Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje ne zele da odgovore, iako su online

Da li i vi nailazite na clanice koje ne zele da vam ogovore na pitanje, a to je najcesce nesto u vezi sa dimenzijama, iako su online? Npr, prodje 5 dana, vi vidite da su bile online. Pitate ih jos jednom, nista! Zasto? Jos gore mi je sto u Listi zelja imam bar 20 predmeta za koje sad vidim da ih drze clanice koje nisu na sajtu meseciam, cak i 2 fodine :-( .
2025 01 04
Isto. I zato kada se jave posle 100god,dobiju samo ignore. A te sto nisu mesecima i godinama treba admin ukloniti,ili pak,predmete.
2025 01 04
Meni samo nije jasno cemu onda sluze admini, zasto je uopste dozvoljeno da predmet bude na sajtu posle dve godine ako je clan neaktivan? Preglupo im je pravilo za neobnavljanje oglasa i predmeta, mnogo je bolji sistem na KP gde se oglas automatski brise posle mesec dana, bilo bi mnogo preglednije na sajtu da se oglasi brisu na neki period, ne mora na mesec dana, ali npr. na 3 meseca i da onda clanovi koji su aktivni mogu da obnove svoje oglase, a ne ovako...
2025 01 04
> AnaDjxx: > Meni samo nije jasno cemu onda sluze admini, zasto je uopste dozvoljeno da predmet bude na sajtu posle dve godine ako je clan neaktivan? > Preglupo im je pravilo za neobnavljanje oglasa i predmeta, mnogo je bolji sistem na KP gde se oglas automatski brise posle mesec dana, bilo bi mnogo preglednije na sajtu da se oglasi brisu na neki period, ne mora na mesec dana, ali npr. na 3 meseca i da onda clanovi koji su aktivni mogu da obnove svoje oglase, a ne ovako... Bas tako.
2025 01 04
Meni je se bas to na KP ne svidja, mesec dana mi je premalo, mrzim me da kacim tako cesto, pa sam odustala od njih. Moglo bi na 6 meseci. Poslednja mi se javila osoba koje nije bilo 8-9 mesei. Ja kazem da bih licno preuzimanje i pitam gde, ona se pojavi posle 10 dana i kaze da je izgubila torbu u selidbi. Pre toga vise njih koje odgovore posle 3-7 meseci da i dalje prodaju, ja pitam za broj racuna, njih opet nema...
2025 01 04
Na Limundu vam obrisu predmete ako niste ulazili na sajt u poslednjih mesec ili dva. Dobijete email obavestenje da ce predmeti biti obrisani jer ste neaktivni sto ima smisla. Imala sam situacije da nisu htele da odgovore. Ako mi je secanje dobro prvi pokusaj saradnje ovde, gde sam htela da budem kupac, trazila sam dodatne slike i dimenzije i clanica me je vozala sa najneverovatnijim izgovorima i nikada mi nista nije poslala. Posle sam saznala da je isto uradila jos minimum jednoj osobi, a verovatno je vise njih tako proslo. Moja pretpostavka je da te stvari ili nije imala, ili nije nikada i nameravala da ih proda, a moguce i neka treca verzija. Okace stvari da bi im profili bili sto atraktvniji, privlacniji sa mnogo ponude i cilj je da se javis za nesto sto stvarno imaju pa ako se javis za nesto sto ne prodaju onda ili te vozaju ili cute. Drugi razlog koji mi pada na pamet zasto neke ne odgovaraju, a imaju stvar, moguce da su dobijale upite pa nisu prodale ili nisu dobile povratni odgovor i onda su resile da samo prestanu da odgovaraju. Ima mi i to logike, jer su i mene neke udavile na taj nacin da sam razmisljala bas u tom pravcu.
2025 01 04
Ja pre par dana resila malo da pocastim sebe,jer nisam odavno.. i uzmem par omiljenih koje mi se nisu rasprodale i poslala 10ak upita i dobila odgovor na jedan!!!! Na jedan! E sad,ja bih isla dalje,pitala jos par njih ali se plasim da ovi od pre nekoliko (3-4-7) dana ne pocnu odjednom da odgovaraju 😬 Koliko dana je zapravo ok dati nekom da odgovori? Ja razumem da neko nije 24/7 na krpicama? Ali sve preko nedelju dana mi je mnogo..
