Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Hitno! OCAJNA SAM..

Ko neguje svoju kozu kod kuce na temeljnom nivou kao da je kod kozmeticara sigurno je probao i enzimski piling..na trzistu je mnogo razlicitih ali DayTox je imao najbolji i najpovoljniji koji je meni za 3 meseca resio u oogromnoj meri problem sa komedonima..sada se izbacuje sa trzista iz Srbije i ja sam ocajna. Da li jos neko koristi tj probao je neki dobar enzimski piling koji bi preporucio???
2025 01 14
Mozete ga jos naci u nekim DM prodavnicama, uzmite zalihe. Ima ga i na sajtu Magic Beauty,a mozete ga naruciti i online sa stranih sajtova
2025 01 21
Na sajtu DM-a ima samo serum sa niacinamidom,Hyaluron serum za lice i serum za podrucije oko ociju i ima i enzimski piling...narucite ili idite u najblizi DM ako ima na stanju..kod mene u Ca ga nema na stanju
2025 01 22
Balein. 👍
2025 01 22
> Esprit21: > Mozete ga jos naci u nekim DM prodavnicama, uzmite zalihe. Ima ga i na sajtu Magic Beauty,a mozete ga naruciti i online sa stranih sajtova Jel imate iskustva sa tim Magic Beauty sajtom?
2025 01 23
> KristinaCa12: > Na sajtu DM-a ima samo serum sa niacinamidom,Hyaluron serum za lice i serum za podrucije oko ociju i ima i enzimski piling...narucite ili idite u najblizi DM ako ima na stanju..kod mene u Ca ga nema na stanju Obisla sam sve redom nema ga nigde vise na zalihama i nema ni u magacinu znaci ni online porucivanje..nasla sam u Hr onda neke zalihe ali su mi rekli ad je i njima to poslednje i da ga isto vise nece biti u ponudi uopste..
2025 01 23
> Kažual: > Balein. 👍 Aha i Pha Balein piling? Ne vidim enzimski da ima..ove kiseline mi ne odgovaraju, rade drugi posao..posaljite sliku molim vas na koji mislite..
2025 01 23
> FashionCode: > > Esprit21: > > Mozete ga jos naci u nekim DM prodavnicama, uzmite zalihe. Ima ga i na sajtu Magic Beauty,a mozete ga naruciti i online sa stranih sajtova > Jel imate iskustva sa tim Magic Beauty sajtom? Ne znam kakve to veze ima sa ovim? Sajt kao sajt. Imate zalihe u nekim DM prodavnicama u Beogradu, par komada preostalo. Mozete platiti nekom usluznu da vam donese sa Migrosa, Rossmanna ili da probate da nadjete online sa sajta koji isporucuje u Srbiju i tako narucite par komada. Ako povlace sa vise trzista, mozda to znaci da se prestaje sa proizvodnjom.
2025 01 23
> FashionCode: > > Kažual: > > Balein. 👍 > Aha i Pha Balein piling? Ne vidim enzimski da ima..ove kiseline mi ne odgovaraju, rade drugi posao..posaljite sliku molim vas na koji mislite.. Ne, ne Balea je imala Enzimski piling u ljubičastom pakovanju. Sajt ne dozvoljava slike ovde. Meni izlazi preko gugla kad ukucam "Balea enzimski piling" i na Ana. Rs, forumu su devojke pisale o njemu. Ako ga nema više u radnji, valjda imaju neku zamenu za njega.
2025 02 05