Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarantkinja MarijaTatalovic https://mojekrpice.rs/marijatatalovic-38253

Iz mog iskustva sa kupovinom, većina članica su fine, ljubazne i kulturne dok im se ne javite sa nekim problemom i reklamacijom. Onda su drske i bezobrazne. Klasični uvaljivači. Prva je imala 700 pozitivnih, toliko o utiscima 😅 Jednom mi se samo desilo da mi je devojka poslala haljinu sa flekama na šta sam joj ja skrenula pažnju, i pondila mi je da mi vrati novac I da pošaljem haljinu nazad. Malo je reći da sam se oduševila nečim što bi trebalo da bude sasvim normalna i očekivana reakcija. Na kraju je nisam ni vratila jer je bila jeftina a toliko mi je dobro stajala (kroj savršen) pa sam je zadržala da odnesem kod krojačice da mi sašije istu takvu. Ali svakako je lepo znati da sam imala opciju i da mi je devojka rekla "Izvinite, nisam videla, ispraviću situaciju " umesto "To nije bilo na haljini, ne radim povrat novca".
2024 04 23
U potpunosti se saosecam sa Vama. Meni se pre par meseci desila slicna situacija. Kupila sam cizme navodno bez ostecenja i platila ih 5000 din, gde je stikla oguljena, fleke koje se ne mogu skinuti...a stanje predmeta navedeno vrlo dobro, clanica se naravno pravila " luda"... Nisam je cak ni ocenila negativno samo sam precutala iz razloga sto ne volim sukobe, negativnu energiju i gubljenje vremena... Kao sto ste i naveli ljudi su sposobni na sve zarad par hiljada din. Iskreno ne verujem da ce im tako " zaradjen" novac biti od koristi. ♥️
2024 04 23
> Her_Fashion: > Iz mog iskustva sa kupovinom, većina članica su fine, ljubazne i kulturne dok im se ne javite sa nekim problemom i reklamacijom. Onda su drske i bezobrazne. > Klasični uvaljivači. Prva je imala 700 pozitivnih, toliko o utiscima 😅 > Jednom mi se samo desilo da mi je devojka poslala haljinu sa flekama na šta sam joj ja skrenula pažnju, i pondila mi je da mi vrati novac I da pošaljem haljinu nazad. > Malo je reći da sam se oduševila nečim što bi trebalo da bude sasvim normalna i očekivana reakcija. > Na kraju je nisam ni vratila jer je bila jeftina a toliko mi je dobro stajala (kroj savršen) pa sam je zadržala da odnesem kod krojačice da mi sašije istu takvu. Ali svakako je lepo znati da sam imala opciju i da mi je devojka rekla "Izvinite, nisam videla, ispraviću situaciju " umesto "To nije bilo na haljini, ne radim povrat novca". Broj pozitivnih utisaka očigledno nije merilo pouzdanosti i fer odnosa prema kupcima, ko zna koliko pozitivnih utisaka je dato samo da se ne bi dobila osvetnička negativna. Do čoveka je. Zbog ovakvih slučajeva se prosto gubi čar ovog sajta.
2024 04 23
> slikarka: > U potpunosti se saosecam sa Vama. Meni se pre par meseci desila slicna situacija. Kupila sam cizme navodno bez ostecenja i platila ih 5000 din, gde je stikla oguljena, fleke koje se ne mogu skinuti...a stanje predmeta navedeno vrlo dobro, clanica se naravno pravila " luda"... Nisam je cak ni ocenila negativno samo sam precutala iz razloga sto ne volim sukobe, negativnu energiju i gubljenje vremena... Kao sto ste i naveli ljudi su sposobni na sve zarad par hiljada din. Iskreno ne verujem da ce im tako " zaradjen" novac biti od koristi. ♥️ Hvala na podršci🍀 Strašno, bez srama da pojedini tako uvaljuju robu koja je za reciklažu ili kantu. Verujem da se sve vraća svima pa će se tako i prevarantima sve vratiti.
