Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Inuikii cizme pitanje

Zdravo! Planiram da ih porucim, pa me zanima kakve su, jesu li udobne, propustaju li? Negde sam procitala da treba uzeti veci broj, a negde da su standardan kalup,, tako da sam u dilemi.. Porucila bih preko neta, pa bolje da pitam, da ne bih pogresila i da moram da ih vracam 😅 Hvalaaa unapred
2024 12 01
Meni su udobne, uzela sam broj koji inače nosim. Što se propuštanja tiče, ne bi trebalo. Moje ne propuštaju ali ja sam uzela model koji je skroz of glatke kože jer su lakše za održavanje (ne znam kakve su one od prevrnute kože). Mada iskreno od njih, Mou I Ugg, najudobnije su mi Ugg.
2024 12 01
Slažem se sa komentarom iznad! UGG su mi najudobnije, ali Mou i UGG ne nosim na sneg i bljuzgavicu, jer propuštaju. Prve Inuikii su mi bile na fazon pletiva odgore, i iako dole nisu propuštale, kada sneg dodje na taj gornji deo, osećala se hladnoća i znale su propustiti. Sad imam isto glatke i skroz sam zadovoljna. Jedina mana - mogle bi biti dublje.
2024 12 02
Slazem se sa devojkama, Ugg definitivno najudobnije ali nisu za bljuzgu, Inuikii trebaju biti dublje ali mi nisu propustile. Ja sam uzela svoj broj i zeznula se meni su knap, sledeci put bi svakako uzela broj vece definitivno.
2024 12 02
Hvala vam puno na odgovorima, ja nesto nosim 39, nesto 39,5, tako da je ocigledno bolje da uzmem broj vece. Hvala💕
2024 12 03
Uzela sam prosle godine njihove patike, online na slepo. Uzela sam u svom broju 37 a cini mi se da bi najbolje bile 37,5 zbog postave, ali kod nas se uglavnom prodaju celi brojevi, tih na pola ima samo kod sportskih. Tako da je moj savet ili pola broja ako nadjes ili ceo broj vece jer je to svakako sa postavom, a i racunaj da ces mozda nositi deblje carape.
2024 12 05
> TaniaMani: > Hvala vam puno na odgovorima, ja nesto nosim 39, nesto 39,5, tako da je ocigledno bolje da uzmem broj vece. Hvala💕 Zavisi koji model uzimas. Ja isto nosim 39 ili 39,5. Uzela sam Inuikii svoj broj. Prvih par dana su mi bile knap, posle je vrv postava slegla, koza malo popustila i sad su mi okej na debele carape.
2024 12 07
Ja godinama nosim i mou i ugg i inuikii. Sto se broja tice, obavezno veci, ako si na pola broja. Ugg su definitivno najudobnije od ovih 3 ali nisu ni za sneg ni za ono kad se otopi 😂 Ja imam inuikii u bez boji i cele su od prevrnute koze. Ljudi moji, ja to nosim cele zime i po svim uslovima, niti propustaju, tople su, a za odrzavanje sam pomislila bice pakao, kad ono nista lakse 😂 ako se negde isprljaju samo blaga sapunica i mlaka voda, isto tako na kraju sezone i odlozim ih u kutiju i evo vec 3. godinu ih nosim :) sve preporuke!
2024 12 13