Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skinute pare sa racuna!!!!

Videću u banci o čemu se radi. Srećom nije veliki iznos, videćemo šta je u pitanju. Izvinjavam se ako je ispalo da širim dezinformacije ali stvarno sam se uplašila i za sebe i za članice jer mi je prvo na pamet pala ova aplikacija jer non stop šalju hakerske linkove. Videla sam da je još jednoj ženi skinuto sve sa računa isto bez ikakvog traga. Naravno, moguće da je i Temu. Izvinjavam se još jednom zbog širenja panike, namera mi je bila da kažem da vodite računa gde ostavljate podatke... Ja sam konkretno poslala samo skrinšot uplate ali evo objasnili ste mi da je nemoguće da mi na taj način neko skine novac. Hvala svima na pojašnjenju!
2025 01 08
Ne moze, osim ako nesto nisu promenili, ali ne verujem. Da li ste placali nesto pre ovoga, mozda se pretplatili na neki sadrzaj i sada se automatski skinulo kada je poceo novi mesec?
2025 01 08
Plaćala jesam svašta ali da sam se pretplatila ne, bar ne da ja znam
2025 01 08
U kojoj banci imate racun? Meni dolazi izvestaj u vidu SMS kad mi se skine novac za nesto, a kada placam online onda mi salje kod da potvrdim kupovinu. Jedino za sta mi ne trazi kod je kada je pretplata na nesto pa automatski skida. Zato sam mislila da nije i kod vas to
2025 01 08
> Esprit21: > U kojoj banci imate racun? Meni dolazi izvestaj u vidu SMS kad mi se skine novac za nesto, a kada placam online onda mi salje kod da potvrdim kupovinu. Jedino za sta mi ne trazi kod je kada je pretplata na nesto pa automatski skida. Zato sam mislila da nije i kod vas to Poštanska štedionica, meni inače ne stiže sms izvestaj
2025 01 08
> Nevenalo: > > Esprit21: > > U kojoj banci imate racun? Meni dolazi izvestaj u vidu SMS kad mi se skine novac za nesto, a kada placam online onda mi salje kod da potvrdim kupovinu. Jedino za sta mi ne trazi kod je kada je pretplata na nesto pa automatski skida. Zato sam mislila da nije i kod vas to > Poštanska štedionica, meni inače ne stiže sms izvestaj Što pre idite i tražite izvod.
2025 01 09
Molim Vas, ne znam pravila placanja Stigla mi je poruka da je predmet placen i porucen, ali da kliknem na qr kod i da tamo popunim obrazac kako bi uplata stigla i na kraju potpis tim moje krpice. Da li je to u redu ili nije? Unapred zahvalna na odgovoru
2025 01 20
Nikako!!!! Predmet nije nikako mogao biti "placen i porucen"!!!! Na ovom sajtu nikada ne dajete broj kartice,samo iskljucivo broj RACUNA,i na taj nacin vam neko moze uplatiti novac. Mogu vam uplatiti na vas broj telefona post netom,i da im posaljete paket sa otkupom. Sve moze osim broja katrice!!! Ne zaboravite to! i nikakvi linkovi u porukama,ne otvarajate te linkove,a ako ih slucajno otvorite,ne ostavljajte nikve licne podatke!
2025 01 20
1 2