Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Par pitanja za ostale clanice sajta

Listam sajt ovih dana i sve vise vidjam oglase kojima je glavna slika oglasa samo etiketa proizvoda? Obavezno su u pitanju Guess ili Zara. Nekad je kartonska etiketa ako je nov artikal, a ako nije onda unutrasnja etiketa toliko zblizena da se vidi samo naziv brenda. Takodje odsecene slike - ni na jednoj slici nije ceo proizvod. Na jednoj slici je gornja polovina, a na drugoj donja i slicno. Ili da clanice ne navode velicinu garderobe, da li time zele upite nalik instagram buticima koji cene salju iskljucivo u inbox? Da li jos neko sve ovo smatra cudnim i odbojnim ili samo ja? I onda potpuno suprotna tema. Da li, posle nekog perioda, postepeno spustate cene artikala ili je cena fiksna pa makar artikal stajao na sajtu neprodat 3 godine? Ja posle par meseci spustam cene da bih se otarasila viska stvari, ali sam primetila da se cene sa oglasa koje sam jos prosle godine stavila u omiljene uopste ne menjaju. Da li sam samo ja luda da obaram cene? :')
2024 08 05
Niste ludi i ja snizavam, jer cilj mi je da prodam ono sto mi ne odgovara, ne da mi stoji godinama. A sto se slika tice, moja zamerka je sto mogu samo 5 slika da se stave, moglo bi barem 10, da se predmet vidi dobro.
2024 08 05
Što se ovih prvih pitanja tiče ne znam, nije mi jasno takođe ,:) Ali, vezano za cene mislim da nije glupo spuštati, mislim da je većina ovde došla ne sa idejom da se obogati niti da zgrne neki novac, izuzev preprodavaca naravno, već da malo raščisti garderober i nađe neku lepu krpicu. Bolje da se proda nego da stoji. I ja gledam da imam niske cene, ili da spustim još ako treba, pogotovo ako devojke traže ili ajde uzimaju više stvari. Ne vidim poentu stvari ovde koje stoje 2 godine jer mislim da su em zatrpane drugim oglasima, em je pitanje da li će ih neko uzeti i u kom su stanju posle tog vremena.
2024 08 05
> Ili da clanice ne navode velicinu garderobe, da li time zele upite nalik instagram buticima koji cene salju iskljucivo u inbox? > Da li jos neko sve ovo smatra cudnim i odbojnim ili samo ja? Ne znam koji je željeni efekat, ali i meni je vrlo odbojno i iritantno. Što se cena tiče, snižavam ih jer želim da se oslobodim stvari. Verujem da nismo jedine, tako da bez brige, niste ludi. :)
2024 08 05
Ja mislim da takvim slikama samo pokusavaju da dobiju vise pregleda za odredjenu stvar jer ce svi ako im je privlacan naslov a ne vide predmet da udju da vide o cemu se radi. I za to ne navodjenje velicina sigurno hoce upite u inbox jer ocigledno nista ne prodaju pa zele da se osete bitnom. Mene to bas smara i na instagramu i ovde, ako treba da te pitam 101 pitanje vezano za jednu ili vise stvari, onda necu ni da uzmem. A sto se tice spustanja cena niste ludi, ja sam ovde pola godine pa me je vec smorilo da mi stoji pa sam i poklonila i spustala cene ako zelim da se otarasim nekih stvari. To bi valjda svi trebali da rade a one koje nece zato im i ostaju stvari neprodate i na kraju vise ni ne ulaze na sajt.
2024 08 06
Slažem se sa Nenyanne, primetila sam dosta takvih slika, nekad nije uslikana etiketa već predmet ali baš izbliza, pa se ne vidi šta je u pitanju i onda u naslovu piše npr. "Diesel" ili tako neki brend. Svakako pokušavaju da podignu broj pregleda ali meni je takođe odbojno. Što se cena tiče, ja spuštam ali neke su fiksne. Ako u startu postavim predmet, nov, na 50% od plaćene cene, stvarno ne znam gde bih niže. Mada i za te stvari nekad spustim cenu. Meni nije poenta da zaradim ovde, ali jeste da izvučem bar neki deo novca nazad, ako sam npr. platila čizme 10000, a nove su, logično mi je da ih ne prodam za manje od 5000.
