Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OPREZ - Mene je uspela da prevari :(

Shodno uputstvima iz Čestih pitanja, sekcije Šta da radim nakon problematične saradnje? u nastavku ostavljam PrintScr-ove kompletne prepiske. U najkraćem, kupila sam lošu kopiju parfema iako sam direktno pre kupovine pitala da li je original, jer to u oglasu nije bilo navedeno i, naravno, dobila potvrdu da jeste. Ostalo je istorija...
2025 01 10
Nije moguće dodati slike, šta bi bio predlog rešenja?
2025 01 10
Jedino da šaljete Adminu direktno, na forumu ne može trenutno. U porukama mora po jedna slika u poruci, obavezno uz neki tekst.
2025 01 10
ostavite negativnu ocenu za saradnju ako prodavac neće da vam vrati novac.
2025 01 10
> Her_Fashion: > Jedino da šaljete Adminu direktno, na forumu ne može trenutno. > U porukama mora po jedna slika u poruci, obavezno uz neki tekst. Najlepše hvala, pisala sam na help, očekujem odgovor.
2025 01 10
> EsBeBe: > ostavite negativnu ocenu za saradnju ako prodavac neće da vam vrati novac. I Vama hvala što ste se uključili, ostaviću sigurno, nego se trudim da ispoštujem korake iz MK instrukcije, a to je da se prvo ovde sve objavi, negativan utisak sledi nakon toga.
2025 01 10
Primetila sam da ljudi ne zele da "mentalno prihvate" da imaju kopiju. Obavezno napisu "dobijeno na poklon iz XY drzave" original 100%. A kad im neko napise da je u pitanju kopija, oni se svadjaju, ubedjuju da im niko ne bi poklonio kopiju. Kad im se posalju slike obrazlozenja zasto je kopija, krece klasicno "kupac vidi slike i moze sam da proceni da li je kopija ili ne" i onda obavezan blok onome ko je prodavcu skrenuo paznju na kopiju. Ja sam pre na fb-u pisala poruke prodavcima kad objave kopiju kao original i niko, ali NIKO, nije prihvatio to kao skretanje paznje i ispravio gresku. Svi su me napali da se ne mesam i blokirali me. Isto sam videla kad u komentarima neke objave neko skrene paznju. Tako da imam nula empatije za prodavce kopija i smatram ih najgorim uvaljivacima. Objavite ovde u temi profil prodavca koji Vas je prevario da ljudi znaju od koga da ne kupuju, a negativan utisak obavezno ostavite ako ste prevareni i prodavac odbije da ispravi gresku - sto se u Vasem slucaju dogodilo.
2025 01 10
> OlyTheOne: > > EsBeBe: > > ostavite negativnu ocenu za saradnju ako prodavac neće da vam vrati novac. > I Vama hvala što ste se uključili, ostaviću sigurno, nego se trudim da ispoštujem korake iz MK instrukcije, a to je da se prvo ovde sve objavi, negativan utisak sledi nakon toga. to će se odužiti, a prodavac možda još nekoga prevari, u međuvremenu. ostavite barem link ka profilu prodavca, kao upozorenje ostalima.
2025 01 10
UltraStore, Vama kapa dole! Da nije jasnih MK pravila i da nisam štreber kakav jesam, posle ovog Vašeg posta ni ne bih nužno morala da priložim prepisku, opisali ste kompletnu situaciju uključujući svaki mogući i nemogući detalj propratnog ograđivanja i daljeg postupanja, što nažalost implicira da imate slična iskustva i da takvih prodavaca ima na sve strane, pa i ovde, te da je ona (dskrijelj7-285589, nije moguće postaviti kao link) samo još jedan u nizu. Prilikom započinjanja komunikacije, na profilu sam videla da je bez opisa (O meni), ali da ima 20-ak pozitivnih i ni jedan negativan utisak. Tek sad, nakon doživljenog, kada sam ušla da pogledam utiske videh da ima i neutralne od admina zbog, između ostalog, prodaje kopija, netačnog navođenja stanja predmeta i postavljanja parfema bez obaveznih podataka. Prava je šteta što to nije odmah jasno uočljivo, čak upadljivo naglašeno, jer verujem da bi moglo da spreči situacije poput ove koja se meni dogodila. Nakon svega, novina je da sad u opisu profila stoji da 'novac ne vraća i da se prvo informišemo' što je klasično prebacivanje odgovornosti na kupca, a nakon iskustva sa mnom. Neverovatno, ali istinito!
