Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA, ivxiv12 , POMOĆ

Ćaos svima, baš dugo imam nalog na sajtu i nikada mi se nije desila loša saradnja, do saradnje sa članicom ivxiv12 (Iva Pribićević -Bg, videla sam da je pobrisala sve predmete sto je prodavala pa bolje da ostavim i ime, ako bude pravila novi nalog pa da ne prevari još nekog). Ukratko, od uplate na račun sam čekala čizmice koje sam naručila 11 dana (što me je izludelo ali i od goreg ima gore). U oglasu je pisalo da su čizmice nove, pošto je cena bila "niska" u privatnom razgovoru sam je pitala da li postoje oštećenja i da li su se čizmice razlepile, na šta je rekla da nema nikakvih oštećenja. Stigle su čizme sa rupama na obe pete RUPAMA, RAZLEPLJENA jedna čizma i druga je leplje a. Ja sam je naravno zvala na šta je ona rekla da ne može da priča i spustila mi slušalicu i od tada se nije javila. Ako neko može neka mi pomogne, ŠTA DA RADIM? Iz nekog razloga slike ne mogu da postavim....
2024 12 10
mojekrpice.rs/ivxiv12-355832
2024 12 10
> KsenijaPavisic: > Mislim da tu nema spasa. Jedino da slikas cizme i stavis na prodaju i u opisu dodas od koga si ih kupila. Pa ako vidi i ne bude je sramota mozda se i dogovorite. Nadam se da nisi dala mnogo novca. Saosecam se jer sam skoro i ja prevatena za bundu od 50000 gde se prva dva dana nije videlo a ja nisam zagledala ni nosila. Nakon toga isparilo je litar parfema sa nje i osecala se na memlu. Nasla sam neke tupice i na delu rukava ostecenje krzna. Po dogovoru sa doticnom odnela kod krznara koji je svasta nesto nasao i cinjenicu da su bundu napali moljci. Naravno da me je clanica izvozala i samo se raspravljala da bi na kraju rekla da nema pare da mi vrati. Rekla sam joj da je samo vtati u prodaju jer su je navodno jos pitali za bundu ili kad primi platu da mi vrati pare. Od tada se nije oglasila ali evo sada vidim da je izbacila sliku nq whats apu sa zimovanja. Tako da ima i gorih. > Isto je izbisala sliku prodatog Inace u pitanju je clanica AlleXaXaa
2024 12 11
Užas, tebe su prevarili za puno novca, stvarno mi je žao. Ne znam sta je sa ljudima sve više i više prevaranta na sajtu... Ne znam ni kako ih nije sramota, bukvalno pljackaju ljude. Članicu uopste nije sramota, kada sam je zvala na telefon bila je krajnje neljubazna i rekla je kako ne može da raspravlja to sa mnom jer imala kolokvijum da sprema, zamisli to, preveslate za novac proda djubre i zalupi slušalicu. I od tada ni traga ni glasa, dolazim u iskusenje da sve objavim,mozda je bude sramota.
2024 12 11
> zuhrah: > Užas, tebe su prevarili za puno novca, stvarno mi je žao. Ne znam sta je sa ljudima sve više i više prevaranta na sajtu... Ne znam ni kako ih nije sramota, bukvalno pljackaju ljude. > Članicu uopste nije sramota, kada sam je zvala na telefon bila je krajnje neljubazna i rekla je kako ne može da raspravlja to sa mnom jer imala kolokvijum da sprema, zamisli to, preveslate za novac proda djubre i zalupi slušalicu. I od tada ni traga ni glasa, dolazim u iskusenje da sve objavim,mozda je bude sramota. To su kriminalci, a njima nije zao, niti ih je sramota. Oni traze zrtve koje ce da prevare, Vi ste za njih ovcice(izvinjavam se na izrazu). Kupujte stvari takve kakve jesu(ne sarene laze) polovne i ocuvane ili nove u prodavnici. Zivimo u drustvu u kojem su prevaranti ''oni koji su se snasli'', umesto da su obelezeni kao kriminalci zato ih toliko i ima.
