Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ostaviti negativnu?

Podrav za sve clanove Prevarena sam od strane clanice koja ima oko 400 pozitivnih utisaka i nije mi problem da dam negativnu. Pojedini ljudi su kvarljiva roba, i o tome ne treba cutati. Medjutim, dvoumim se sta da uradim, jer ne mogu da prilozim sliku kao dokaz. Jednostavno nece da se pojavi ispod teksta, ni ovde na forumu, ni u utiscima. Da li da ipak ostavim utisak i uputim clanove da mi pisu u pp, ako zele dokaz, jer tamo stizu ili da sacekam jos neko vreme, pa kad bude moguce da se postave i slike tada da ocenim saradnju. Sta vi mislite?
2025 01 03
Pokusajte preko nekog drugog pretrazivaca,ponekad uspe.
2025 01 03
Ocenite dok je sve to “sveže”, da se ne bi dogodilo da u medjuvremenu još neko bude prevaren.😰 Lepo u utiscima objasnite sve što se desilo. Ko zna kada će sve funkcionalnosti proraditi, 🤷‍♀️već dugo mnogo toga ne radi.
2025 01 03
Ostavite utisak i prilozite slike, napisite da se iz nekog razloga ne vide jer sajt ima problem sa ucitavanjem i da cete ih dopuniti naknadno kad proradi. A slike mozete probati u temi da ubacite? Ako ne mozete posaljite mi da pokusam ja. Nekad radi, nekad nece
2025 01 04
Hvala mnogo na odgovorima i savetima. Ostavicu utisak danas, pokusacu da ubacim slike i ovde i u tamo, pa ako ne bude islo saljem Esprit, da ona pokusa. Sinoc sam ispisala utisak, htela da posaljem, medjutim sajt je toliko bagovao da ni tekst nisam mogla da posaljem.
2025 01 04
Utisak ostavljen, bez slika naravno. Nece pa nece..
2025 01 04
Pokusacu ovde da postavim.
2025 01 04
Ne može ni ovde da se postavi, već duže vreme.
2025 01 04
Poslala sam clanici Esprit u pp, tamo su stigle, pa ako ona bude mogla, postavice ovde.
2025 01 04
Procitala sam negativnu. Znam tu clanicu sa foruma, bila je vrlo aktivna ovde jedno vreme, bas me cudi da je sa njom ispao takav problem, ali dobro ne bi bio prvi a ni poslednji put da neko sa puno ocena "omane".
2025 01 04
> Her_Fashion: > Procitala sam negativnu. Znam tu clanicu sa foruma, bila je vrlo aktivna ovde jedno vreme, bas me cudi da je sa njom ispao takav problem, ali dobro ne bi bio prvi a ni poslednji put da neko sa puno ocena "omane". I ja sam se iznenadila. Saradjivale smo vise puta,DD je bila sasvim ok,ali eto sad....
2025 01 04
I ja sam ostala u cudu. Kada sam pocinjala na krpicama, precesljala sam malo forum na temu prevara i crne liste. Koliko se secam, a vi me ispravite ako gresim, borila se sa ostalim clanicama da se sajt ocisti od prevaranata. Ja sam zaista bila maksimalno korektna i strpljiva sto se nje tice. Dva meseca je proslo od saradnje. Prvi mesec smo se i dopisivale, sto bi se reklo na gurku, ali je odgovarala na poruke..bar na svaku drugu. A ja je zaista nisam smarala svakodnevnim pisanjem. Imam naravno sve u telefonu. Dala vremena, mnoogo, u medjuvremenu je sigurno dobila jos dve plate, medjutim ni nje, ni uplate. Od kako je dosla ni slovo mi napisala nije. Pomislila sam prvo da se nesto desilo, a onda sam videla da je aktivna na viberu i da s vremena na vreme ulazi na sajt. Kada sam videla na postinom sajtu da mi se paket vraca, tek tada sam odlucila da je ocenim. Paket sam inace poslala bez otkupa, kao cc.
2025 01 04
Pokusala sam da ubacim i ja, ali nece. Do skoro je bilo da moze da se ubaci samo slika bez teksta. Sada forsira i tekst da se napise, ali onda izadje samo tekst, a slike nigde. Nije do browsera ovaj put
2025 01 04
Nema veze, kad bude moglo ubacicu naknadno. Svakako Vam hvala na dobroj volji i zelji da pomognete.
2025 01 05