Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nova odeca pozutela od stajanja u ormaru

Zdravo. Imam par stvari, koje zelim da prodam, i koje su potpuno nove, nikada obucene, ali su pozutele od stajanja u ormaru. Sta mogu da uradim sa ovakvim stvarima, kako da ih oglasim, razmisljala sam i da ih odnesem na hemijsko ciscenje, ali nisam sigurna mogu li oni to skinuti ? Kapiram da je kupcima bezveze da kupe takvu stvar, koliko god cena bila niska. Molim pomoc.
2024 07 24
Probaj da operes ponovo. U masinu ubaci 4-5 krpica za hvatanje boja i kesicu sode bikarbone i obavezno kvalitetniji prasak. Procitaj etikete sa stvari. Ako je naznaceno 60°,te stvari odvoj i operi na toj temperaturi.
2024 07 25
Nekad se opere posle jednog običnog pranja. Može se malo potopiti u Veniš ako je belo bez aplikacija u pitanju. Ako ima aplikacije, bolje onda samo malo dodati u mašinu prilikom pranja. Bele košulje ako stoje tipa 30 godina, bude i da neće žutilo da se skine ni posle pranja na 60, ali se bar ublaži. Svakako prvo redovno oprati sa Arielom na primer, pa posle razmišljati šta dalje ako se ne opere.
2024 07 25
Meni se to isto desilo sa deckove 2-3 bele kosulje, medjutim 95% se skinulo posle pranja na 60. Sledeci put sam stavila izbeljivac fleka na preostala zuta mesta i skinulo se skroz. Ne znam od cega je, da li od pukotine u ormaru gde prodire svetlo (ormar mi je tik do prozora) ili cinjenica da je ormar star, kombinacija oba... svakako ako nije nesto prastaro trebalo bi da se skine
2024 07 25