Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Upomoc ljudii

Ljudi, nova sam ovde, ali zelim da podelim jedno iskustvo Preko facebook marketplaca sam narucila mona novcanik gde mi je trazena uplata unapred, osoba me posle uplate blokirala. Prodaje uglavnom mona tasne i novcanike, upisana je kao lolly boom, navodno ime je Katarina Ivanovic Moja drugarica ovde i na drugim sajtovima godinama narucuje kaze da joj se tako nesto nikada nije desilo. Sada citam ovde da je moguce i novac da vam skinu sa racuna Da li se nekome desilo???
2025 01 29
Trebali ste redom da guglate njene predmete i naisli biste na sliku koja je skinuta iz grupe ''MONA BiH - Sniženje ▷【Mona Torbe - Tašne Prodaja i Potražnja】 🇧🇦'' i videli da tamo ima tih predmeta koje ona ''fiktivno nudi''. U oglasima nudi i dodatne slike i snimke, najverovatnije ih je trazila od osoba koje te predmete zaista prodaju, pa se tako osigurala. Jedna od najcescih prevara upravo su mona proizvodi. Posto ste prevareni obavezno je objavite u grupi na fejsu'' Crna lista facebook prevaranata''. U gomili grupa za prodaju objavila je svoje fiktivne predmete, treba joj se stati na put odmah.
2025 01 29
> MarianneMary: > Trebali ste redom da guglate njene predmete i naisli biste na sliku koja je skinuta iz grupe ''MONA BiH - Sniženje ▷【Mona Torbe - Tašne Prodaja i Potražnja】 🇧🇦'' i videli da tamo ima tih predmeta koje ona ''fiktivno nudi''. U oglasima nudi i dodatne slike i snimke, najverovatnije ih je trazila od osoba koje te predmete zaista prodaju, pa se tako osigurala. Jedna od najcescih prevara upravo su mona proizvodi. Posto ste prevareni obavezno je objavite u grupi na fejsu'' Crna lista facebook prevaranata''. U gomili grupa za prodaju objavila je svoje fiktivne predmete, treba joj se stati na put odmah. Da, to cu i uraditi, volela bih da se javi jos neko ko je isto doziveo pa da se udruzimo. Ja sam cak razmisljala i da odem da prijavim to, preko racuna moze da se sazna o kome se radi, znam da necu nista dobiti time, ali bar da vide da moze da ima se stane nekako na put.
2025 01 29