Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Parfemi bez kutije

Cao, zanima me na koji nacin mogu da postavim parfeme koji su originali, i bukvalno korisceni svega 2puta, ali nisam sacuvala kutije? Da li su dovoljne ove oznake? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1eb6610f6b4b38bf36fe0c26511bc215.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e12132789fb5be59060a147b4ee07427.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/033d9afd2963f8a494722ea7ed04deaa.jpg)
2024 10 18
Samo batch code je dovoljan da se proveri originalnost i datum proizvodnje..
2024 10 18
Batch kod ne znači ništa ... Dobila sam na poklon parfem sa sve validnim batch kodom, zapakovan, unutra knjižica od proizvođača, kao ... Izgledao je apsolutno savršeno, plus nisam očekivala da je osoba koja mi je poklonila to kupila mimo legalnih tokova .. uglavnom - parfem nisam poznavala i nije mi se dopao ("Kirka", T. T.) postavila sam ovde i prodala nekorišćen za 50% od cene u parfimeriji, devojka se obradovala ali čim joj je stigao javila mi da je to kopija ... Rekla mi je da ga godinama koristi i da to nije original, poverovala sam joj jer ne vidim nijedan razlog da nije u pravu. Vratila mi je parfem a ja njoj novac. Sad mi skuplja prašinu ovde, ne znam šta bih s njim, niti želim da poklonim kopiju niti da bacim...Uglavnom, od sad verujem samo u ono što sama kupim i to u inostranstvu. Na profilu sam ostavila samo taj lični, kupljen na taj način.
2024 10 18
Ja sam ih dobila iz Francuske, od bivšeg supruga ,i sigurna sam da su originali. Samo sto, nazalost, ne cuvam kutije. Imam ovaj Carolina Herrera, a na njemu se bukvalno nista i ne vidi, kutiju bacila 🙄
2024 10 18
Nisu neophodne kutije, slikaj sve oznake sa flašice, tako da slika bude dobro vidljiva, da ne bude zamućena. U opisu navedi sve, betch code (imaš ga i na flašici, obično je na dnu), podatke koje dobiješ pretragom u bazi betch coda, rok trajanja i slično. Sve to da umanjiš mogućnost da ti oglas bude izbrisan. Meni su brisali i kad sam ispratila sva pravila, ali onda ponovim sve isto i prođe. Nema pravila, tim pre što ima tona oglasa koji uopšte nemaju te podatke i ne brišu ih. Zato probaj i sa tom flašicom bez oznaka, možda ne izbrišu. Srećno sa prodajom.
2024 10 20
> SanjaCos: > Nisu neophodne kutije, slikaj sve oznake sa flašice, tako da slika bude dobro vidljiva, da ne bude zamućena. U opisu navedi sve, betch code (imaš ga i na flašici, obično je na dnu), podatke koje dobiješ pretragom u bazi betch coda, rok trajanja i slično. Sve to da umanjiš mogućnost da ti oglas bude izbrisan. Meni su brisali i kad sam ispratila sva pravila, ali onda ponovim sve isto i prođe. Nema pravila, tim pre što ima tona oglasa koji uopšte nemaju te podatke i ne brišu ih. Zato probaj i sa tom flašicom bez oznaka, možda ne izbrišu. Srećno sa prodajom. Hvala Vam ❤️ Nazalost, na Carolina Herrera ne vidi se, kako god probala da slikam. Paco Rabbane, vidi se, ali nema koda. Ubacila sam samo ovaj jedan, i u opisu sam navela sta imam od drugih, da probam tako. 😬 Dao bi meni Admin odmah negativnu, jednu sam vec zaradila, jer sam ocenila 2x, kad je bila kupoprodaja, i bez opomene negativna , a stvarno nisam znala da ne sme😤 Ali hajde, svega ima ovde..🙂 Hvala još jednom ❤️
2024 10 20