Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gde kupujete trudničku odeću?

Drage članice, zanima me gde ste kupovale ili kupujete trudničku odeću? Takođe me zanimaju i svečanije stvari, tj. elegantne haljine, koje mogu da nose trudnice. Kupila sam ovde dvoje pantalona, takođe sam gledala i ponudu iz Waikiki, H&M, Sinsay. Podelite svoja iskustva o kvalitetu, modelima, itd. Hvala unapred! 🌸
2025 03 12
Tibba
2025 03 12
Kupovala sam u Waikikiju i super su..mnogo bolje stvari od Pepca i Sinsay-a...modeli su predivni..ja i dan danas nekad kupim komad za trudnici,narocito haljine jer su predivne...sad su izasli novi modeli i planiram za leto i more da kupim..ostao mi je visak od trece trudnoce i tamo nadjem bluzice,kosuljice koje prikrivaju te nedostatke
2025 03 12
U h&m,mada su im trudnicke stvari malo šalabr sa cenama,ali sam balans odrzavala u waikikiju. Mama mi je jednom iskopala u SC radnji nekoliko pari novih h&m farmerki po 100 din,tada u radnji bile nove 4500. Ja sam sa najvecim stomakom bila u hladnijim mesecima,a inace sam pola zena-pola dzemper haljina. Tako da sam kad je bilo toplije bila u sljampavim haljinama,a kad je hladnije u dzemper haljinama,farmerki imala tek par i jednu jaknu. Sve te stvari nosim i sad,osim farki sa pamucnim prosirenjem za stomak.
2025 03 13
Ja sam vecinom uzimala standardne normalne stvari u vecoj velicini, plus muzevljev ormar najbolja radnja :D Trudnicke krpice su mi bacanje para, npr uzmem atlet musku majicu i nosim je ispod svoje, taman mogu da je prebacim preko stomaka i uvucem u donji deo. Dosta krpica standardnih mnogo lepse stoji trudnicama, pogotovo neke haljine npr sa tonom elastina, jer one traze savrseno telo da lepo stoje ili trudnicu. Svekrva nosi xl/xxl pa sam maznjavala i njeno :D Haljine sam nosila A kroj i tako to, jedino malo bude zez kada stomak naraste ko je letnja trudnica pa ne mozes da uzimas haljinu koja je iznad kolena, jer ispadne kao majica :D
2025 03 13