Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako postupiti u ovakvim slučajevima?

Na ovom sajtu je sve moguce. To je jedna od misterija ovog sajta pored ove aktuelne kako nasedaju na ove prevare od linkova. Neke se zale na saradnje u temi i onda ostave pozitivnu ocenu. Bas skoro sam i to videla. Ili otvaraju teme pa ih brisu kad ih clanice pitaju cemu tema ako nema ocene ili je pozitivna. Sad samo zamisli koliko je takvih pozitivnih, a zapravo negativnih koje nisu dodeljene iz nekog misterioznog samo njima znanog razloga. Najgluplji mi je strah od osvetnicke ocene.
2024 06 23
> Esprit21: > Prijaviti adminu Kako se prijavljuje adminu, koji je postupak?
2024 06 23
Ja san kupovala na Limundu od ljudi sa 300-400 ocena. Dodju mi cipele razvaljene, torbe okrznute... I odgovor je bio 'ima sve na slikama kad se zumira' i onda se ljudi verovatno osete kao da su oni krivi što nisu pazljivije gledali. Mozda ovde isto tako- npr obrise predmet pre no stigne i vi mislite da ste loše videli. Ne znam. I meni je ovo bas misterija
2024 06 23
> Kako se prijavljuje adminu, koji je postupak? Posaljete im poruku sa linkom predmeta i slikom sta ste dobili i odgovorom clanice da zna da nije isti predmet
2024 06 23
> angieengel: > Ja san kupovala na Limundu od ljudi sa 300-400 ocena. Dodju mi cipele razvaljene, torbe okrznute... I odgovor je bio 'ima sve na slikama kad se zumira' i onda se ljudi verovatno osete kao da su oni krivi što nisu pazljivije gledali. Mozda ovde isto tako- npr obrise predmet pre no stigne i vi mislite da ste loše videli. Ne znam. I meni je ovo bas misterija Na Limundu je kvalitet slika neuporedivo bolji nego ovde, ali se uvek mozete zaliti jer kad stvar ima manu to mora da se naglasi, a ne neko da provodi sate analizirajuci slike
2024 06 23
Pozdrav sta znaci kada kupac nema sliku na svom profilu niti je moguce pritiskom na korisnicko ime uci na sam profil, hvala.
2024 06 24
Postoji isto clanica Dragana izvesna, prodaja obuce, preko hiljadu pozitivnih, a meni stigle odlepljene cipele nove uz obrazlozenje da je od stajanja, to se proveri pre slanja Zalosno zaista....
2024 06 24
> makilis: > Postoji isto clanica Dragana izvesna, prodaja obuce, preko hiljadu pozitivnih, a meni stigle odlepljene cipele nove uz obrazlozenje da je od stajanja, to se proveri pre slanja > Zalosno zaista.... Ovde ili na limundu?
2024 07 04
1 2