Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li mozda neko zna o cemu se radi?

Htela sam da ostavim negativan utisak clanici uz obrazlozenje sa propratnim slikama, medjutim slike nikako da se pojave ispod teksta, a ni iznad i to sam pokusala. Sve se lepo ucita, tekst se pojavi u utiscima, a ispod njega nista. I tako vec dva dana..pisem i brisem, jer ne mogu da dokazem bez slika. Poslala sam i drugarici koja ima profil ovde u pp, da proverim, sve joj uredno stiglo, tekst i ispod slika. Ne znam o cemu se radi.. Jeste da sam dala samo jednu negativnu do sada i da je to bilo pre preuredjenja sajta, pa nisam dugo bila aktivna, ali cenim da se nije nesto drasticno promenilo kad ostavljas utisak ili jeste?
2025 01 02
Problem je na sajtu, u porukama moze da se posalje slika, ali npr. na forumu ne moze uopste, pretpostavljam da je tako i za utiske. Vec duze vreme ne radi kako treba.
2025 01 02
Hvala vam na odgovoru. Sjajno..prevarantima ovo ide bas na ruku. I na koji nacin sada dokazati da si ostecen? Ostaviti utisak, pa ko kome poveruje..besmisleno
2025 01 02
Baš je problematično. Ne mogu se slati ni dodatne slike, ni potvrde o uplati. A komunikacija putem Vibera se ne računa kao dokaz ukoliko vas neko prevari... Imala sam neprijatnu komunikaciju sa jednom članicom, pre nekih mesec dana, nisam mogla proslediti prepisku administratorima. Morala sam copy-paste text, što opet nije neki dokaz. Sve to ozbiljno utiče na bezbednost na sajtu.
2025 01 03
I kod mene isti problem vec duze vreme. Ne mogu poslati slike u poruci.. Dovodi me u neprijatnu situaciju . Sto zbog dodatnih slika kao i slikane potvrde o slanju. Uvek saljem dodatne slike predmeta ..Slike potvrde o slanju.. Sto vec duze vreme ne mogu.
2025 01 04
Slike mogu u poruci, bar kod mene, ali samo po jedna slika i obavezno neki tekst uz to jer drugačije ne može. Na forumu naravno ne funkcioniše ni tako😏
2025 01 04
> Her_Fashion: > Slike mogu u poruci, bar kod mene, ali samo po jedna slika i obavezno neki tekst uz to jer drugačije ne može. Na forumu naravno ne funkcioniše ni tako😏 Pokušala pre neki dan, nije mi radilo..
2025 01 06
Neće ovde fotografije, pretpostavljam da ni u ostavljanju utiska, u porukama samo jedna, a što se admina tiče čekam odgovor 25 dana zbog nepravedno ostavljenog negativnog utiska. Čini mi se kao da smo prepuštene same sebi, a reklame nikad više iskaču?!
2025 01 06