Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant janaajank95

> emilyy: > Bravo! Tako se to radi, sa prevarantima i ne može drugačije, nažalost. > A ne otvaraju teme i kukaju ovde, a neće ništa da preduzmu, kao: > “Prežaliću taj novac” > 😫 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b802cb09f32a70538df84691fba19bf5.jpg)
2024 05 01
> emilyy: > > Ej, nasla sam je na facebook-u i spremila se svim njenim prijateljima da posaljem poruku , a usput joj nadjem maticne broje cele porodice i posaljem joj to i ona mi odmah vratila pare > > Bezobrazluk > Bravo! Tako se to radi, sa prevarantima i ne može drugačije, nažalost. > A ne otvaraju teme i kukaju ovde, a neće ništa da preduzmu, kao: > “Prežaliću taj novac” > 😫 ili kad krene levi talas, pa iskoče NVO aktivisti i zaštitnici građana prevarantskih sa sve "nemojte tako jako" mantrama. :s nećemo. o:)
2024 05 01
> emilyy: > > Ej, nasla sam je na facebook-u i spremila se svim njenim prijateljima da posaljem poruku , a usput joj nadjem maticne broje cele porodice i posaljem joj to i ona mi odmah vratila pare > > Bezobrazluk > Bravo! Tako se to radi, sa prevarantima i ne može drugačije, nažalost. > A ne otvaraju teme i kukaju ovde, a neće ništa da preduzmu, kao: > “Prežaliću taj novac” > 😫 Necu nista da prezalim, jer je toliko bila bezobrazna i pokvarena. Inace za patike je rekla da ih zadrzim Sto je i bolje nego opet nekome da uvali 😊
2024 05 01
Užas živi, ja zaista nisam imala nikakvih neprijatnosti ali kad čitam ovako, niti mi se prodaju moje stvari niti kupuju. Svakakvih ima. Neki nece pakete da preuzmu a drugi lažno oglašavaju. Nebitno dali je polovna roba ili ne, za svoj novac svako želi da zna šta uzima. Tražiti snimak stvari, usporen snimak sa svim detaljima... i prijavite pa koliko god da košta svi znamo da nam novac ne pada s neba...
2024 05 01
> JelenaJF: > Užas živi, ja zaista nisam imala nikakvih neprijatnosti ali kad čitam ovako, niti mi se prodaju moje stvari niti kupuju. Svakakvih ima. Neki nece pakete da preuzmu a drugi lažno oglašavaju. Nebitno dali je polovna roba ili ne, za svoj novac svako želi da zna šta uzima. Tražiti snimak stvari, usporen snimak sa svim detaljima... i prijavite pa koliko god da košta svi znamo da nam novac ne pada s neba... Ma strasno vise. Ne znam ko ih ovako vaspitava i sta je sa ljudima . Svakako isterala sam do kraja da je u roku od 1 minut prebacila novac na moj racun. Toliki bezobrazluk nisam odavno videla
2024 05 01
> EsBeBe: > > emilyy: > > > Ej, nasla sam je na facebook-u i spremila se svim njenim prijateljima da posaljem poruku , a usput joj nadjem maticne broje cele porodice i posaljem joj to i ona mi odmah vratila pare > > > Bezobrazluk > > Bravo! Tako se to radi, sa prevarantima i ne može drugačije, nažalost. > > A ne otvaraju teme i kukaju ovde, a neće ništa da preduzmu, kao: > > “Prežaliću taj novac” > > 😫 > ili kad krene levi talas, pa iskoče NVO aktivisti i zaštitnici građana prevarantskih sa sve "nemojte tako jako" mantrama. :s > nećemo. o:) Na takve samo najjace, tacno da je u bunar skocila nasla bih je 😊
2024 05 01
> emilyy: > > Ej, nasla sam je na facebook-u i spremila se svim njenim prijateljima da posaljem poruku , a usput joj nadjem maticne broje cele porodice i posaljem joj to i ona mi odmah vratila pare > > Bezobrazluk > Bravo! Tako se to radi, sa prevarantima i ne može drugačije, nažalost. > A ne otvaraju teme i kukaju ovde, a neće ništa da preduzmu, kao: > “Prežaliću taj novac” > 😫 Amin, tako i treba sa prevarantima i ja ih uvek prvo na face-u trazim nema prezalicu necu prezaliti ni 200 dinara x-)
2024 05 04
Bravo za snalazljivost ali pretnje resavanjem uzivo nisu ok. Za pretnje je predvidjena novcana kazna i zatvor do 3 godine. Stvarno gadno. Jedno je reci 'obavesticu sve vama poznate cime se bavite ukoliko mi ne vratite novac' a drugo je 'resicemo uzivo'
2024 05 05
1 2