Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

⚠️ Apel za članice: ne ulazite u poruke, ne klikćite na linkove

Drage članice, ne ulazite u poruke gde vam se nude linkovi radi "poboljšanja prodaje". U pitanju je prevara. Dakle, istog trenutka prijavite profil i nikako ne klikćite na link. Apel za admine i vlasnike sajta: Vidim da vas vođenje ove platforme više uopšte ne interesuje. Trebali ste da reagujete odmah i sprečite upad, a ne da dođete u situaciju da vam 40+ korisnika bude hakovano. Suđeći po izgledu sajta, koji je prepun iskačućih reklama i prozora koji ometaju korišćenje sajta, izgleda da ste digli ruke od istog. Ako ćete da pakujete kofere i gasite platformu makar najavite korisnicima. Šteta, platforma ima potencijala. Samo da ste malo ozbiljnije shvatili svoj posao. Ultra
2024 11 07
Ne znam zašto su uopšte menjali sajt prošli je bio mnogo lepši i bolji. Ovaj su baš uništili... Nikako da se srede neke stvari, prodaja i pregledi su jako slabi. Reklame non stop, kod mene upali samo i neke videe😂😂😂
2024 11 07
Da li može biti problem ako smo ušli u poruku, ne i na link nego samo u poruku ? Da li može biti zloupotrebljen naš profil ? Molila bih za objašnjenje jer se ne razumem u tu materiju, hvala. Pozdrav
2024 11 07
Ja sam otvorila poruku nisam ulazila u link. Za sada mi se ništa nije desilo🤷🏼‍♀️
2024 11 07
> simona7: > Da li može biti problem ako smo ušli u poruku, ne i na link nego samo u poruku ? Da li može biti zloupotrebljen naš profil ? Molila bih za objašnjenje jer se ne razumem u tu materiju, hvala. Pozdrav Nisam stručna za sajber bezbednost, ali mislim da ulazak u poruku nije rizičan, ako niste kliknuli na link. Tražila sam od admina kao i mnogi ovde da javno objave da li je sajt bezbedan. Ovo traje već 2 dana i masovnije je nego inače. Za sada ne reaguju, a morali bi.
2024 11 07
> simona7: > Da li može biti problem ako smo ušli u poruku, ne i na link nego samo u poruku ? Da li može biti zloupotrebljen naš profil ? Molila bih za objašnjenje jer se ne razumem u tu materiju, hvala. Pozdrav Ne, samo ulazak u link predstavlja rizik. Otvaranje same poruke ne.
2024 11 07
> SanjaCos: > > simona7: > > Da li može biti problem ako smo ušli u poruku, ne i na link nego samo u poruku ? Da li može biti zloupotrebljen naš profil ? Molila bih za objašnjenje jer se ne razumem u tu materiju, hvala. Pozdrav > Nisam stručna za sajber bezbednost, ali mislim da ulazak u poruku nije rizičan, ako niste kliknuli na link. Tražila sam od admina kao i mnogi ovde da javno objave da li je sajt bezbedan. Ovo traje već 2 dana i masovnije je nego inače. Za sada ne reaguju, a morali bi. Ovo.
2024 11 07
Ja sam sinoc usla i u link ali nisam ostavljala podatke. Danas su mi stigle identicne poruke sa razlicitih profila. Uzas
2024 11 07
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/de1c566ccead29c0928027aa929baa18.jpg)
2024 11 07
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7a1acaaf9d14e49bbb5a635c38810f31.jpg)
2024 11 07
Meni je stiglo sa ovih profila, obratite paznju
2024 11 07
Meni su stigle 3 takve poruke, nisam otvarala linkove, vidim da je prevara. Ali, od kako su mi stigle te poruke vise ne dobijam na moj licni mejl mejlove o porukama na Krpicama. Juce sam slucajno otvorila ovde nalog, vidim pitanje clanice u vezi licnog preuzimanja jednog predmeta, ali do sada nikakav mejl mi nije stigao na moj licni mejl, kao sto je do sada stizao kada ovde na Krpicama imam poruku. Ovaj sajt je ozbiljno hakovan.
2024 11 08
> simona7: > Da li može biti problem ako smo ušli u poruku, ne i na link nego samo u poruku ? Da li može biti zloupotrebljen naš profil ? Molila bih za objašnjenje jer se ne razumem u tu materiju, hvala. Pozdrav Ako znaci info od nekoga ko radi u IT security-ju, nece Vam se nista desiti, ukoliko ste samo otvorili poruku i niste kliknuli na link.
2024 11 08