Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sta prodajete sad?

Da, cene su katastrofa. Ja sam “pametnica” uzela i sve što nisam prodala prošle godine vratila na sajt i stavila sniženje. Ulazila sam da vidim koliko je minimum za takav predmet i toliko sam procenjivala. Meni i za to traže da stavim još manje. 🤦‍♀️ Ili se ne proda uopšte jer je preniska cena. Sve što ja kupujem je duplo u odnosu na cenu koju prodajem. Problem je što se ja potrudim da ponovo operem i opeglam garderobu, lepo uslikam i opišem. A oni samo vade iz džakova onako smrdljivo, uslikaju sa sve opisom “Zara M majica” i teraj. I tako štancaj. Oterali su i kupce i prodavce. Meni je ovo zabava, ali svejedno, imam neki standard. 😭
2025 03 05
Ja kupujem sve,danas mogu da kupim zimsku jaknu a vec sutra majicu kratkih rukava! Taman kad pomislim da mi nista vise ne treba trenutno,ja kao za inat kupim bar jos tri stvari!!!!!!!
2025 03 05
Mislim da zbog pojedinih "uvaljivacica "i opala je prodaja i pregledi i sve! Mnogo vise su mi posteniji prevaranti kojima se uplati novac a ne posalju nista,nego ove sto prodaju m___ za bubrege! Ovde kad se nesto kupuje isto je kao da kupujete macku u dzaku!Ne tako davno sam imala jednu kupovinu,artikal ne odgovara opisu,gospodja clanica se poziva na svoje sve pozitivne ocene,jos mi kaze da meni nije dobro i znate ono na kraju "E SAD NECU NAMERNO DA VRATIM NOVAC,rec jednu ruznu nisam uputila! Pisala sam Adminima,nema odgovora,čekam jos neki dan pa ide negativna ko vrata! Znam da nije tema,ali sve su ovo razlozi zbog kojih je opala prodaja,sa moje strane kupovina,vise kupujem nego sto prodajem!
2025 03 06
Cao svima, počela sam da se bavim izradom buketa od leptira, ukoliko želite pogledati ili zapratiti bila bih vam jako zahvalna, stranica je na instagramu magic(tacka)touchgifts 🥰 unapred zahvalna💕
2025 03 06
1 2