Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisu mi se ogalsi

Zdravo svimaa Treba mi pomoc, vec par dana unazad kada ubacim stvarcice posle pola sata mi se obrisu sve osim jednog oglasa koji je najstariji Da li zna neko o cemu se radi?
2024 08 06
Lažni tagovi, lažno stanje predmeta, slike sa interneta, slika jedne cipele, a prodaju se dve? Kozmetika bez batch koda i roka trajanja, nedozvoljeni predmeti? Nešto sigurno nije po pravilima, samo nismo videli oglase pa ne znamo šta. Iščitajte pravilnik sa foruma.
2024 08 06
Meni se brisu ispravni predmeti. Kozmetika koja je u roku, originalna, nisu testeri, sa ispravnim batch kodovima. A odredjenim clanovima su dozvoljeni testeri i razni parfemi sa isteklim rokovima. Admin ne odgovara na poruke.
2024 08 12
I meni su obrisani proizvodi, tacnije Estee Lauder kozmetika, sa slikanim i navedenim batch kodom, dok gledam ostale oglase niti slikani, niti slike dobro vidljive, niti navedene informacije o proizvodu, batch cod.. Prosto imam strah da postavim oglas da me admin ne bi blokirao!!!!
2024 08 12
Meni svako malo brišu najnormalnije oglase A to što je sajt izbombardovan reklamama, pola filtera ne radi to nema beze 🙄
2024 08 12