2024 08 06
Ne slikaju se etikete slucajno, evidentna je pomama za tim brendovima, pa zar nije relativno skoro bila tema o nekoj prevari gde je bila usivena zara etiketa na h&m farmerke :') To je poznato ovim nasim devojkama i popularno, zato neki manje poznati strani npr. skandi brendovi ovde nemaju kupce iako su milion puta kvalitetniji Sto se cena tice, ne snizavam artikle koje je 30 ljudi stavilo u omiljeno, ali predmeti koji se lose kotiraju snizavam, primer su dve c&a haljine nove sa etiketom koje sam platila po 2500din, naglo smrsala i nikad nisam ni stigla da obucem, stajale su mi godinu dana na profilu za 1000din, niko nije hteo da ih kupi, skoro sam ih snizila na 500, dakle pricamo o novim haljinama sa etiketom, i prodala se jedna, druga mi i dalje stoji. Dosta predmeta sam bas snizila u poslednje vreme, ali mislim da zbog odmora i snizenja niko ne gleda. I ja sam primetila da ne menajaju cene, a stvari im stoje :')
2024 08 07
To za etikete i odsecene slike, ne samo da je nekorektno, nego je i zabranjeno... Mene uzasno nervira kad nije navedena velicina (osim u nekim izuzetnim slucajevima, gde je opravdano), a posebno mi smeta kad ne navedu sastav... Ja snizim cesto cenu kad vidim da se ne prodaje, mada desilo se da uradim i suprotno, hahhahaha
2024 08 07
Što se tiče veličine, verujem da je nekada namerno a nekada prosto sajt zabaguje pa ne dozvoljava da se odabere veličina, mada u tom slučaju se može napisati u naslovu ili opisu predmeta, prema tome biće da je ipak prva varijanta 😅 Cene snižavam nekad i na 100, 200 din po komadu a fenomenalne stvari, zaista u perfektnom stanju ali retko kada sam po tim cenama prodala, uglavnom se smatra da su oštećene ili ko zna koliko iznošene a ima i onoga da dosta članica neće da im poštarina bude skuplja od predmeta (što po meni nema nikakve logike jer ako je predmet već 90% niži od originalne cene, isplati se i 3 poštarine platiti i opet ste u plusu ali ok, to sam samo ja).
2024 08 08
Mislim da nam je svima cilj da prodamo ono sto smo na brzinu kupile, pa pogresile, ili ono sto vise ne nosimo, sve sa ciljem da napravimo mesta novim komadima u nasim garderoberima. Cene korigujem, ali jul i avgust su bas bili i jeste slab.
2024 08 09
Zene, zanima me da li biste porucili od osobe moja im a 40 dobrih ocena ali upozorenje admina da prodaje replike? Zelim da uzmem Nike stvarcicu od nje i tvrdi da je original
2024 08 12
> milaifico: > Zene, zanima me da li biste porucili od osobe moja im a 40 dobrih ocena ali upozorenje admina da prodaje replike? Zelim da uzmem Nike stvarcicu od nje i tvrdi da je original To se vrlo lako proverava, sve nike stvari imaju kod na unutrasnjoj etiketi koji kad se ukuca na netu izbacuje bas taj predmet
2024 08 13
> AnaDjxx: > > milaifico: > > Zene, zanima me da li biste porucili od osobe moja im a 40 dobrih ocena ali upozorenje admina da prodaje replike? Zelim da uzmem Nike stvarcicu od nje i tvrdi da je original > To se vrlo lako proverava, sve nike stvari imaju kod na unutrasnjoj etiketi koji kad se ukuca na netu izbacuje bas taj predmet Mene kad je neka devojka pitala za kod sa helanki, ja sam joj poslala prvi koji sam videla. Posle sam zagledala i videla da zapravo postoje dva, jedan ne izbacuje nista
2024 08 13
> pufnastapufnica: > Što se tiče veličine, verujem da je nekada namerno a nekada prosto sajt zabaguje pa ne dozvoljava da se odabere veličina, mada u tom slučaju se može napisati u naslovu ili opisu predmeta, prema tome biće da je ipak prva varijanta 😅 > Cene snižavam nekad i na 100, 200 din po komadu a fenomenalne stvari, zaista u perfektnom stanju ali retko kada sam po tim cenama prodala, uglavnom se smatra da su oštećene ili ko zna koliko iznošene a ima i onoga da dosta članica neće da im poštarina bude skuplja od predmeta (što po meni nema nikakve logike jer ako je predmet već 90% niži od originalne cene, isplati se i 3 poštarine platiti i opet ste u plusu ali ok, to sam samo ja). Cene treba podizati, jer se ovde uglavnom smatra da je krs ako su niske cene, a sa druge strane pecaju se na niske cene zarinih stvari(ono sto se smatra da je nerealno za zaru, jer je to jako popularan brend i ima cenu). Skoro svaki dan neko se zali da je prevaren.
2024 08 21