Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Grupe za prodaju???

Zdravoo, znam da dosta nas zeli i pokusava da proda odecu. Isto tako je ovde bas stala prodaja. Pa mozemo jedna drugoj da pomognemo tako sto cemo reci ko gde prodaje ili najbolje grube na fejsu koje su. 🥳 PIŠITE ISPODD
2025 03 26
Pratim 🙂
2025 03 27
Imate na fb-u grupu 🌸OTKACENA LIVE PRODAJA 🌸 vidim da tamo ima i ponuda i potraznje i dosta svakodnevnih objava.
2025 03 27
> MarianneMary: > Imate na fb-u grupu 🌸OTKACENA LIVE PRODAJA 🌸 vidim da tamo ima i ponuda i potraznje i dosta svakodnevnih objava. Ja sam bila clan te grupe, prodala sam ukupno NULA stvari tamo hahah
2025 03 28
> AnaDjxx: > > MarianneMary: > > Imate na fb-u grupu 🌸OTKACENA LIVE PRODAJA 🌸 vidim da tamo ima i ponuda i potraznje i dosta svakodnevnih objava. > Ja sam bila clan te grupe, prodala sam ukupno NULA stvari tamo hahah Da, i ja sam. I zaista ima dosta i članova i objava i potražnje. Ali je prodaja zaista slaba, ja mislim da sam uspela par puta preko te grupe da prodam. Mislim da tamo više kupuju od tih live prodavaca nego od nas koji samo kačimo slike.
2025 03 28
Ne znam kakva je prodaja, za sad samo gledam ako naidje nesto zanimljivo za mene. Nisam nista kacila za prodaju, samo sam zapazila da je grupa bas aktivna.
2025 03 28
VIP DJINA je dobra grupa za prodaju :)
2025 03 31