Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Profil daje negativne ocene bez saradnje

Drage moje znaci ja sam zaprepascena . Ljubomora i zavist . Navedeni profil mi je dao negativnu ocenu bez ikakve saradnje..bez ikakve prepiske Onako iz cista mira Ne kapiram Obavestila sam admine Vodite računa♥️🙏🙏🙏 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b0c77fb6d1d4025fb5d74d159abf2d63.jpg)
2024 09 22
Ajmo cure pomoc Da li to znaci da sad svi zaredimo i da ocenjujemo bez saradnji...kako nam se koji profil svidja Mislim da je ovo bolest Ja nisam od juce na ovom sajtu
2024 09 22
Sacekajte da admin obrise, ne mozete nista drugo. Nijedna clanica vam ne moze pomoci
2024 09 22
> Esprit21: > Sacekajte da admin obrise, ne mozete nista drugo. Nijedna clanica vam ne moze pomoci Hvala mili..ne kapiram ja imam preko 1000 pozitivnih ocena i pojavi se neka lujka i stavi ocenu bez ikakve prepiske i kupovine
2024 09 22
Mozda je ostavila greskom na vas profil, a htela je nekom drugom. Ili je namerno, ko zna ima raznih
2024 09 22
evo mene toliko njih zavlaci za kupovinu al ozbiljno zavlacenje oce kupi nece kupi..da podatke ne da podatke.. da bih ceo dan mogla da udaram negativne al ne mogu ni neutralne a kamoli jos osvetnicke negativne nemam druga posla ja samo rasciscavam orman nisam opsednuta .. al ovo jos ne videh cak i bez prepiske level pro :)...meni su odmah skinuli ocenu vama ce svakako ne brinite..a vise mi lici na gresku iskreno..meni je clanica dala jer joj ego proradio samo zrtvica da ispadne al to je resio admin za jedan dan a njoj bogami duze vreme nije skidao zalila se svima redom:) ..ko ih tera da se prave pametni:) a vi nista niste krivi to je jasno 1/1
2024 09 23
Isti slucaj i kod mene od iste osobe.Bez ikakve saradnje i prethodnih poruka dobijem pre 2 dana negativnu ocenu od clana https://mojekrpice.rs/bojanaspop-369809 .Cista bolestina i bezobrazluk , greska joj nije definitivno jer ovu radnju ponavlja i stoga zasluzuje deaktivaciju profila od strane admina. Nadam se da ce admini brzo i pravedno reagovati.
2024 09 23
> Mantalija: > evo mene toliko njih zavlaci za kupovinu al ozbiljno zavlacenje oce kupi nece kupi..da podatke ne da podatke.. da bih ceo dan mogla da udaram negativne al ne mogu ni neutralne a kamoli jos osvetnicke negativne nemam druga posla ja samo rasciscavam orman nisam opsednuta .. al ovo jos ne videh cak i bez prepiske level pro :)...meni su odmah skinuli ocenu vama ce svakako ne brinite..a vise mi lici na gresku iskreno..meni je clanica dala jer joj ego proradio samo zrtvica da ispadne al to je resio admin za jedan dan a njoj bogami duze vreme nije skidao zalila se svima redom:) ..ko ih tera da se prave pametni:) a vi nista niste krivi to je jasno 1/1 Mili nisam jedina. Ocigledno je zaredila Pogledaj sledeći komentar
2024 09 23
> ljilja70: > Isti slucaj i kod mene od iste osobe.Bez ikakve saradnje i prethodnih poruka dobijem pre 2 dana negativnu ocenu od clana > https://mojekrpice.rs/bojanaspop-369809 .Cista bolestina i bezobrazluk , greska joj nije definitivno jer ovu radnju ponavlja i stoga zasluzuje deaktivaciju profila od strane admina. Nadam se da ce admini brzo i pravedno reagovati. Definitivno bice ovde jos cura koje su ostecene
2024 09 23
> Esprit21: > Mozda je ostavila greskom na vas profil, a htela je nekom drugom. Ili je namerno, ko zna ima raznih Mili izgleda da nisam jedina🤣🤣🤣 Pocela je da hara
2024 09 23
> Mantalija: > evo mene toliko njih zavlaci za kupovinu al ozbiljno zavlacenje oce kupi nece kupi..da podatke ne da podatke.. da bih ceo dan mogla da udaram negativne al ne mogu ni neutralne a kamoli jos osvetnicke negativne nemam druga posla ja samo rasciscavam orman nisam opsednuta .. al ovo jos ne videh cak i bez prepiske level pro :)...meni su odmah skinuli ocenu vama ce svakako ne brinite..a vise mi lici na gresku iskreno..meni je clanica dala jer joj ego proradio samo zrtvica da ispadne al to je resio admin za jedan dan a njoj bogami duze vreme nije skidao zalila se svima redom:) ..ko ih tera da se prave pametni:) a vi nista niste krivi to je jasno 1/1 Mili evo Jos jedna članica ima isti problem sa istom osobom
2024 09 23
Ne morate se brinuti oko negativne, javite se adminima resice to kad tad. Ja licno pre saradnje, ako primetim da clanica ima negativnu ocenu, pogledam sta je i ako je osvetnicka, ili kao u ovom slucaju negativna bukvalno ni za sta, ne obazirem se na to. Tako da pored 1000+ pozitivnih ocena, mislim da vas zaista nece ostetiti, samo polako resice se to :)
2024 09 23
> IsidoraC96: > Ne morate se brinuti oko negativne, javite se adminima resice to kad tad. Ja licno pre saradnje, ako primetim da clanica ima negativnu ocenu, pogledam sta je i ako je osvetnicka, ili kao u ovom slucaju negativna bukvalno ni za sta, ne obazirem se na to. Tako da pored 1000+ pozitivnih ocena, mislim da vas zaista nece ostetiti, samo polako resice se to :) Hvala na podršci♥️
2024 09 23
Upravo pogledah profil. Podelila je šest negativnih ocena uz komentare: nepismena, nepristojna itd. Meni ovo izgleda kao neka zezancija. Ili joj je hakovan profil ili joj je baš dosadno.
2024 09 23
Hvala na podršci❤️ Mislim da se igra sa nama i da joj je dosadno
2024 09 23
1 2