Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da prijavim ovo policiji i kojoj

Mojoj drugarici koja takodje prodaje na krpicama su ovako skinili sve sto je imala na kartici. Jadnica je ostala bez icega prosli mesec, a podstar je u beogradu i placa kiriju. Kome ovo da prijavim i zasto admini ovo dozvoljavaju. Zasto se ovo ne spreci ko su ovi ljudi. Gde su admini kad treba. 3 puta dnevno mi skidaju slike na kojima sam ja da se vidi kako stoji garderoba, a gde su da reaguju na ovako ozbiljne stvari ?????????? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b3bbdde67bd416d0107b6f4bcccb4ec0.jpg)
2024 06 03
Dobila sam istu poruku, naravno, ovo je prevara, ne nasedajte. MojeKrpice nema zvanicni sistem za placanje.
2024 06 03
Jasno mi je nazalost vise devojaka znam koje su kliknule. Da li ovo spada u visokotehnoloski kriminal i da li mogu da prijavim u Mupu?
2024 06 03
Evo i ja malopre isto dobih to. Jel je dovoljan samo klik na ovaj link da bi se novac skinuo ili moraju da se unesu podaci sa kartice?
2024 06 03
Toliko je očigledno da se radi o prevari
2024 06 03
Isto mi je stiglo
2024 06 03
meni danas skinuli 150 eur, glupača sam ispala nisam dobrp čitala jer sam dremala, odmah sam prijavila banci i policiji
2024 06 03
> Zlatna2020: > Jasno mi je nazalost vise devojaka znam koje su kliknule. Da li ovo spada u visokotehnoloski kriminal i da li mogu da prijavim u Mupu? Da, treba prijaviti obavezno
2024 06 03
zato sto je sajt jebeno beskoristan, umesto da se iscimaju oko ovako neceg menjaju izgled sajta umesto nesto ozbiljnije da rade
2024 06 03
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5452353e6fe7556be6ee6ddcf7c44e1d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0613f15d0e90ca241ece42c847629ee3.jpg) Dobila sam istu poruku, ostavila sam mu negativnu i to je to sto mogu. Ovde admini treba da reaguju
2024 06 03
Ova tema već ima. Ja sam zvala banku, prijavila, naravno. Prvo to, za svaki slučaj, blokiran račun, novi ću otvoriti. Ovo je javni forum i te iste budale, bez pardona ih nazivam pogrdno. Naravno, ovde isto sam prijavila. Nema ovde, pa i nek me uklone sa sajta, nikakve pravne pomoći i zaštite. Ograđuju se. Prevara je i kada samo vam pošalju poruku... O tome da skinu sa računa, to je krivično delo. Naravno da treba da prijavite policiji. Hitno!!! Nije tu samo reč o novcu, već i o drugim ličnim podacima. Kao što oni koji imaju čitač kartica, odu na bankomat i skinu novac kome stignu. Postali smo SAD. Kod njih ovo bilo pre 30 godina,...
2024 06 03
> BojanaSt83: > meni danas skinuli 150 eur, glupača sam ispala nisam dobrp čitala jer sam dremala, odmah sam prijavila banci i policiji Ako ste odmah prijavili banci onda imate srece jer ste verovatno prijavili na vreme kako bi se transakcija stornirala. Post express a ni DHL nemaju nikakav sistem uzimanja novca unapred od kupaca. Niti bi vam slali linkove, a jos manje trazili podatke sa kartice. Podaci sa kartice se ne daju nikada i nikome osim ako kupujete na proverenim domacim i stranim sajtovima. Znaci samo prilikom kupovine se upisuju podaci sa kartice i to na proverenim sajtovima, ne svuda. Kad nesto prodajete to se radi tako sto saljete pouzecem ako uopste i saljete pouzecem, ili tako sto dajete broj racuna. Broj racuna i broj kartice su dve razlicite stvari i mislim da tu nastaje zabuna. I dalje mi nije jasno kako u momentu kada vide da im se traze svi podaci sa kartice ne provale da nesto tu nije u redu.
2024 06 03
> Esprit21: U pravu ste, ali bez da se iko uvredi, neko klikne, misleći da je zaradio koji dinar, ne razume se u ovakve stvari... Ja sam se, eto fino dopisivala sa izvesnim Ivanom, online, kako ne razumem šta treba da uradim. Fin neki čovek, objasnio mi je sve sjajno. Ko nasedne, ... Šta da se radi.
2024 06 03
Ja sam prijavila policiji, proces je u toku, videcemo kakav ce biti rezultat.
2024 06 04
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5589a87aefc27c764badab282f062673.jpg)
2024 06 04
1 2