Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gubitak kompasa...

Dakle, članica od mene kupuje sako već 21 dan. Od pitanja odgovorila sam na: - "Ima li oštećenja,da li jecsa postavom? Ako možete pošaljite mi snimak na 065*******"(odgovorila, snimak nisam slala); - "Da li možete da mi pošaljete dodatne fotografije? Ako ima nekih oštećenja molim Vas da naglasite". (poslala i previše dodatnih slika); - " Da li je još uvek dostupan i radite li rezervacije i na koji vremenski period?" - " Kako šaljete stvari? Da li postoji mogućnost slanja kao CC paket ,zbog manje poštarine pošto su cene povećane ?" Dakle ovo traje preko 20 dana, taman sam odmorila i stiže pitanje: "Da li je ovo Vaša krajnja cena za sako ?" :,'( :') :') Na šta ja odgovaram sledeće: Dobro veče, Moraću da budem iskrena, već preko 20 dana kupujete taj sako i javljate se na svakih par dana sa novim pitanjem. Sve informacije ste dobili, čak i sve fotografije koje imam. Hvala Vam najlepše što ste imali želju da kupite, ali molim Vas vidite da kupite kod nekog drugog. Srdačan pozdrav. I potom dobijam sledeće: "Apsolutno nekorektno ! Ja imam pravo da postavim pitanje,Vi da odgovorite ili ne!" :') :') :') Pa evo, recite mi Vi dal' sam ja normalna što se 20 dana dopisujem sa ženom. :') Sa porodicom se manje viđam i čujem...
2025 02 28
Jaooo, lici mi na jednu skorasnju komunikaciju koju sam imala prilike da vidim :D Clanica "prodavac" ce se verovatno oglasiti :D
2025 02 28
Auuuu!!!! Pa,ta članica jeste izgubila kompas,jer je pomislila da je na sajtu za prodaju nekretnina. Naletali su mi slični "kupci" koji su tako sporadično,kad im bljesne u glavi,pisali u nastavcima. Nema tu šta,odgovorili ste joj apsolutno kako treba.
2025 02 28
Imam još jednu, evo čekam sledeće pitanje, pa da joj napišem sličan odgovor. Kupuje isto tako, mesec dana, njoj definitivno neću prodati haljinu - tražila je lično preuzimanje( koje retko radim), izađem u susret, pogađate - ne javlja se sad par dana, pa će opet. Samo mi još fali da se ne pojavi. 🙄 Prodajem jednostavnim, normalnim ljudima. Ne živim od ovoga, prema tome, šta će meni budale u životu? E da, ima negativnu za nepodizanje paketa i nekih 10 pozitivnih sveukupno. Na ovu prvu mislim…
2025 02 28
Kad uplati unapred, nek ne digne, sta te briga. Pouzecem sa takvima nikako.
2025 02 28
Isto mi se desilo pre izvesnog vremena, mozda je ista clanica u pitanju? Umesto da u jednoj poruci postavi sva pitanja koja je zanimaju (ili u dve) ona postavi jedno pa posle par dana drugo, kad na to odgovoris posle par dana stize trece i tako u nedogled. Nema nameru da kupi nego joj je dosadno pa ovako ubija dosadu kad te tera da rovis, vadis, slikas, meris i to na svakih par dana.
2025 02 28
> DzoDzo: > Jaooo, lici mi na jednu skorasnju komunikaciju koju sam imala prilike da vidim :D Clanica "prodavac" ce se verovatno oglasiti :D Ne mogu bez da krenem sa copy/paste celu konverzaciju pa da citate pola sata 😂
2025 02 28
Zeliiiiiiiiiiimoooooooooooooo :D
2025 02 28
A sad da ne bude njaaaa ogovarate kupce. Brate mili, to nisu kupci nego smaracice i kradljivice tudjeg vremena, drndosi. Zaista sam imala sjajne saradnje, prilicno lake, a to kad krene mila draga moze da mi meris sirinu etikete jer mi drugaricina drugarica rekla da ume da zulja, sa njima NIKAD i ne dodje do saradnje. Znate koliko sam i poklanjala i saam snizavala cene kad neko posalje upit, sto se kaze, kod mene kao loto, zavisi mi cena da li je ta ili mozda i 0 din od raspolozenja, ali mi je najjaca komunikacija ikad sa clanicom koja je drzala u listi zelja baletanke sa mog naloga. Udjem jedan dan i snizim ih sa 2000 na 1200, zenska se javlja kaze dala bi 600din. Rekoh, ne moze, sad su za tebe po specijalnoj ceni od 2400. Nesto mi jos napisala, odgovorila sam samo 4800. :D Posle se negde na temi javila sa juuuuuuu bezobrazluk... Pa, sta je bezobrazno, da mi se igras licitacije kroz inbox ili da nekako normalno dodjemo do dogovora? Bukvalno cu nekom i pokloniti, ali sa takvima necu da saradjujem.
