Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Frizerka me unakazila

Pozdrav svima, zanima me kako Vi reagujete kada Vas frizerka unakazi, da li to i kazete ili platite i nikada vise ne odete kod iste. Na ime blajhala sam kosu, htela sam izrastak da mi pokrije plavom bojom. Za uzvrat dobila sam narandzastu fleku na vrhu glave, sreca pa ide zimski period pa cu nositi kapu...🤣 Zanima me da li se jos nekom desilo i kako ste reagovali na to🥲
2024 09 20
Oo daa x-) Meni se desilo da mi je frizerka "ujela" šiške na sredini čela 🙄🙄
2024 09 20
Prvo se isplaces, a onda naviknes 😄 sta da joj radis, gotovo je vec... Posle slobodno ides kod iste jer ce maksimalno da pazi sledeci put 😄
2024 09 20
Menise desilo kada sam bila mala da mi je frizerka secnula uvo jer se zapricala sa mojom mamom inace su drugarice. Po struci sam muski frizer, sisala sam dosta drugarica one su zadovoljne kao i svi koje sam sisala trenutno ne radim jer imam bebu. Ali apel molim vas vi ste musterija i ako nistw zadovoljni trazite slobodno drugu frizerku u salonu da to ispravi ili prosto recite. To nije sramota i nije nesto sto treba izbegavati na to imate pravo. Kada sam isla kod frizerke jednom me je ostavila na stolici i kao gotovo a nije mi sredila siske. Poludela sam i rekla joj uletela je druga frizerka i zavrsila sisanje gde sam bila zadovoljna u taj salon vise nisam odlazila. Molim sve žene pa cak i muskarce nemojte se ustrucavati da kazete da niste zadovoljni. Meni licno kao frizeru misljenje musterije mnogo znaci kako bi obratila vise paznje na pocinjene greske ❤️ ima raznih koji ce se naljutiti ali to vas ne treba da zanima vasa kosa vas novac 😉
2024 09 20
@Zorana333 Hvala sto ste se oglasili na temu, takodje zanima me kada frizer promasi boju umesto plave u narandzastu, da li smo mi u obavezi da platimo jer smo unakazene ukoliko izrazimo nezadovoljstvo. Jer je se drugarici desilo da je frizer ofarbao u pogresnu boju uzeo joj novac, pa je vratio farbom u boju u kojoj je i dosla jer se zalila, naravno osim spaljene kose nista za uzvrat dobila nije jos je izgubila 8000.
2024 09 20
Taj frizer vasoj prijateljici nije smeo da uzima novac osim novca samo za materijal koji nije uspeo da iskoristi na strucan nacin svi ce se oni buniti za potroseno vreme i da bi trebalo da platite sto u mom slucaju nije normalno frizeri postoje da srede i ulepsaju kosu kao sto i doktor izleci telo npr. Uvek je fazon nisam zadovoljna da platim i vise se musterija ne pojavljuje sto nije profesionalno. Uvek se moze naci resenje. Recimo moj muz meni ne da da ga sisam ima svoju frizerku vec vise od 10 godina i navikao je na nju, sto ja u potpunosti razumem. Jednom prilikom ja sa decom on dolazi sacuvaj boze kao da je stavio kapu na vrh glave gde sam ga pitala sta si radio sto se sam sisas on kaze cuti pusti me nisam se sam sisao, neki klinac iz salona me unakazi ja pocnem da razgovaram sa njim da li se zalio, sto je platio takvo sisanje jer i ovca je izgledala bolje posle sisanja kaze platio sam i izleteo iz salona TOTALNA GTESKA nema placanja za tako nesto klinac se uci okej razumem ali svaki salon treba da ima dva frizera i taj jedan da ga nadgleda sto sam i rekla muzu ti si trebao da odes kod svoje frizerke i kazes joj da popravi a ne da platis i odjuris. Muza sam ja osisala ispravila uzas koji je napravljen ali eto skoro svi tako razmisljaju umesto stati na put tome. Smatram da niste u obavezi da platite punu cenu usluge ako ste unakazene jer ste prvenstveno vi musterija a svi znamo da je musterija uvek upravu tako da se takav problem moze resiti iskazivanjem nezadovoljstva gde ce frizer predloziti resenje da Vas neko drugi bolje osisa i ofarba ili jednostavno ne uzme novac jer je napravio gresku.
