Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Javljate li da ste poslale paket?

Dugo nisam kupovala ovde, ima sigurno nekoliko godina. I u poslednjih mesec dana sam uzela tri stvari od tri različite članice. Nijedna, ali *nijedna* se nije javila da kaže da je paket poslat, niti je posle ostavila utisak. Šta je problem? Što kače stvari ako im je mrsko da odu do pošte? Ja sam jutros odnela haljinu, jeste mrsko mi je bilo, još sam čekala 15 muinuta da otvore poštu, ali sam poslala odmah po uplati i javila.... Dok ne kupiš, ljube ruke, čim novac legne na račun, ne zanimaš ih.... Što je najgore, za ovaj treći paket ne znam ni da li će stići, članica isparila :')
pre 22 dana, 16:47
Zdravo, ja uvek javim da sam poslala paket i pošaljem potvrdu, kako bi kupac bio upućen. Takođe, ako se kupac ne javi da je preuzeo paket, a ja vidim preko potvrde, pošaljem poruku da vidim da li je sve u redu, zamolim za utisak, ako već nije ostavljen, i uzvratim isti. Ukoliko slučajno dođe do odlaganja slanja sa moje strane, obavezno javim kupcu, jer mi je cilj da pridobijem poverenje kupaca i da ih ispoštujem. 🌸
pre 22 dana, 17:12
Ja uglavnom kazem da ce sutra biti poslat, eventualno kog tacno dana ako ne mogu sutradan. Neko pita posle ponovo da li je poslato i onda odgovorim, ali smatram da ako kazem sutra saljem, to je to. Ako se nesto ipak desi da ne mogu da ispunim obecano, normalno obavestim...
pre 22 dana, 17:22
Uvek javim, kao sto volim da jave i meni kad kupujem. Mislim da je to ok, red nekakav, da kupac zna da je poslato i da moze da ocekuje paket.
pre 22 dana, 17:39
Ja uvek javljam tacno dan kada saljem, a kada posaljem slikam potvrdu i javim da sam poslala, mislim da je tako jedino korektno i fer 💐🕊️ Cesto se desava da primalac ne javi da je paket stigao, iako lepo zamolim jer mi znaci da znam da je sve u redu.
pre 22 dana, 18:44
Podrazumeva se da cete obavestiti kupca da ste poslali paket i proslediti sliku adresnice gde se vidi i broj posiljke. Tako barem radi kulturan i odgovoran svet, ili UPSSSS…Mozda nemamo svi kulturu lepog ponasanja??? ……
pre 22 dana, 19:13
Ja uvek javim kad posaljem da sam poslala. Broj ne napisem uvek jer mi je taj papir negde spakovan, ali ako ne bi doslo u roku od dan ili dva potrazila bih broj sa potvrde i poslala.
pre 22 dana, 21:26
Uvek najavim kada mogu da šaljem paket, i potvrdim posle slanja. Naravno ukoliko dođe do promene obaveštavam kupca. Pogotovo ukoliko mi već uplate na račun novac unapred, volim da ih obavestim o svemu da budu mirniji, pošto na Krpicama ima svega da ne razbijaju glavu 😂
pre 22 dana, 21:46
Uvek javim da je poslat paket i slikam potvrdu.Takodje pitam da li je stigao i javim kad meni stigne paket.Mislim da svako ko posalje paket,trebalo bi da javi da je poslao.Isto tako kad se paket primi,treba javiti da je stigao.
pre 22 dana, 07:02
> Vanesa72: > Podrazumeva se da cete obavestiti kupca da ste poslali paket i proslediti sliku adresnice gde se vidi i broj posiljke. > Tako barem radi kulturan i odgovoran svet, ili UPSSSS…Mozda nemamo svi kulturu lepog ponasanja??? > …… Baš ovo. Nije mi jasno kako iko misli išta da proda ako ne zna osnovnu komunikaciju u kupoprodaji. Ja uvek polazim od sebe... Desilo mi se pre jedno mesec dana da je članica javila da će poslati paket sutra, pouzećem pošto nema opciju za uplatu unapred... nije poslala broj pošiljke, nema veze... Prođe 2 dana, meni ništa nije stiglo od pošte, ja pitam za broj pošiljke i devojka mi se više nikad nije javila niti se ulogovala na sajt od tad 🤷‍♀️🤷‍♀️
pre 22 dana, 08:32
Bilo da kupujem nesto ovde na sajtu ili se menjam uvek mi je bilo javljeno kada se paket posalje, kao sto i ja radim. To za utiske tokom svih ovih godina imala sam samo jednom iskustvo da clanica nije htela da ostavi utisak, a porukom se javila da je sve top i da je zadovoljna. Zamolila sam je 2 puta da ostavi utisak, sto je ignorisala, bilo je stvarno davno pre nekoliko godina i nije se ponovilo.
pre 22 dana, 09:37
Ja uvek javim i slikam potvrdu,jer isto to ocekujem za uzvrat.Pogotovo kad se nekoj clanici zuri da joj posaljem paket.Nije dovoljno reci samo"uplatila sam,posaljite". Ja ne znam da li je ona zaista uplatila i zbog toga je logicno da se posalje potvrda ukoliko novac ne legne odmah. Imala sam jedno jako ruzno iskustvo,clanica me je zavlacila sa uplatom nedelju dana i na kraju samo rekla"uplatila sam". Kada sam je zamolila da posalje sliku uplatnice,rekla mi je da je sad vec maltretiram i da joj to niko ne trazi.
pre 22 dana, 10:02
Cist racun-duga ljubav.
pre 22 dana, 10:04
Uvek javim. Slikam potvrdu i broj pošiljke još u pošti i odmah pošaljem. Što se utiska tiče, obavezno ga pišem. ✨️
pre 22 dana, 10:46
> astroRZ: > Bilo da kupujem nesto ovde na sajtu ili se menjam uvek mi je bilo javljeno kada se paket posalje, kao sto i ja radim. To za utiske tokom svih ovih godina imala sam samo jednom iskustvo da clanica nije htela da ostavi utisak, a porukom se javila da je sve top i da je zadovoljna. Zamolila sam je 2 puta da ostavi utisak, sto je ignorisala, bilo je stvarno davno pre nekoliko godina i nije se ponovilo. Meni fali sigurno 50ak utisaka, nekoliko puta se desilo da mi prodavac ne uzvrati, a meni bude zao da brisem svoj jer imaju svega par utisaka. A za kupce, mnogo njih ne javi ni da je stiglo a kamoli da ostave utisak. Ja uvek sacekam da se jave pre nego sto obrisem predmet sa profila, ali mi je sad dosadilo da ih jurim, proverim br posiljke, ako vidim da je stiglo, sacekam dan i brisem predmet iako se ne jave. Sto se slanja tice, uvek javim kad cu poslati i nakon slanja saljem sliku potvrde iz Poste, osnovna kultura.
pre 22 dana, 12:09
1 2