Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pitanje za Admina - Dekanti

Da li možemo da otvorimo temu u podforumu kozmetika za razmenu i prodaju dekanata? Znam da postoji tema " Kozmetika i sve vezano za nju" gde mogu da se oglase dekanti, ali tu se oglašava sve živo, čak i pegle za kosu i sl., pa mislim da bi bilo lepo da se otvori posebna tema za dekante.
2024 11 19
I mene ova tema interesuje ali se niko ne oglašava od admina...ja mislim da je zabranjeno napisati naziv brenda a da parfem nije u originalnoj bočici, ne samo na ovom sajtu nego svugde. Pretpostavljam da bi moglo da se oglašava u podforumu prodaja i razmena dekanta ali bez slika dekant bočica (to u inboxu) i bez naziva brenda nego samo naziv parfema. Npr menjam/prodajem dekante 5ml Goddess Intense, L' Instant , Bamboo...možemo pokušati oglasiti tako pa ako Admin smatra da ne može ni na taj način,obrisaće i onda ćemo znati,ovako nema odgovora.
2024 11 20
@simona7 Na gore pomenutoj temi " Kozmetika i sve vezano za nju" su objavljeni dekanti, i sama sam objavljivala jer mi je receno da tu moze (sa sve slikama i nazivima) i objave nisu brisane, tako da je je valjda ok (ili nisu videli). Ne znam, nadam se da ce neko videti temu i odgovoriti.
2024 11 20