2024 12 11
> MarianneMary: > > zuhrah: > > Užas, tebe su prevarili za puno novca, stvarno mi je žao. Ne znam sta je sa ljudima sve više i više prevaranta na sajtu... Ne znam ni kako ih nije sramota, bukvalno pljackaju ljude. > > Članicu uopste nije sramota, kada sam je zvala na telefon bila je krajnje neljubazna i rekla je kako ne može da raspravlja to sa mnom jer imala kolokvijum da sprema, zamisli to, preveslate za novac proda djubre i zalupi slušalicu. I od tada ni traga ni glasa, dolazim u iskusenje da sve objavim,mozda je bude sramota. > To su kriminalci, a njima nije zao, niti ih je sramota. Oni traze zrtve koje ce da prevare, Vi ste za njih ovcice(izvinjavam se na izrazu). Kupujte stvari takve kakve jesu(ne sarene laze) polovne i ocuvane ili nove u prodavnici. Zivimo u drustvu u kojem su prevaranti ''oni koji su se snasli'', umesto da su obelezeni kao kriminalci zato ih toliko i ima. U pravu ste, samo ja do sada nisam imala takvu situaciju ovde, pa sam iznenadjenja i zgrožena. A što više čitam na forumu vidim da je prevara svakodnevnica, očigledno je bilo pitanje vremena kada će se i meni desiti. Da li obraz košta 5000din?
2024 12 11
Problem je sto sajt dozvoljava da kriminalci iznova prave nove naloge i varaju ljude. To treba sankcionisati da bi moglo normalno da se kupuje i prodaje. imate facebook grupe sa crnim listama pa okacite tamo sve, neka svi vide.
2024 12 11
Da, treba da postoji neka verifikacija da ista osoba ne može da pravi više naloga. Ovde je omogućeno da kradu i varaju.
2024 12 11
Ma ja sam se sa ovom AlleXaXaa clanicom peglala danima, nisam htela da joj dam losu ocenu jer sam pomislila da ce skupiti pare da vrati. Sada vidim izbacuje slike na whatsu sa Zlatibora i u nekim haljinicama itd Ja necu propasti zbog 50000 iako je jako mnogo novca ali ako je njoj toliko trebalo za njene zajebancije, jednog dana platice skupo sve. Jos imam opciju da odem u policiju, tako su me posavetovali
2024 12 11
A mozda joj i dam losu ocenu cisto da je podsetim
2024 12 11
> KsenijaPavisic: > A mozda joj i dam losu ocenu cisto da je podsetim Dajte negativnu i tužite je. Policija na žalost nije zainteresovana uopšte ali probajte i to, nikad se ne zna. To je nečija mesečna plata. I da, na žalost sajt ne snosi nikakvu odgovornost, ne prosleđuje policiji (KP jeste). Oni su samo tu da zarade novac.
2024 12 12
> MarianneMary: > Problem je sto sajt dozvoljava da kriminalci iznova prave nove naloge i varaju ljude. To treba sankcionisati da bi moglo normalno da se kupuje i prodaje. imate facebook grupe sa crnim listama pa okacite tamo sve, neka svi vide. U pravu ste potpuno.
2024 12 12
> AppleRed: > > KsenijaPavisic: > > A mozda joj i dam losu ocenu cisto da je podsetim > Dajte negativnu i tužite je. Policija na žalost nije zainteresovana uopšte ali probajte i to, nikad se ne zna. To je nečija mesečna plata. I da, na žalost sajt ne snosi nikakvu odgovornost, ne prosleđuje policiji (KP jeste). Oni su samo tu da zarade novac. Hvala. Ocenu je dobila pa da vidimo dalje
2024 12 12
Katarina j955 je prevarant,ista slika elixir sauvage parfema sa drugim nalogom Ovo je necuveno kolko je ljudi prevario i dalje ne odustaje
2024 12 14
> AppleRed: > > KsenijaPavisic: > > A mozda joj i dam losu ocenu cisto da je podsetim > Dajte negativnu i tužite je. Policija na žalost nije zainteresovana uopšte ali probajte i to, nikad se ne zna. To je nečija mesečna plata. I da, na žalost sajt ne snosi nikakvu odgovornost, ne prosleđuje policiji (KP jeste). Oni su samo tu da zarade novac. Ovo je ozbiljan iznos za koji moraju da se cimaju sluzbeno. A sajt mora proslediti podatke ako im se policija obrati sa nalogom.
2024 12 14
1 2