Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Ideja koja ce mnogima umanjiti stres ovde na sajtu :)

Verujem da se mnogima desilo iliti da se kontinuirano desava, kao i meni, a to je da kada skrolujem preko svog profila na telefonu, slucajno pipnem kantu za djubre i obrisem artikal. Sta mislite o ideji za administraciju da se pri brisanju trazi kao na vecini portala, potvrda za brisanje, dupli klik.. Jer ovako nema smisla ako se slucajno klikne, bespovratno se brise artikal...a znate vec koliko stresno moze biti kuckanje i obajvljivanje oglasa..posebno kada sajt baguje. Ko razume i podrzava ideju?? Hajde da se skupimo ne bi li se nesto korisno oovde desilo :)
2025 03 03
Nije mi se dešavalo ali podržavam!
2025 03 03
Oni nisu u stanju upload fotki da reše na forumu i u inboxu, a ne nešto drugo. A problem sa tim dugmencetom je što sve kasni po sajtu, pa dok se vi pređete, to se brisne. Nema to veze sa dodatnim klikom. Moguće da je problem zbog reklama, a i mi koji koristimo blockere za iste imamo taj problem. Nešto korisno i ovaj sajt odavno ne idu jedno sa drugim. Nažalost.. 🥹
2025 03 03
Naravno da podržavam. Obrisala sam slučajno nekoliko oglasa i to zbog ovih silnih glupih reklama koje mi non stop izlaze i onda greškom pritisnem kantu za smeće i obrišem oglas.
2025 03 03
Evo ja sam upravo obrisala predmet dok sam skrolovala 😅 Ideja kao ideja je super, ali nažalost ništa se neće promeniti jer su očigledno digli ruke od ovog sajta. Koliko dugo već ne mogu da se postave slike na forumu? Pisalo se ovde mnogo korisnih ideja i ni jedna promena koja je tražena nije uvedena. Primera radi, svako malo neko otvori temu sa predlogom da utisci mogu da se razvrstaju na pozitivne i negativne, i nikom ništa. 😒
2025 03 03
Ma vide i oni sami šta ne radi po sajtu, nego dan da profit bude što veći, a ulaganja minimalna. Zbog klikova su dopustili sve i svašta, stvarno je ovde bila jedna lepa zajednica, sad to više ne liči ni na šta. Samo ponovo postavite i to je to, svima se dogodi.
2025 03 03
Upravo mi se desilo, opet. Ali dzabe mi pisemo, ne zanima ih, kao sto rece MissDiva, sve oni vide, sigurno su svesni svih problema, samo ih bas briga. A onda ce admini da nam zalepe negativnu za ponovno kacenje oglasa x-) :')
2025 03 05
Podržavam, dešavalo mi see! :') :') :')
2025 03 07
Isti slucaj😕 tako da podrzavam👍
2025 03 08