Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vaše mišljenje

Biću gruba i neću birati reči. Kakvo je vaše mišljenje o članicama koje iskukaju popust i kojima predmet prodate po ceni koju su same ponudile, a posle vas ne udostoje nikakvog odgovora da li je paket stigao, da li je sve u redu, da li su zadovoljne i slično, a o utisku da i ne govorim? U poslednje vreme sam imala nekolko takvih saradnji, pri čemu se ne radi o ad hoc nalozima koji su napravljeni samo zarad jedne kupovine, u kom slučaju bih imala razumevanje za izostanak reakcije. Preko decenije sam na ovom sajtu i još se nisam na to navikla i mislim da nikada neću. Valjda ni iz radnje ne izlazite bez reči ili takvu nekulturu iz stvarnog života prenosite i ovde na sajt? U delu o meni sam napisala pod kojim uslovima prodajem i odobravam popust, ali to izgleda niko ne čita. A prva ja ne poštujem jer pristajem da prodam daleko ispod cene. Ostaje mi jedino da budem restriktivna u primeni tih pravila, pa sve i po cenu da više nikada ništa ne prodam. Ne živim od ovoga, ovo mi je samo način da se rasteretim viška stvari, tako da bih pre sve bacila nego se ponovo upuštala u saradnju sa takvim osobama. Jer, može mi se. Najviše bih volela da mogu da poklonim nekome kome je zaista potrebno i ko nije u mogućnosti da sebi priušti, ali u moru lažova i prevaranata teško je naići na iskrenu osobu, a verujem da takve (kojima zaista treba) ni ne vise na ovom sajtu.
2024 06 04
Jedna od skorih prodaja je bila malo neobična. Prvo mi se javila osoba A koja je tražila korekciju cene sa 4000 na 3600, uz obrazloženje da je u pitanju obuća (kao da je to neki poseban razlog), naravno uz dodatne slike, merenja i opisivanja na koju se boju prelamaju. Odgovor je bio da će razmisliti i javiti. Pretpostavljate, nije se više javila. Zatim se javlja osoba B iz istog mesta kao i osoba A (gle slučajnosti?!) i nudi 3000, na šta ja pristajem. Eto sumnjam da je osoba A preko osobe B izmajmunisala cenu da bi došla do željenog para obuće. Malo sam bila opširnija u izlaganju, pa se zahvaljujem onima koji su pročitali, a potencijalnim iskrenim kupcima, za koje možda neću imati razumevanja iz svega napisanog, se unapred izvinjavam.
2024 06 04
Zaboravih jedan detalj kod prethodne priče, osoba A i osoba B se međusobno prate :) I podaci uplatioca nisu bili podaci osobe B.
2024 06 04
Vecina osoba koje traze popuste i hvataju na patetiku su posebna fela. Ne bih ja od njih mnogo ocekivala. Iz sopstvenog iskustva govorim...
2024 06 04
> mmikalacki: > Zaboravih jedan detalj kod prethodne priče, osoba A i osoba B se međusobno prate :) I podaci uplatioca nisu bili podaci osobe B. Ovo me je podsetilo na situaciju kada su mi isto tako dve osobe spustile cenu nekog kompleta, na vrlo sličan način, javile su se u isto vreme i kao hitno je bilo, ne mogu sad tačno ni da se setim. Takođe, uz komplet sam poklonila neke minđuše. Posle nekoliko dana sam videla da neka treća osoba prodaje te minđuše na svom profilu, a sigurna sam da su iste one koje sam ja poklonila. Nebitno što prodaje, nego sam skontala da neke osobe imaju više profila i onda se izgleda bave svačim. 😂
2024 06 04
Ja cu se ubaciti sa kratkim komentarom na osnovu mojih nedavnih iskustava... Ja sam neko ko je zaista tolerantan i uvek se trudim da razumem drugu stranu, sta god da je u pitanju, ALI poslednjih nekoliko saradnji su mi bili cista nekultura i drskost. Bila sam kupac u skoro svim slucajevima i da mi se te neke stvari nisu Toliko svidele, batalila bih kupovinu. Vidno je primetna ta neka otezana komunikacija, u odnosu na period pre desetak godina, kada je sve nekako spontanije i prirodnije teklo...
2024 06 05
Oleloleee, apsolutno se slažem. Imam ovde profil 11 godina i sećam se da su saradnje tekle kao po loju, devojke su bile vaspitane i prijatne za komunikaciju za razliku od danas gde se ne ume na pitanje odgovoriti, nešto najosnovnije se ne ispoštuje. Zbog toga sam i retko na sajtu, nemam živaca više da kačim stvari niti da tražim ono šta me zanima. I u suštini mislim da je u pitanju sunovrat ovog društva koji se desio veoma brzo proteklih 10, 12 godina. Bes, bahatost, bezobrazluk.
2024 06 06
Slazem se i ja da se oseti promena, ali negativna u ponasanju clanica. Ja sam sada vec dugo na sajtu i isto mogu da potvrdim da su saradnje tekle ranije uljudnije, normalnije sa postovanjem obostranim. Danas ima takvih saradnji ali ima i dosta vise nepristojnih clanica .
2024 06 06