Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta se ovo desava 3 poruke za 24 sata

Ma samo treba obilaziti i ne otvarati prosto i to je to To uopste nisu likovi odavde ..skoro je lik pricao na tv 1 o prevarama masovnim ovog tipa ko zna odakle to stize ovaj sajt je i onako uzbekistan ili tako nesto samo sto imamo adminke samozvane i same sebe izabrale na zalost niko pametan u Srbiji da napravi ovako nesto ..Ja sam na Limundu ovde utrcim da procitam sta se desava ..tamo je druga prica totalno niko prevaren unazad godinama
2024 11 08
Takodje! Molim admine za blok profila doticnog/doticne...
2024 11 08
> Icka89: > Takodje! > Molim admine za blok profila doticnog/doticne... Da li vi kapirate da zivimo u vremenu vestacke inteligencije kakva doticna ili doticni ..to je nesto cemu ne mozete stati na put pobogu ne otvarajte nista i zavrsena prica
2024 11 08
Ovo je prevršilo svaku meru! Ne znam koliko mi je poruka stiglo. Neko bi ozbiljno trebalo da se pozabavi ovom problematikom i da se angazuju strucna lica radi bezbednosti clanova ili da se privremeno onemoguci pristup platformi svim clanovima dok se stanje ne sredi.
2024 11 08
Meni je takodje, stiglo oko 6 poruka.. isto, za neke poruke nije poslat mail..
2024 11 08
I ja sam dobila nekoliko istih poruka.
2024 11 08
Svi dobijamo isto,kako to da suzbije
2024 11 08
I kod mene isti slucaj.. brzo sam ih obrisala, da ne bi doslo do nekih malverzacija sa podacima i karticom
2024 11 09
1 2