Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dunja Marjanović Zrenjanin ne dize pakete

Gospodja poručuje stvari za decu i ne podiže.
2024 12 17
To se piše u utiscima, ne na forumu
2024 12 19
> darkacademia: > To se piše u utiscima, ne na forumu Na forumu je svima dostupno da otvore temu i napišu ono što žele. Pogotovo kada su prevare u pitanju.
2024 12 19
> darkacademia: > To se piše u utiscima, ne na forumu. Slažem se.
2024 12 19
> MissDiva: > > darkacademia: > > To se piše u utiscima, ne na forumu > Na forumu je svima dostupno da otvore temu i napišu ono što žele. Pogotovo kada su prevare u pitanju. Nepreuzimanje paketa nije prevara, više neodgovornost i nekultura. I za to služe negativne ocene. Mi ako kupujemo od dotične, prvo ćemo da pogledamo njene ocene, neće niko da je pretražuje na forumu. Kad bi svako pisao ovde kad god se ne podigne paket, forum bi bio zatrpan spamom.
2024 12 21
> darkacademia: > > MissDiva: > > > darkacademia: > > > To se piše u utiscima, ne na forumu > > Na forumu je svima dostupno da otvore temu i napišu ono što žele. Pogotovo kada su prevare u pitanju. > Nepreuzimanje paketa nije prevara, više neodgovornost i nekultura. I za to služe negativne ocene. Mi ako kupujemo od dotične, prvo ćemo da pogledamo njene ocene, neće niko da je pretražuje na forumu. Kad bi svako pisao ovde kad god se ne podigne paket, forum bi bio zatrpan spamom. Opšte je poznato da se na ovom forumu organizuju književne večeri. ,:) Ako smatrate da je spam, zašto iznova komentarišete Vama nebitne teme?
2024 12 21
Nemam pojma šta si htela da kažeš ovom prvom rečenicom, ali dobro. Što se druge tiče, isto pitanje za tebe. Na svaki moj komentar na forumu udaraš kontru, a ja mislim da je taj hejt počeo još iz inboxa. Nemoj da misliš da sam zaboravila tu situaciju kad si podigla cenu za haljinu i onda mi se javila sa "popustom", na šta ja nisam nasela. I to za plastičnu Shein haljinu...
2024 12 22
> darkacademia: > Nemam pojma šta si htela da kažeš ovom prvom rečenicom, ali dobro. Što se druge tiče, isto pitanje za tebe. Na svaki moj komentar na forumu udaraš kontru, a ja mislim da je taj hejt počeo još iz inboxa. Nemoj da misliš da sam zaboravila tu situaciju kad si podigla cenu za haljinu i onda mi se javila sa "popustom", na šta ja nisam nasela. I to za plastičnu Shein haljinu... Aha, sad nije problem tema, nego neka haljina? ,:) Dobro... divno... Drago mi je da niste naseli svakako... Svako dobro! :') :') :')
2024 12 23
Nisam htela, ali ionako je dosadno ovde 😂 @DarkAcademia Kad smo vec kod plasticnih haljina, vidim da prodajete jednu takvu sa Shein-a za 3000din, a na Sheinu kosta 9 ili 15 eura (nazalost ne mogu da ubacim slike, ali ima te 2 cene, pa da ne nagadjam koliko je placena). To naravno nije moj problem niti mi smeta, ali setiih se jedne teme pre par meseci gde je Vama itekako smetala moja suknja sa Shein-a za 2000 (placena oko 15 eur), pa me samo zanima kojom logikom ste dosli do toga da je 3000 ok, pritom je nosena?
2024 12 23
Ma who cares… Kažem ja da se ovde vode književne večeri. 😅 Ali zaista bi trebalo voditi računa, jave se ljudi sa problemom - da li prevareni ili šta god i na sve to dobiju ružan komentar od nekoga koga zapravo njihov problem ni ne dotiče. Ili devojke kojima skinu pare sa kartice, stvarno mi ih je žao. Nekad je bolje prećutati, nego prokomentarisati ružno nečiju situaciju. Prevara je nažalost, sve više…
2024 12 23
Sa jedne strane, slazem se da je utisak dovoljan i tema bespotrebna, ali kao sto kazes, ne dotice me, pa nisam ni komentarisala. A sto se knjizevnih veceri tice, od ovog sajta i foruma su odvano svi digli ruke, tako da i da spamuju sa bilo kakvim temama nije neka steta, sto se mene tice, neka pisu sta god zele. 😅 To svakako nema veze sa onim sto sam napisala, ali ako je neko vec "glas razuma i moralna gromada" kad su svi drugi u pitanju, mozda bi bilo lepo da iste principe primene i na sebi i svom "cenovniku"
2024 12 23
> Her_Fashion: > Sa jedne strane, slazem se da je utisak dovoljan i tema bespotrebna, ali kao sto kazes, ne dotice me, pa nisam ni komentarisala. > A sto se knjizevnih veceri tice, od ovog sajta i foruma su odvano svi digli ruke, tako da i da spamuju sa bilo kakvim temama nije neka steta, sto se mene tice, neka pisu sta god zele. 😅 > To svakako nema veze sa onim sto sam napisala, ali ako je neko vec "glas razuma i moralna gromada" kad su svi drugi u pitanju, mozda bi bilo lepo da iste principe primene i na sebi i svom "cenovniku" Da, da znam tužnu priču. Neku haljinu je meni tražila da joj prodam za 1000 din, jer je studentkinja, a ona iste takve prodaje kod sebe za 3000 din. Da ne ulazim u detalje, ružno se ponašala kada sam odbila. Haljina pri tom nije sa Sheina, nego sa Instagrama i kupljena je za fotografisanje, samim tim novac bi trebalo da ide producentkinji, ne meni. Ponudila sam putem omiljenih, kao što uvek radim nakon nekog vremena - da se jave devojke po kojoj ceni bi kupile itd. Uglavnom, haljina je prodata nekom drugom i ona se sama sa sobom svađala u mom inboxu. Samo sam izignorisala poruke. Ali da stalno neke rasprave i ružne stvari, bespotrebno… Važno da mi nije zaboravila haljinu, životeeee… 😅🤘🏻
2024 12 23