2024 09 21
> Nalaa455: > Pozdrav svima, zanima me kako Vi reagujete kada Vas frizerka unakazi, da li to i kazete ili platite i nikada vise ne odete kod iste. Na ime blajhala sam kosu, htela sam izrastak da mi pokrije plavom bojom. Za uzvrat dobila sam narandzastu fleku na vrhu glave, sreca pa ide zimski period pa cu nositi kapu...🤣 Zanima me da li se jos nekom desilo i kako ste reagovali na to🥲 Obicno blajhanje ne uspe iz prve i bude u narandzastoj nijansi ali se odma posle toga farba u plavu boju da se spreci naradzasta nijansa jer mnogo zavisi od same pigmetacije dlake i boje u kojoj ste bili pre kao i sama nijansa zeljene farbe ali da ostavi fleku to nije smelo da se dogodi totalan promasaj. Zato i kazem uvek kazite da li je dobro ili ne. Kada sam se zalila frizerki da mi je skratila i vise nego sto treba njen odgovor je bio bila je ostecena izrasce ja sam burno reagovala i rekla uvek je taj izgovor kod nas frizera, rekla sam joj da sam i ja frizer i da mi ne prosipa tu pricu znam ja dobro koliko je bila ostecena i trazila sam tu duzinu a vi ste skratili vise rekla sam joj platicu vam samo zato sto ste izgubili pola sata vremena i necu se osiromasiti za taj novac odbijala je novac a ja sam ga ipak ostavila na stolu pa je ona u znak izvinjenja rekla da dodjem besplatno sl put na bilo sta pranje, feniranje, farbanje ili cak sisanje odbila sam i izasla svaki put kada me srela izvinjava se cak me molila da dodjem da mi ofarba izrastak nisam htela i nemam problem da to kazem u facu. Posle sam isla godinama kod imenjakinje dok me nije ostavila na stolici samu i nije dovrsila sisanje sreca uletela je druga frizerka zavrsila sisanje i njoj sam platila i plus dala baksis jer sam bila prezadovoljna kako je devojka ispravila i sredila. Trazila sam tu frizerku nisam nasla jer nije iz mog mesta tako da me drugarica sisa kada ima vremena.
2024 09 21
Bitna info ako se same farbate kucajte na guglu postoji tu info, na kutiji boje za kosu oznaka boja i ton to vam je npr 192. 2 to 192 je boja a iza tacke ton nijanse obratite paznju na to jer je jako bitno stavka u bojenje da ne bude posle nije ispalo kao na slici kutije farbe. Nadam se da ce ovo koristiti nekome i ako ste plavusa za izrastak zamolite nekog da vam prefarba jer i moja baba bi to umela nije neka nauka i ne morate ici kod frizera i preporuka za farbu kupujte farb bez amonijaka mnogo bolje se prime i manje unistavaju dlaku. Hvala ako imate neka pitanja vezana za bilo sta slobodno me pitajte ❤️
2024 09 21
> Chillnakit: > Prvo se isplaces, a onda naviknes 😄 sta da joj radis, gotovo je vec... Posle slobodno ides kod iste jer ce maksimalno da pazi sledeci put 😄 Sa Vama se slazem bas treba posle svega toga ici u isti salon i verujem da ce sledeci put paziti 😉
2024 09 21
Zato sam ja sama svoj frizer Kosu skoro do pozadine sam sama savrseno osisala na paz Necu sebe menjati u tom smislu 🤩 Svaki put sam preplakala i imam traume od frizera Skolovanih na nekim izvikanim akademijama a osnovnu logiku nemaju
2024 09 22
Pre skole svratim u salon gde je moja frizerka trebalo da me ofarba i stavi neki fazon preliv sa kojim mi se kosa presijavala u svim bojama, kao duga, ali diskretno i jedva primetno. Dodjem i kazu mi da nije mogla da dodje danas, pa je neka druga uzela da radi. Boja od farbe nije isto ispala, ali to na stranu pored onog sto mi je uradila sa prelivom. Umesto da mi se kosa neprimetno presijava u duginim bojama, ona mi je taj preliv napravila tako da sam dobila kosu zeleno-plave boje. Dakle, nikakav diskretni preliv, nego bukvalno mi je kosa bila zelena i plava, ali plavo-plava. I tako sokirana sam morala u skolu, nisam znala sta me snaslo. Skoro mesec dana sam prala kosu jednom dnevno ne bih li to oprala. I naravno nisam vise nikada otisla u taj salon, a ni u salone generalno.
2024 09 23
Ja sam bas skoro imala incident sa siskama, trazila one proredjene wispy siske (pokazala sliku i objasnila tacno sta zelim, uostalom vec su bile takve trebalo je samo skratiti i prorediti dodatno) i dobila sam stefana nafurana mawa siske :'( . Prvi put sam zapravo rekla frizerki da nisam zadovoljna, na sta je ona uzela da popravlja i ispalo isto to samo jos gore. Sad ih sama skracujem
2024 09 23
Nikada nisam imala kritike, ali da jesam, ne bih nikad uzela novac. Plavo zeleni odsjaj se dobija kada osoba predje iz svetlije u tamniju, ali nema dovoljno crvenog pigmenta, a farba ili preliv su prehladni za tu kosu, pa se zato radi iz dva puta. Narandzasta boja posle blajhanja nije cesta, osim ako osoba prelazi iz crne u plavu. To je samo znak neprofesionalnosti, manja gustina blansa koja nije lepo namazana
2024 09 24