Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Stanje predmeta - veoma dobro

Pozdrav, zanimaju me iskustva sa predmetima čije je stanje "veoma dobro". Znam da sve uglavnom zavisi od prodavca, ali kad u opisu navode sitne znakove korišćenja, ja bih to volela da vidim i na slikama, da znam šta kupujem. Da li vi slikate i sitne nedostatke ili je sve to obuhvaćeno opisom "korišćeno, nije novo, ali može još da se nosi"?
2024 11 28
Ovde morate biti obazrivi i sa predmetima koji se prodaju kao novi. Sto se tice "veoma dobro", po pravilu prodavac mora i da uslika ostecenja, tako da samo napisati "veoma dobro" nije dovoljno. Licno, slikam ostecenja, i saljem dodatne slike/video potencijalnom kupcu u takvim situacijama. Naravno, sve je do individualnog pristupa, ima i onih koji nedostake prikrivaju i svesno uvaljuju.
2024 11 28
Pod tim opisom vrlo dobro ili čak nekorišćeno, ćete uglavnom dobiti nošenu stvar, sa verovatno i rupicom, ušiveno, i slično, tako da u te opise ja odavno ne verujem i kupim samo ako bih prežalila i da ima nešto falično jer uglavnom ima. Retko se desi da je kao iz opisa. Ja pišem oštećenja i uslikam kad može da se predstavi slikom (nekad nije vidljivo na slici), ali na te sitne nedostatke se gleda kao na krokodila, a kupuje se navodno nekorišćeno, a stigne pohabano i oštećeno, tako da srećno sa kupovinom. Ja sam mnogo smanjila kupovinu jer samo bacam pare. Kupujem kod proverenih gde sam već uzimala i bilo je ok ili ako mogu lično da preuzmem.
2024 11 28
Dodala bih još da kupovina polovnog nije za cepidlake, ali da ipak ima stvari u dosta dobrom stanju, pa čak i sa manjim tragom nošenja su i dalje skroz ok i nosive, jer tokom nošenja nije nešto upadljivo ako ima rupicu tipa gde se upaše košulja i slično. Samo cena treba biti prilagođena stanju i naravno naveden nedostatak.
2024 11 28
> DoliBlack: > Pod tim opisom vrlo dobro ili čak nekorišćeno, ćete uglavnom dobiti nošenu stvar, sa verovatno i rupicom, ušiveno, i slično, tako da u te opise ja odavno ne verujem i kupim samo ako bih prežalila i da ima nešto falično jer uglavnom ima. Retko se desi da je kao iz opisa. Ja pišem oštećenja i uslikam kad može da se predstavi slikom (nekad nije vidljivo na slici), ali na te sitne nedostatke se gleda kao na krokodila, a kupuje se navodno nekorišćeno, a stigne pohabano i oštećeno, tako da srećno sa kupovinom. Ja sam mnogo smanjila kupovinu jer samo bacam pare. Kupujem kod proverenih gde sam već uzimala i bilo je ok ili ako mogu lično da preuzmem. Slazem se u potpunosti sa vama,jos nisam uzela stvar pod opisom novo bez etikete a da nije noseno i osteceno! Od nedavno obavezno ide negativna,sto je mnogo,mnogo je!
2024 11 28
Kupila sam haljinu ''Gothicana'' za 500din. na kp. koja je tacno odgovarala opisu. Kao nova. Eto, ja bih vise kupovala da cene stvari koje mene interesuju nisu toliko nabudzene na ovom sajtu. Od preprodavaca necu da kupujem. Stvari koje sam na pocetku kad sam pocela ovde da prodajem oznacavala sa ''dobro'' sad se preprodaju sa oznakom ''odlicno'' po nekoliko puta vecoj ceni. Sve zavisi od kriterijuma. Ostecenja se slikaju ili napisu(te koncice koja ja vidim,retko ko napise ko nedostatak). Licno, ljubitelj sam polovne odece, ne pratim modu, a tako se i doprinosi ocuvanju okoline. A ovde se najvise vara za izvikane brendove poput zare i mona torbica(torbice ili su nepostojece ili totalno unistene).
