Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Patike udobne

Drage clanice,nadam se da sam pogodila forum!Koje patike su vam udobne?Nema koju marku nisam kupila i sve sto su skuplje cini mi se da su neudobnije .
2025 02 04
Moje iskustvo su Nike Huarache..imam bas mnogo patika jer ih volim i one su mi ubedljivo najudobnije od svih.
2025 02 04
Sketchers
2025 02 04
Ako volite "chunky" modele definitivno New Balance 9060. Jesu skupe, ali ja nikad nisam imala udobnije patike, uopšte nema onog perioda "navikavanja", da moraju da se razgaze ili bilo šta, od momenta kad sam ih kupila i obula su bile savršene. Generalno nosim uglavnom Adidas, naravno sve zavisi od modela, mada ne mogu da se setim da su mi neke njihove bile neudobne, čak i oni jeftiniji modeli tipa Grand Court su mi bili udobni.
2025 02 04
Solomon Alphacross Puma X-ray
2025 02 04
Retko ih nosim, ali uvek imam neki model iz Adidas Cloudfoam serije. Pored udobnosti, uglavnom su super povoljne.
2025 02 04
Definitivnooo kao i članica gore sto je napisala New Balance 9060 ja nista udobnije nisam obula na svoje noge 😀😀😀 A izmenila sam dosta obuce I jednostavno ove patike su ne realno udobne
2025 02 04
Hvala vam puno🥰 Imala sam Huarache,Skeckers i mnoge druge modele ove New Balance nisam 9060 i drugarica mi je rekla dasu preudobne
2025 02 05
Od svih koje imam i koje sam ikada imala ubedljivo najudobnije su mi Inukii patike. Jedne od retkih koje mi odgovaraju u MOM broju. Sve ostale moram da kupujem pola broja ili broj vece jer ih prave skroz neudobnim posebno one savove napred i oko dela gde su pertle i jezik. Te Inuikii su toliko mekane, ne zuljaju i sa sve postavom iznutra mi nisu male nego bas kako patike treba da stoje. Steta sto su samo za jesen i zimu. Od ostalih modela nosim Nike dunk low i moram da ih kupim za broj vece. Jeste da mi noga malo pliva, ali u mom broju su neudobne.
2025 02 06
> Esprit21: > Od svih koje imam i koje sam ikada imala ubedljivo najudobnije su mi Inukii patike. Jedne od retkih koje mi odgovaraju u MOM broju. Sve ostale moram da kupujem pola broja ili broj vece jer ih prave skroz neudobnim posebno one savove napred i oko dela gde su pertle i jezik. Te Inuikii su toliko mekane, ne zuljaju i sa sve postavom iznutra mi nisu male nego bas kako patike treba da stoje. Steta sto su samo za jesen i zimu. > Od ostalih modela nosim Nike dunk low i moram da ih kupim za broj vece. Jeste da mi noga malo pliva, ali u mom broju su neudobne. Hvala na informaciji isti problem imam za broj vece kupim,noge me bole uzasno i sve mi smeta...Inuikii nikad nisam nosila inace meni sunike najneudobnije patike pogotovo 97 takva mi je noga ali taj problem mam od kako sam pre 5 god usla u Ugg i vise mi nista nije udobno na stiklu i ne pomisljam vise,gde god odem izuvam se ispod stola 😁🤭
2025 02 07
Ja sam kupila ove. Sliku verovatno nece ucitati, mogu vam poslati u DM. Lepe su i najudobnije ikada. Odgovaraju mi u MOM broju bez da nesto zulja ili da moram da maltretiram nogu. Mislim da su mi i New Balance odgovarale u mom ili pola broja vece. Nike ove dunk low model njih moram da kupim za broj vece jer kad probam mom broj, mogu da udjem, ali sve nekako zulja i smeta. Da maltretiram stopala dok se to "razgazi" mi nikada nije bila opcija.
2025 02 07