena nije ni pojavila na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, niti se javila kad sam zvala. > Tako da pozitivne ocene nisu garancija da će se neko ponašati odgovorno i profesionalno. Jedna mi je to isto uradila, ladno mi rekla da je predmet prodala drugoj kad sam stigla u njen grad. Obrisana joj je moja negativna ocena ali je zato posle nekog vremena dobila negativnu kao kupac, jer nije ispostovala dogovor. 😏
pre 14 dana, 14:23
Žao mi je što ti se to desilo, pogotovo jer si se iscimala do drugog grada i što si ti bila kupac. Ipak joj se vratilo milo za drago. Čujem da ovde bude i "osvetničkih" negativnih ocena, neverovatno čime se ljudi bave!
pre 14 dana, 15:37
Dva puta sam izasla u susret za licno preuzimanje, iako to ne praktikujem jer moram da vodim dete sa sobom i nalazim se sa nepoznatim osobama, prvi put me je zena ispostovala, drugi put (druga osoba) mi se nije pojavila 😊 Tako da kod mene vise nema licnog preuzimanja😊
pre 14 dana, 19:04
Praktikujem licno preuzimanje, iskljucivo ispred moje zgrade. Nije mi se dogadjalo da se ne pojave u dogovoreno vreme, ali npr da rezervisu predmet i kroz par dana bi dosli da preuzmu - iako je naglaseno da rezervisem na dan dva max, pa se ne jave. Sveza situacija je od prosle nedelje, gde je clanica trazila i popust, i da preuzme predmet juce, na moju poruku da li dolazi nema odgovora. Sinoc je predmet prodat odma drugoj clanici… uglavnom, ne raznosim, ne nalazim se po gradu… za to postoji posta da donese paket gde kupcu odgovara.
pre 14 dana, 08:05
Hvala na odgovorima. Kad prodajem, onda predlažem par mesta kome su manje-više svima na pola puta, konkretno Novi Sad to je centar, ž.stanica, futoška, liman. Kad sam kupac, predložim navedena mesta ali svakako poštujem prodavca i dolazim tamo gde njemu/njoj odgovara.
pre 14 dana, 08:13
Zbog obaveza koje imam na dnevnom nivou, lično preuzimanje je moguće ispred moje zgrade pa ko voli nek' izvoli, sa tim nikada nisam imala negativna iskustva. Ali, dok sam praktikovala nalaženje po gradu dva puta mi se desilo da se osoba ne pojavi, od čega jednu danas dan pamtim jer ne samo da se nije pojavila niti na telefon javila (a ja luda čekala tipa sat vremena) nego kada se na kraju udostojila da se oglasi napisala je nešto nebulozno tipa "Grmelo je, nisam dirala telefon" gde mi je odmah bilo jasno da osoba nije baš 'čista' a sa takvima i bolje da nemam posla 😂
pre 13 dana, 11:31
> pufnastapufnica: > Zbog obaveza koje imam na dnevnom nivou, lično preuzimanje je moguće ispred moje zgrade pa ko voli nek' izvoli, sa tim nikada nisam imala negativna iskustva. Ali, dok sam praktikovala nalaženje po gradu dva puta mi se desilo da se osoba ne pojavi, od čega jednu danas dan pamtim jer ne samo da se nije pojavila niti na telefon javila (a ja luda čekala tipa sat vremena) nego kada se na kraju udostojila da se oglasi napisala je nešto nebulozno tipa "Grmelo je, nisam dirala telefon" gde mi je odmah bilo jasno da osoba nije baš 'čista' a sa takvima i bolje da nemam posla 😂 Ovo je novi level opravdanja, možda joj kuća/stan u 21. veku nema gromobran xD Šalu na stranu, žao mi je što vam se to dogodilo ali u pravu ste, bolje odmah da znate s kim imate posla.
pre 13 dana, 08:56