Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Muskarac koji potrazuje nosene zenske carape, izbacite ga!

https://mojekrpice.rs/kri518-373011 Uklonite odmah ovaj bolesni nalog koji zatrpava forum!!!
2024 05 29
Na zalost, nije prvi put na ovom sajtu... Mislim da ima i jedna slicna tema u podforumu iznad...
2024 05 29
> Anja0404: > Na zalost, nije prvi put na ovom sajtu... Mislim da ima i jedna slicna tema u podforumu iznad... Ima, moja tema, ali svi su me iskulirali 😂 Prvi put je da neko postavi odjednom 50ak oglasa i prekrije celu stranu, ima ih ovde milion koji kupuju svašta ali nijedan nije toliko naporan i bezobrazan kao ovaj, radi to već nedeljama. Ja barem 2 puta dnevno vidim samo čarape kad pogledam nove predmete.
2024 05 29
> Her_Fashion: > > Anja0404: > > Na zalost, nije prvi put na ovom sajtu... Mislim da ima i jedna slicna tema u podforumu iznad... > Ima, moja tema, ali svi su me iskulirali 😂 Prvi put je da neko postavi odjednom 50ak oglasa i prekrije celu stranu, ima ih ovde milion koji kupuju svašta ali nijedan nije toliko naporan i bezobrazan kao ovaj, radi to već nedeljama. Ja barem 2 puta dnevno vidim samo čarape kad pogledam nove predmete. Iskreno, ne pogledah ni ja Vasu temu... Strasno, strasno...
2024 05 29
Aaaaa da, ja sam na staroj nekoj temi od pre koju nedelju okačila screenshot TOTEM od oglasa čarapa... Ovaj sajt postao gori nego fejk stranice Pošte za one prevare 😂
2024 05 29
> Her_Fashion: > > Anja0404: > > Na zalost, nije prvi put na ovom sajtu... Mislim da ima i jedna slicna tema u podforumu iznad... > Ima, moja tema, ali svi su me iskulirali 😂 Prvi put je da neko postavi odjednom 50ak oglasa i prekrije celu stranu, ima ih ovde milion koji kupuju svašta ali nijedan nije toliko naporan i bezobrazan kao ovaj, radi to već nedeljama. Ja barem 2 puta dnevno vidim samo čarape kad pogledam nove predmete. Ja sam se ismejala stomak me boli od smeha za carape, ako admini ne reaguju mislim da cemo sanjati i nase i ove sto vidimo ovde hahahahah 😂😂😂
2024 05 29
https://mojekrpice.rs/anica75-372886 Ovaj je bolji. Pise ko prodaje donji ves, hoce da kupi i zahteva slike uzivo :D
2024 05 29
> Zorana333: > > Her_Fashion: > > > Anja0404: > > > Na zalost, nije prvi put na ovom sajtu... Mislim da ima i jedna slicna tema u podforumu iznad... > > Ima, moja tema, ali svi su me iskulirali 😂 Prvi put je da neko postavi odjednom 50ak oglasa i prekrije celu stranu, ima ih ovde milion koji kupuju svašta ali nijedan nije toliko naporan i bezobrazan kao ovaj, radi to već nedeljama. Ja barem 2 puta dnevno vidim samo čarape kad pogledam nove predmete. > Ja sam se ismejala stomak me boli od smeha za carape, ako admini ne reaguju mislim da cemo sanjati i nase i ove sto vidimo ovde hahahahah 😂😂😂 A reaguju, ne vredi, evo u drugoj temi devojka je objavila, vec ima novi profil.
2024 05 29
> SvetlanaRadic: > Aaaaa da, ja sam na staroj nekoj temi od pre koju nedelju okačila screenshot TOTEM od oglasa čarapa... Ovaj sajt postao gori nego fejk stranice Pošte za one prevare 😂 Ovako nesto? :') ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/538090c8b0112a356ce252bd0b3ea5d0.jpg)
2024 05 29
Hahahahahaha BAŠ TO
2024 05 30