2024 04 23
> SamoModa: > > slikarka: > > U potpunosti se saosecam sa Vama. Meni se pre par meseci desila slicna situacija. Kupila sam cizme navodno bez ostecenja i platila ih 5000 din, gde je stikla oguljena, fleke koje se ne mogu skinuti...a stanje predmeta navedeno vrlo dobro, clanica se naravno pravila " luda"... Nisam je cak ni ocenila negativno samo sam precutala iz razloga sto ne volim sukobe, negativnu energiju i gubljenje vremena... Kao sto ste i naveli ljudi su sposobni na sve zarad par hiljada din. Iskreno ne verujem da ce im tako " zaradjen" novac biti od koristi. ♥️ > Hvala na podršci🍀 > Strašno, bez srama da pojedini tako uvaljuju robu koja je za reciklažu ili kantu. Verujem da se sve vraća svima pa će se tako i prevarantima sve vratiti. Žao mi je što vam se to dogodilo. Zbog tih stvari praktikujem samo lično preuzimanje u svom gradu i kao prodavac i kao kupac, pa fino na licu mesta da se vidi da li je roba kao što je opisana ili nije. Nije ni to idealno, ali makar odmah znaš na čemu si. Meni se desilo da se članica koja takođe ima dosta pozitivnih ocena nije ni pojavila na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme kad sam trebala da joj prodam parfem. Čekam na kiši, pišem, zovem, nije se ni udostojila da makar javi razlog što se nije pojavila. Ne znam šta je sa ovim sajtom jer jako puno baguje, i onda mi nije dozvoljavalo ni da joj dam negativnu ocenu i komentar. A pošto sam relativno nova ovde i nisam ocenjivana, dovoljan mi je jedan osvetnički komentar i može mi profil biti ugašen verovatno. U pravu su članice, pozitivne ocene ne garantuju dobru saradnju. Nadam se da više nećete prolaziti kroz to, zaista se vidi da je jakna oštećena a i to uopšte nije mali novac. :(
2024 04 24
Lično preuzimanje je najbolja solucija jer se odmah vidi u kakvom je stanju nešto, jedino kad nisu isti gradovi u pitanju je malo problematično. Ne brinite za osvetnički negativni utisak, ukoliko je dat iz osvete onda se sve lepo skrinšotuje i pošalje adminima. Admini kad dobiju sve potrebne informacije brišu taj osvetnički utisak i to je to. Nije mali novac, najviše me je pogodilo ponašanje dotične gospodje. Da je lepo iskreno rekla u kakvom je stanju jakna ili da se izvinila kad sam joj napisala šta mi je stiglo.. Ali ne ona se nije ni udostojila da mi odgovori na poruke i pozive. I još pored svega toga mi je dala i osvetničku negativnu i ispljuvala me. A ja nisam od tih što neće ništa da preuzmu. Njeni podaci i sve što je bilo potrebno su prosledjeni tržišnoj inspekciji, pa će oni to da reše. Slobodno ko god ima problem ovakve prirode može da mi se javi ukoliko mu treba pomoć gde da se obrati. Prevarantima se mora stati na put. U zakonu jasno piše sve.
2024 04 24
> SamoModa: > Lično preuzimanje je najbolja solucija jer se odmah vidi u kakvom je stanju nešto, jedino kad nisu isti gradovi u pitanju je malo problematično. Ne brinite za osvetnički negativni utisak, ukoliko je dat iz osvete onda se sve lepo skrinšotuje i pošalje adminima. Admini kad dobiju sve potrebne informacije brišu taj osvetnički utisak i to je to. > Nije mali novac, najviše me je pogodilo ponašanje dotične gospodje. Da je lepo iskreno rekla u kakvom je stanju jakna ili da se izvinila kad sam joj napisala šta mi je stiglo.. > Ali ne ona se nije ni udostojila da mi odgovori na poruke i pozive. I još pored svega toga mi je dala i osvetničku negativnu i ispljuvala me. > A ja nisam od tih što neće ništa da preuzmu. Njeni podaci i sve što je bilo potrebno su prosledjeni tržišnoj inspekciji, pa će oni to da reše. > Slobodno ko god ima problem ovakve prirode može da mi se javi ukoliko mu treba pomoć gde da se obrati. Prevarantima se mora stati na put. U zakonu jasno piše sve. Da, nije toliko do novca, on se zaradi. Nego je do ponašanja i nepoštovanja... Tako i treba, podržavam. Nadam se da ćete uspeti da se izborite za pravdu!
2024 04 24
> DeeDee91: > > SamoModa: > > Lično preuzimanje je najbolja solucija jer se odmah vidi u kakvom je stanju nešto, jedino kad nisu isti gradovi u pitanju je malo problematično. Ne brinite za osvetnički negativni utisak, ukoliko je dat iz osvete onda se sve lepo skrinšotuje i pošalje adminima. Admini kad dobiju sve potrebne informacije brišu taj osvetnički utisak i to je to. > > Nije mali novac, najviše me je pogodilo ponašanje dotične gospodje. Da je lepo iskreno rekla u kakvom je stanju jakna ili da se izvinila kad sam joj napisala šta mi je stiglo.. > > Ali ne ona se nije ni udostojila da mi odgovori na poruke i pozive. I još pored svega toga mi je dala i osvetničku negativnu i ispljuvala me. > > A ja nisam od tih što neće ništa da preuzmu. Njeni podaci i sve što je bilo potrebno su prosledjeni tržišnoj inspekciji, pa će oni to da reše. > > Slobodno ko god ima problem ovakve prirode može da mi se javi ukoliko mu treba pomoć gde da se obrati. Prevarantima se mora stati na put. U zakonu jasno piše sve. > Da, nije toliko do novca, on se zaradi. Nego je do ponašanja i nepoštovanja... > Tako i treba, podržavam. Nadam se da ćete uspeti da se izborite za pravdu! Da, tako je. Hvala Vam☺️🍀
2024 04 25
Javite epilog priče, ukoliko ga bude.
2024 04 25
> Her_Fashion: > Javite epilog priče, ukoliko ga bude. Javiću😊
2024 04 26
1 2