Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant menja cene i ne salje pakete

Zapocela sam saradnju sa clanicom oko kupovine kombinezona. Nakon sto sam poslala podatke za slanje, a ona potvrdila da ide da posalje paket, krece avantura. Pocinje sa pricom da joj je neko ponudio duplo vise novca, i onda je trazila da poveca cenu pre nego sto mi posalje kombinezon za koji je potvrdila da ga salje i uzela sve moje podatke. Predmet nije oznacila kao prodat, vec mu je promenila cenu u visu, i ostavila oglas aktivnim. Nakon toga je pristala da kombinezon posalje uredno po ceni koja je prvobitno stajala na sajtu u vremenu kada smo vec utvrdile kupovinu. Kasnije ne odgovara na poruke nekoliko dana, a paket naravno NE STIZE. Nakon sto sam ostavila prvu negativnu ocenu, dobila sam poruku koju mozete i sami procitati u cetu koji sam skrisotovala ispod.
2024 11 11
Iz nekog razloga ne mogu da uploadujem sliku Clanica je pod imenom "ivananisavic"
2024 11 11
Nisam razumela da li ste joj uplatili unapred, clanica je bez ijednog utiska....
2024 11 11
Nema kombinezona na profilu…🤷‍♀️
2024 11 11
Pa sad ga je obrisala 😂 Na svu srecu trazila sam placanje pouzecem pa nisam izgubila novac
2024 11 11
Tehnicki nije prevarant ako niste uplatili novac, ali lazov i iznudjivac itekako jeste 😄
2024 11 12
> Tami1949: > Zapocela sam saradnju sa clanicom oko kupovine kombinezona. Nakon sto sam poslala podatke za slanje, a ona potvrdila da ide da posalje paket, krece avantura. > Pocinje sa pricom da joj je neko ponudio duplo vise novca, i onda je trazila da poveca cenu pre nego sto mi posalje kombinezon za koji je potvrdila da ga salje i uzela sve moje podatke. > Predmet nije oznacila kao prodat, vec mu je promenila cenu u visu, i ostavila oglas aktivnim. > Nakon toga je pristala da kombinezon posalje uredno po ceni koja je prvobitno stajala na sajtu u vremenu kada smo vec utvrdile kupovinu. Kasnije ne odgovara na poruke nekoliko dana, a paket naravno NE STIZE. > Nakon sto sam ostavila prvu negativnu ocenu, dobila sam poruku koju mozete i sami procitati u cetu koji sam skrisotovala ispod. Hahahaha meni se ovako nešto desilo ranije. Sačuvala sam haljinu i posle nekog vremena žena diže cenu i šalje mi poruku o "sniženju" na regularnu cenu, pa to iz principa neću da kupim makar bilo džabe
2024 11 12