Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Koliko dugo treba da legne novac?

Pozdrav. Zanima me da li se nekome desilo da mu je kasnio novac koji mu je neko uplatio? Poslat mi je novac putem transakcije koja je obavljena još pre dva dana, novac još uvek nije legao? Devojka je uplatila iz Hrvatske na moju Visa karticu. Tamo je pisalo da novac stiže sledeći radni dan. (to je trebalo biti juče) Nisam se još uvek susretala sa ovim a komunikacija je otežana jer devojka ne odgovara na poruke.
2024 09 26
Inostrana plaćanja znaju da se oduže malo. Ako je plaćala sa hrvatskog na srpski račun, to je verovatno razlog. Ne znam sad tačno koliko može da se oduži, ali retko kad legne uplata odmah sutradan. Sačekajte svakako da legne uplata pre slanja.
2024 09 26
Kako to da ste dali podatke sa kartice?
2024 09 26
Mozete kontaktirati vasu banku jer oni imaju u uvid da li je novac uopste uplacen i mogu da vam kazu i ko je uplatio.
2024 09 26
> SanjaCos: > Kako to da ste dali podatke sa kartice? Kako mislite?
2024 09 26
> KristinaCa12: > Mozete kontaktirati vasu banku jer oni imaju u uvid da li je novac uopste uplacen i mogu da vam kazu i ko je uplatio. Danas mi je poslala potvrdu o uplati ponovo i sad piše da je novac legao a kod mene nema ništa...
2024 09 26
> Her_Fashion: > Inostrana plaćanja znaju da se oduže malo. Ako je plaćala sa hrvatskog na srpski račun, to je verovatno razlog. Ne znam sad tačno koliko može da se oduži, ali retko kad legne uplata odmah sutradan. > Sačekajte svakako da legne uplata pre slanja. Hvala Vam ❤️ Nadam se da je to
2024 09 26
Nema na čemu, imala sam situacije da potraje 3-4 dana. Ima neka fora sa tim, verovatno da ste tražili od banke instrukcije za plaćanje (swift kod itd.), moja banka ištampa papir sa tim informacijama, pa na njemu izmedju ostalog piše i koja je posrednička banka - nekad ide iz banke platioca u posredničku banku, pa odande tek ide u banku primaoca, i na kraju na račun primaoca , pa se valjda zato oduži.
2024 09 26
> Her_Fashion: > Nema na čemu, imala sam situacije da potraje 3-4 dana. > Ima neka fora sa tim, verovatno da ste tražili od banke instrukcije za plaćanje (swift kod itd.), moja banka ištampa papir sa tim informacijama, pa na njemu izmedju ostalog piše i koja je posrednička banka - nekad ide iz banke platioca u posredničku banku, pa odande tek ide u banku primaoca, i na kraju na račun primaoca , pa se valjda zato oduži. zvali su me iz banke, moram da odem licno da potpisem da bih podigla novac, ona nije navela da je devizni racun vec su evri uplaceni na dinarski (???) novac ne poslat iz Austrije i bez mog potpisa ne mogu da ga uzmem i nije ni vidljivo da je uplacen na aplikaciji, zato mi nije javljeno.
2024 09 27
To samo kod nas ima 🤣 Preko svi prebacuju novac preko aplikacija, dovoljni su iban i sort/swift code, samo kod nas je komplikacija. Ne znam kako druge banke funkcionišu, ali u Raiffeisen, moram lično da odem u banku ako hoću nekom preko da uplatim novac na račun. Drago mi je da ste svakako rešili problem.
2024 09 27