2024 11 28
Sve stavljam pod vrlo dobro sto nije novo, cak i ono sto je jednom oprano samo stavim veoma dobro jer mi je to najbliza opcija posle nekorisceno, ja zaobilazim kad je oznaceno dobro to mi znaci da ima neku manu i zaobilazim kad neko napise moja omiljena stvar posto ja omiljenu stvar mrcvarim dok ne zavrsi u kanti ne prodajem je xD
2024 11 28
> bloodytears: > Sve stavljam pod vrlo dobro sto nije novo, cak i ono sto je jednom oprano samo stavim veoma dobro jer mi je to najbliza opcija posle nekorisceno, ja zaobilazim kad je oznaceno dobro to mi znaci da ima neku manu i zaobilazim kad neko napise moja omiljena stvar posto ja omiljenu stvar mrcvarim dok ne zavrsi u kanti ne prodajem je xD Eh, koliko ja imam omiljenih stvari u koje ne mogu više da stanem.... 🤣 A baš naprotiv, te omiljene se čuvaju za specijalne prilike i onda slabo se i nose, pa još ako se ugojimo ili smršamo, više stoje nego što se nose. 😊 Tako da nije uvek pravilo da je iznošeno, ali i meni bi uneo sumnju taj opis. 😁
2024 11 28
> MarianneMary: > Kupila sam haljinu ''Gothicana'' za 500din. na kp. koja je tacno odgovarala opisu. Kao nova. Eto, ja bih vise kupovala da cene stvari koje mene interesuju nisu toliko nabudzene na ovom sajtu. Od preprodavaca necu da kupujem. Stvari koje sam na pocetku kad sam pocela ovde da prodajem oznacavala sa ''dobro'' sad se preprodaju sa oznakom ''odlicno'' po nekoliko puta vecoj ceni. Sve zavisi od kriterijuma. Ostecenja se slikaju ili napisu(te koncice koja ja vidim,retko ko napise ko nedostatak). Licno, ljubitelj sam polovne odece, ne pratim modu, a tako se i doprinosi ocuvanju okoline. A ovde se najvise vara za izvikane brendove poput zare i mona torbica(torbice ili su nepostojece ili totalno unistene). Ja sam na Limundu videla jaknu u "odličnom stanju, kao na slikama", piše da se vide sitni znaci nošenja. A kad se uvećaju slike vidi se da se eko koža ljušti i da je cena stvarno prevelika za nešto što se može nositi npr. za rad po dvorištu. Ovde mi fali da poboljšaju kvalitet slika, mada ko želi da sakrije manu, naći će način.
2024 11 28
Na limundu ima svasta, a ljudi ponekad lazu da bi brze prodali. A neki ni ne vide, meni je jedna majica bila veliki z**eb na limundu(iznosena i sa rupama), placena sa postarinom 665din, a mogla sam da kupim kilo granula za macke za te pare.
2024 11 28
Predmet treba da odgovara opisu!A sto se cena tiče to je licni izbor prodavca! Vazno je ne uvaljivati stvari!
2024 11 28
Ja pod Novo stavljam bas novu obucu Ako se samo po djonu vidi da su nosene jednom ili dva puta ,onda je stanje Odlično Znaci, poštujem pravila,novo je novo,nekorisceno
2024 11 28
> Sapisa: > Predmet treba da odgovara opisu!A sto se cena tiče to je licni izbor prodavca! Vazno je ne uvaljivati stvari! Ponekad su cene nize, jer je nekome hitno i nema gde sa tim stvarima koje su sasvim ok. A novo bez etikete cesto zna da bude ''uvaljivanje''. I u prodavnici ima nove odece sa rupama, koje se prilikom probe ostete, jer se tkanina vuce noktima, a ne jagodicama ili kad na silu hoce neko da udje sa velikom g*zicom u nesto sto ne moze. A ovde bi prodavac pre slanja trebao da proveri jos jednom stanje predmeta pre slanja i ako primeti da ima nesto sto nije video da kaze kupcu sve kako jeste pa da se dogovore, a ako prodavac previdi nesto onda treba da vrati novac.
2024 11 28
Vodeći se da idejom da je ovde i kao novo zapravo nošeno, uglavnom i tražim od prodavaca da mi slikaju znake korišćenja. Najčešće ne dobijam odgovor, a želim da izbegnem da mi stigne nešto nenosivo bez obzira na to koliko sam platila.
2024 11 28
Ne znam ja kad kupujem nisam cepidlaka, kupila sam kaputic- bundicu ''poizen industries'' u SH-u pre par godina za dve hiljade sa ostecenjem i meni to ne smeta. Prelep je, samo sto nije za jaku zimu i jaknu ''Queen of Darkness'' na kojoj fali dugme za postavu za 800din. Ne bih to dala ni za milion novih zara stvari i sl. I cizme kozne sa kosturskom glavom za 1000din. Novo kupim u sinsay-u, neke sitnice. I ovde sam kupila(to je bila medju mojim prvim kupovinama) majicu sa printom macke nju sam maksimalno nosila prelepa majica i jos nekih lepih stvari. A sada su mi preskupe da bih kupovala cesto. Cekam da prodam neke od plisanih haljina da bih kupila sebi jednu. Ne volim samo kad mi se posalju iznosene stvari sa rupama koje ne mogu da se poprave.
2024 11 28
1 2