2025 01 05
Imajte u vidu da sajt baguje, da notifikacije, odnosno emailovi o pristigloj poruci više ne rade, da ceo sajt zabagube. Ja, na primer, nisam mogla da otvorim poruke danima, kao da nema pristupa. Tako sam sa zakašnjenjem od nekoliko dana poslala dodatne slike. U međuvremenu,devojka je odustala. Znači da trpi i prodaja i kupovina.
2025 01 05
> lovesilver: > Ja pre par dana resila malo da pocastim sebe,jer nisam odavno.. i uzmem par omiljenih koje mi se nisu rasprodale i poslala 10ak upita i dobila odgovor na jedan!!!! Na jedan! E sad,ja bih isla dalje,pitala jos par njih ali se plasim da ovi od pre nekoliko (3-4-7) dana ne pocnu odjednom da odgovaraju 😬 > Koliko dana je zapravo ok dati nekom da odgovori? Ja razumem da neko nije 24/7 na krpicama? Ali sve preko nedelju dana mi je mnogo.. Ja posle dva dana odustajem, ako vidim da je bila online u tih 48h, a odgovor nisam dobila. Posle iz principa namerno ne odgovaram,nisam vise zainteresovana. Sajt baguje,ali kad hoces upit da posaljes,a kad se odgovara na poruke odmah se posalje ne baguje ni sekunde. Provereno na vise clanica znam.
2025 01 05
> SanjaCos: > Imajte u vidu da sajt baguje, da notifikacije, odnosno emailovi o pristigloj poruci više ne rade, da ceo sajt zabagube. Ja, na primer, nisam mogla da otvorim poruke danima, kao da nema pristupa. Tako sam sa zakašnjenjem od nekoliko dana poslala dodatne slike. U međuvremenu,devojka je odustala. Znači da trpi i prodaja i kupovina. To sam danas saznala,i bilo mi je sve mnogo jasnije. Evo polako i stizu odgovori na upite.. Ali... mi ovaj problem sa obavestenjem o mejlu imamo tek par dana. A ja sam problem sa odgovaranjem imala godinama! Mada meni je sad zao ozbiljnih prodavaca ovde.. zamisljam kako sad moraju non-stop da proveravaju inbox!
2025 01 06
Meni ne odgovaraju nekad i kad trazim samo podatke 😂 Najvise mi ne odgovaraju na pitanje da li je nesto original ili da slikaju etiketu a napisali su da jeste... Ja imam vise clanica koje stalno pitaju za dimenzije, snimak, dodatne slike..., zatim ni hvala. Tim clanicama posle dva trazenja dodataka vise ne odgovaram jer smatram da je gubljenje vremena i da bezveze pitaju
2025 01 06
Ne funcionišu baš najbolje ni poruke. Tek danas sam uspela jednoj devojci da pustim upit, a slala sam joj poruku barem pet puta. Samo njoj nisam mogla, ostalima normalno. Pre neki dan nisam mogla ni poruku, ni utisak da ostavim. A i kada nema prodaje, svi polako odustanu od sajta jer ne vredi…
2025 01 07
Ja imam skoro dve strane upita, od tioga 60% za clanice koje jesu online. I na kraju ih pitam zasto ne zele da odgovore i nista. Svima sam pisala i pre 2 nedelje i pre mesec dva, tako da u ovom slucaju nije do bagovanja.
2025 01 08
> JedanVuk: > Ja imam skoro dve strane upita, od tioga 60% za clanice koje jesu online. I na kraju ih pitam zasto ne zele da odgovore i nista. Svima sam pisala i pre 2 nedelje i pre mesec dva, tako da u ovom slucaju nije do bagovanja. Mislim da bi trebalo u tom slučaju, napraviti temu i kačiti linkove predmeta koji okačeni da budu “mamac” za kupovinu jer je i to neki oblik prevare. Imala sam i ja jednom prilikom situaciju, kada mi devojka nije dva puta odgovorila na upit za kupovinu.
2025 01 08
> MissDiva: > > JedanVuk: > > Ja imam skoro dve strane upita, od tioga 60% za clanice koje jesu online. I na kraju ih pitam zasto ne zele da odgovore i nista. Svima sam pisala i pre 2 nedelje i pre mesec dva, tako da u ovom slucaju nije do bagovanja. > Mislim da bi trebalo u tom slučaju, napraviti temu i kačiti linkove predmeta koji okačeni da budu “mamac” za kupovinu jer je i to neki oblik prevare. > Imala sam i ja jednom prilikom situaciju, kada mi devojka nije dva puta odgovorila na upit za kupovinu. Meni je i odgovorila, rekla da je predmet prodat a i godinu dana kasnije bio okačen na sajtu.
2025 01 08
1 2