2025 02 28
🤣🤣 Sutra ću kad budem imala vremena. Zaista više neću da merim bilo šta. Za 50% odeće po sajtovima za online kupovinu i ne pišu mere, a ako pišu sigurno neće pisati nešto tipa "Širina ranfle duksa". I slične nebuloze. Verujem da niko od tih što nama traže da dubimo na trepavicama ne traži mere na IG stranicama, kupuju po mnogo većim cenama, plaćaju ogromne poštarine i onda dodju ovde da se cenkaju i prenemažu za prejeftinu odeću. Evo jedna anegdota od danas, slažem, razvrstavam i slikam stvari ceo dan i naidjem na jednu suknju. Setim se da me je devojka pre X vremena pitala za dužinu, rekla sam da ću joj javiti kad dodjem sa puta i zaboravila sam. Uglavnom izmerim ja danas dužinu da dodam u opis, i kad sam otvorila predmet, piše i dužina i struk 🤣🤣 Ladno me je pitala za mere a nije ni pogledala opis.
2025 03 01
> MissDiva: > Dakle, članica od mene kupuje sako već 21 dan. Od pitanja odgovorila sam na: > - "Ima li oštećenja,da li jecsa postavom? Ako možete pošaljite mi snimak na 065*******"(odgovorila, snimak nisam slala); > - "Da li možete da mi pošaljete dodatne fotografije? Ako ima nekih oštećenja molim Vas da naglasite". (poslala i previše dodatnih slika); > - " Da li je još uvek dostupan i radite li rezervacije i na koji vremenski period?" > - " Kako šaljete stvari? Da li postoji mogućnost slanja kao CC paket ,zbog manje poštarine pošto su cene povećane ?" > Dakle ovo traje preko 20 dana, taman sam odmorila i stiže pitanje: "Da li je ovo Vaša krajnja cena za sako ?" > :,'( :') :') > Na šta ja odgovaram sledeće: > Dobro veče, > Moraću da budem iskrena, već preko 20 dana kupujete taj sako i javljate se na svakih par dana sa novim pitanjem. Sve informacije ste dobili, čak i sve fotografije koje imam. > Hvala Vam najlepše što ste imali želju da kupite, ali molim Vas vidite da kupite kod nekog drugog. > Srdačan pozdrav. > I potom dobijam sledeće: > "Apsolutno nekorektno ! Ja imam pravo da postavim pitanje,Vi da odgovorite ili ne!" > :') :') :') > Pa evo, recite mi Vi dal' sam ja normalna što se 20 dana dopisujem sa ženom. :') Sa porodicom se manje viđam i čujem... ,:) ,:) ,:) Ha haaaaa hit
2025 03 01
Ima takvih komunikacija sve više. Prva nedelja: ,,Da li je proizvod dostupan?'' - odgovoreno isti dan. Druga nedelja: ,,Mogu li dobiti dodatne slike?'' - poslato isti dan. Treća nedelja: ,,Odgovara, kupiću. '' - odgovoreno isti dan da ostavi podatke. Cetvtra nedelja:,, Da li je proizvod i dalje dostupan, zamolicu za broj z. racuna radi uplate iznosa.'' - isti dan ostavljeni podaci za uplatu Peta, šesta i već sada sedma nedelja od clanice ni pisma, ni razglednice... A, sigurna sam, pojaviće se.... ,:)
2025 03 01
Sta je najgore u celoj prici. To da polako preuzimamo, svesno ili nesvesno, model ponašanja, nepristojnost u kominikaciji. Ranije, na svako moje pitanje vezano za proizvod, u slucaju da mi neodgovara, zahvalim se i kažem da neću kupiti. Sada, sve češće mi se desi da na odgovor u vezi predmeta prodaje (mere, slike i sl.), ako mi dimenzije ne odgovaraju, nezahvalim se, ne pošaljem ništa. Kada osvestim odmah se popravim, vratim na staro, ali u prelistavanju poruka ulovim i da na mnogo drugih nisam nista poslala, kulturno zahvalila za tudji trud i rad. Ma, minut posla, a velika stvar u medjuljudskom odnosu. Nije dobro!
2025 03 01
Čekaj malo, možda je stvarno jedna te ista osoba??? 🥹🤣 Mislim, imam dve trenutno, tako da teško… 😭 Ne smatram da se moram ovoliko baviti nekim, jer prva ja to ne radim. Svaku kupovinu dogovaram u 24h. Čak istog ili sledećeg dana ujutru uplatim i to je to. Što je gore napisala jedna članica, cene ću od sad pa na dalje da stavljam kakve jesu na sajtu, jer sam imala predmete i po 300 i 600 din, e za baš te stvari sam najviše maltretirana. Sad na osnovu poštarine, koja nije poskupela 5000din, nego možda 100-200 din u odnosu na ranije. Moram da dajem enormne popuste + lično da dostavljam. I da pravdam svaki njihov trošak i odgovaram 21 dan na pitanja.
2025 03 01
@MissDiva, molim za imena, ako ne javno onda u Inbox, da ih dodam obe na crnu listu automatski. Imam ih trenutno samo 70 na listi jer sam bila lenja, ali jedan dan ću da prečešljam poruke i da ih dodam sve retroaktivno, jeste da imam 100 stranica poruka al nema veze 😅 Sad prvo proveravam listu pa tek onda odgovaram jer mi se desilo skoro da sam merila jednoj devojci a nešto mi bio poznat nick, tek kad sam se iscimala i videla da ne odgovara, ja proverim listu, i eto nje medju prvima 🥲
2025 03 01
1 2 3 4