Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

šampon protiv masne kose

> DoliBlack: > Videla sam na sajtu Dm-a neki, ali ne taj koji spominjete. Ne vredi onda ako nema kod nas. Slab je izbor u DM, a ne bih se ni oslanjala na njih jer oni tako ubace nesto i izlistaju ga nakon godinu ili dve, a taman se naviknes. Ako imate nekog da vam donese ili ako se odlucite na neku usluznu od onih koji donose mislim da ima verzija od 100ml za one koji prvi put kupuju kao probno pakovanje.
2025 02 24
> DoliBlack: > Isti sam slučaj. Ravna i tanka kosa, žilava i ne drži uvijeno. Još se i brzo mastila, mada sad mi je malo pod kontrolom, na treći, četvrti dan je operem, ako ne idem nigde ostavim je i peti, jer sam primetila da i kad se prečesto pere, još više se masti, a sa druge strane, nije ni lepo ni dobro ići tako umašćen jer i to utiče loše na kožu glave, a i na opšti izgled naravno. Ja od kada sam se ofarbala, kosa mi duze izdrzi do pranja. A nisam je spalila i slicno, boja vrlo slicna mojoj, samo malcice svetlija, hidrogen 6%. Naravno, ne preporucujem farbanje zbog nemascenja, nego eto, kazem trenutno stanje.
2025 02 24
E daaaa... Uzela sam onaj midnight serum, Loreal tamno plavi. Mnogo dobro neguje ovakvu tanku kosu, cak sam ocekivala da cu sutradan biti masna kad ustanem, ali sam bila bas super sama sebi. Pre sam uzimala Pantene aqua light, bio mi je super, imali su i prskalicu, i onda su nju ukinuli i ja sam kao, odustala od Pantena. Sta znam, mozda da probas Pantene taj, kad ti kopriva ne radi posao. Jel stavljas neko pakovanje posle, regenerator?
2025 02 24
I ja se farbam, ali već 15 godina, tako da mi nije uticalo. Pantene taj mi isto osuši kosu jako. Stavim naravno ili masku ili regenerator samo na krajeve, ali nemam omiljeni, menjam. Jače neke koristim, da se ne bi mrsila. Kosa mi nikad ne cveta i nemam drugih problema sa krajevima. Šišam se jednom godišnje jer preduga bude, ali onda 10cm skratim radi reda... A ovo za naručivanje iz inostranstva nemam živaca, tako da dok ne bude ovde u ponudi, ništa od toga na žalost. I sve te preparate za kosu menjam s vremena na vreme jer mislim da nije dobro stalno isto koristiti. Vraćam se na neke uvek, ali ubacim i nove.
2025 02 24
Iskreno preporucila bih ti biomelem sampon, prirodan na bazi mineralne vode, imas vise vrsta pa izaberes za sta ti treba, imaju i balzame. Na sve to oporavljaju ti teme glave sto je najbitnije, pogledaj ih na internetu. Ako ne to, svakako neke prirodne sampone bez parfema sulfata i bilo kakve hemije, jer to nikako nije dugotrajno resenje. Moja se mastila na 2 dana sada po 5-6 ne perem kosu jer se ne masti.
2025 02 25
Licno, smatram da devojke koje se farbaju sa 9 ili 12% moraju da koriste sampone sa sulfatima, ako ne idu stalno u salon na negu kose. Sto se tog Pantene tice, ja ga koristila u periodu prirodne kose, tako da izgleda ni meni sada ne bi odgovarao. Planiram da uzmem molecular liniju od Loreala, da kombinujem sa koprivom povremeno. Ipak sada imam vise potrebe za kosu posle farbanja, a ne volim da krpim kad se zezne, nego lepo, na vreme. Citala sam fenomenalne preporuke za tu liniju.
2025 02 25
> DzoDzo: > Licno, smatram da devojke koje se farbaju sa 9 ili 12% moraju da koriste sampone sa sulfatima, ako ne idu stalno u salon na negu kose. > Sto se tog Pantene tice, ja ga koristila u periodu prirodne kose, tako da izgleda ni meni sada ne bi odgovarao. > Planiram da uzmem molecular liniju od Loreala, da kombinujem sa koprivom povremeno. > Ipak sada imam vise potrebe za kosu posle farbanja, a ne volim da krpim kad se zezne, nego lepo, na vreme. > Citala sam fenomenalne preporuke za tu liniju. Ako je farbana kosa onda da, drugacije je negovanje prirodne kose i farbane. Dok sam se farbala koristila sam sampone i maske sa biotinom i sve i svasta za oporavljanje kose i za hidrataciju jer je cesto bila i suva, mnogo vise svega nego sada kada se ne farbam. Ako je devojci bitno da joj se ne masti kosa a nije farbana po meni je najbolja preporuka sve prirodno da uzme za odrzavanje i za oporavak temena.
2025 02 25
> DoliBlack: > I ja se farbam, ali već 15 godina, tako da mi nije uticalo. Najjezivije mi je kada mi je dosla drugarica koja se blansom vadi u boju, i kao, no sulfat, no paraben... Voli prirodu, ali se blajha, i onda se cudi sto joj je kosa sacuvaj Boze. I onda dodjemo do onoga, maco priroda ne voli tebe, treba ti ipak, doping za kosu koju palis svaki mesec. Devojke sto pre da shvate da TRETIRANA kosa u kucnim uslovima nege ne moze bez sulfata da izgleda normalno, salonskom negom da, ali kuci ne.
2025 02 25
> maajaav: > Kosa mi se masti svaki dan nekad i na 12h od pranja da li neko ima preporuku za šampon koji radi i koji će mi resiti taj problem Probajte shauma 7 herbs
2025 02 28
> DoliBlack: A ovo za naručivanje iz inostranstva nemam živaca, tako da dok ne bude ovde u ponudi, ništa od toga na žalost. I sve te preparate za kosu menjam s vremena na vreme jer mislim da nije dobro stalno isto koristiti. Vraćam se na neke uvek, ali ubacim i nove. Mislim da ga sada ima u ponudi na beautify me
2025 06 21
1 2