2025 01 10
Odakle je? Bila je ranije neka sa multi nalozima, setice se EsBeBe "strumfasticne" i koja je isto tako uvalila neke kopije i onda menjala opis da ne radi povracaj novca.
2025 01 10
Na profilu piše Leskovac, no paket je stigao iz Novog Pazara, što nije nužno nemoguće, ali...
2025 01 10
Ostavljam u nastavku plain text kopiju konverzacije dok ne bude moguće postaviti slike, delove sa razmenom ličnih podataka sam izuzela.
2025 01 10
Zdravo! Zanima me chloe-parfem Da li je parfem original ili replika? Hvala unapred na odgovoru pre 20 dana, 09:46 dskrijelj7 cao origibal je pre 20 dana, 10:26 OlyTheOne Pošaljote mi broj računa za uplatu Hvala pre 20 dana, 10:39 dskrijelj7 sada saljem racun za uplatu pre 19 dana, 17:44 dskrijelj7 evo pre 19 dana, 17:54 dskrijelj7 Hvala saljem u ponedeljak pre 19 dana, 22:21
2025 01 10
dskrijelj7 Zdravo sutra saljem parfem nisam stifla danas samo da javim Javljaj te kada stigne pre 17 dana, 19:46 OlyTheOne Stigao je parfem, ali ovo nije original 😦 Pakovanje je od loše plastike, a i sam miris je diskutbilan. Na dnu boce sve informacije treba da budu ugravirane u metal, a ovde je samo nalepnica zalepljena na plastično dno. Šaljem Vam slike poslednje navedenog u nastavku pre 15 dana, 20:54 OlyTheOne Gravura je loše izvedena i ima vidljive spojeve na plastici OlyTheOne Što kod originala nema upload pre 15 dana, 21:04 dskrijelj7 Cao, ja sam parfem dobila na poklon i meni je receno da je original, taj parfem imam jednom u zivotu prvi put nisam ranije znala kako izgleda i kakva mu je boca Zbog toga sam i rekla da je original jer su meni tako preneli Prodala ga jer imam previse parfema a i po trajanju sam mislila da je original jer mi traje ceo dan i oseca se Ja se izvinjavam ako nije, ali meni je stvarno tako receno pre 15 dana, 23:59
2025 01 10
dskrijelj7 Ja svaki parfem koji postavim slikam sve strane Tako sam i na ovaj slikala dole kod videli ste kako izgleda ako ste znali da je drugaciji kod onda ste odmah mogli da vidite da nije original, ja stvarno nisam znala. pre 15 dana, 00:03 OlyTheOne Mogu da razumem, ali da ste mi rekli da je poklon, tj. da ga niste lično kupili u oficijelnoj radnji i da MISLITE da je original jer Vam je tako rečeno, verujte, ne bih rizikovala. Ovako sam Vam verovala na reč i ispalo je kako jeste. Smatram da bi bilo korektno da mi vratite novac, a ja Vama parfem. pre 15 dana, 00:31 dskrijelj7 Pa vi ako ste videli kod koji sam ja postavila trebali ste da vidite da nije original posto znate kako je pakovanje od originala pre 15 dana, 00:41 dskrijelj7 ja sad nisam pri novcu, nije problem moze vratiti ... pre 15 dana, 00:41 OlyTheOne A kad mogu da očekujem uplatu? Poslala bih Vam broj računa, ako ga nemate iz transakcije kad sam ja Vama plaćala… pre 14 dana, 17:14
2025 01 10
1 2