Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA, ivxiv12 , POMOĆ

Pisala sam adminu ali nema odgovora. A clanica nije ni ulazila da procita ista. Nije videla ni losu ocenu
2024 12 14
Najbolje da odete u Policiju i vidite da li oni mogu da Vam pomognu, mislim da ako nije imala obraza da vrati novac do sad, neće nikad. Što duže čekate, manje su šanse da ćete bilo šta uraditi.
2024 12 14
Nije vezano za temu mada i jeste ako je prevara u pitanju, ali me interesuje da li je još neka od vas primetila da ovde ima sumnjivih profila imam osećaj da se muškarci i to bilesnici kriju iza njih. Ako izbacim sliku u nekoj garderobi naravno ne vidi se lik, ali se lepo vidi kako haljina stoji pita me člajica tj. ili čkan imam li još slika. Kažem da nemam, u fazonu pa možete li da ih napravite, ja onda slikam haljinu i pošaljem sliku. Nisam ja fotomodel na kraju ne moram ni da je prodam baciću je neću da me neko iskorišćava na taj način.
2024 12 17
> bokica30: > Nije vezano za temu mada i jeste ako je prevara u pitanju, ali me interesuje da li je još neka od vas primetila da ovde ima sumnjivih profila imam osećaj da se muškarci i to bilesnici kriju iza njih. Ako izbacim sliku u nekoj garderobi naravno ne vidi se lik, ali se lepo vidi kako haljina stoji pita me člajica tj. ili čkan imam li još slika. Kažem da nemam, u fazonu pa možete li da ih napravite, ja onda slikam haljinu i pošaljem sliku. Nisam ja fotomodel na kraju ne moram ni da je prodam baciću je neću da me neko iskorišćava na taj način. Takve poruke ignorisite, na KP ima vise manijaka, ali tamo postoji i opcija blokiranja, a ovde ne. Ne slikam se u odeci, pisem mere i to je to. Ovde mi salju poruke za neke nenormalne popuste, a ne prodajem skupo, zato i neke stvari ostavljam sebi.
2024 12 18
> KsenijaPavisic: > Pisala sam adminu ali nema odgovora. A clanica nije ni ulazila da procita ista. Nije videla ni losu ocenu Šta čekaš admina, boli njih dupe za vas. Pravac u policiju,moraće da vam vrati novac, odštetu, i da plati advokata ako vam treba. Ja je ne bih pustila,pa neka se posle slika u zatvoru. Moja prevarantkinja je dobila 6 meseci zatvora za prevaru,pre 10tak godina,19000din je trazila za jaknu koju nije imala. Isti fazon,zavlačenje,natezanje...i onda mi pukao film
2024 12 18
Hvala svima koji ste u ovoj prici na podrsci. Dosta sam zbog posla van grada pa ne postizem ni do policije. Pokusacu sve. Dama nema lazni profil rekla bih, cak sam po bundu isla do njene zgrade i to me je zbunjivalo jer se ne bi igrala, valjda. Vise mislim da je mislila da sam mentol pa da parfem nece ispariti i da necu obratiti paznju na ostecenja kada se pojavi prva sumnja. Na prvo oko sve je bilo ok. Svakako imam pregrst priv poruka na telefonu pa cemo nesto valjda postici. Hvala jos jednom 🌸
2024 12 19
> MarianneMary: > > bokica30: > > Nije vezano za temu mada i jeste ako je prevara u pitanju, ali me interesuje da li je još neka od vas primetila da ovde ima sumnjivih profila imam osećaj da se muškarci i to bilesnici kriju iza njih. Ako izbacim sliku u nekoj garderobi naravno ne vidi se lik, ali se lepo vidi kako haljina stoji pita me člajica tj. ili čkan imam li još slika. Kažem da nemam, u fazonu pa možete li da ih napravite, ja onda slikam haljinu i pošaljem sliku. Nisam ja fotomodel na kraju ne moram ni da je prodam baciću je neću da me neko iskorišćava na taj način. > Takve poruke ignorisite, na KP ima vise manijaka, ali tamo postoji i opcija blokiranja, a ovde ne. Ne slikam se u odeci, pisem mere i to je to. Ovde mi salju poruke za neke nenormalne popuste, a ne prodajem skupo, zato i neke stvari ostavljam sebi. Ma haljina koju prodajem ako se ne slikam u njoj izgleda bezveze na slici a stvarno je lepa. Ali upravu ste.
2024 12 19
I ja sam na sudu sa clanicom koja mi je prodala nepostojecu tasnu za 9000. Sudija je rekla da je kriva ko djavo tako da se nadam dobrom ishodu.
2024 12 23
1 2