Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Samo da zapazim...

mojekrpice.rs/items/zene/12138112/dior-saddle-bag-torbica pogledajte datume i pogledajte ostatak sa ovog naloga... mojekrpice.rs/items/zene/12365125/dior-torbica mojekrpice.rs/kodsandre-311611 Eto, i boli me uvo sto je u pitanju navodno insta nalog usluzne prodaje, 0 utisaka, sve sa stapa i kanapa, molim lepo, zelim da upozorim clanice. Vi kako hocete, ali nemoj posle da bude kme kme po forumu. Hvala na paznji.
2025 03 27
https://mojekrpice.rs/items/zene/11381451/versace-torba-original Dimitrovgrad cena 4000
2025 03 27
https://mojekrpice.rs/items/zene/11099175/versace-jeans-couture-torba Ista takva Bg 17 500
2025 03 27
Posle će da bude "Zašto nas Admini ne zaštite" 🤣🤣
2025 03 27
Ja sam prevarena pre par dan od clanice koja nije imala utiske i uplatim joj budala i ona ispari..od banke sam dobila izvestaj da su pokusali da je kontaktiraju,ali bezuspesno i da prijavim policiji,a oni za 3600 tesko da ce da reaguju...ovde ima mnogo prevaranata i stalno iznova otvaraju profile,i stalno prevare nekoga
2025 03 27
> KristinaCa12: > Ja sam prevarena pre par dan od clanice koja nije imala utiske i uplatim joj budala i ona ispari..od banke sam dobila izvestaj da su pokusali da je kontaktiraju,ali bezuspesno i da prijavim policiji,a oni za 3600 tesko da ce da reaguju...ovde ima mnogo prevaranata i stalno iznova otvaraju profile,i stalno prevare nekoga Uvek iste prevare, uvek isti ''popularni brendovi''. Nalozi bez utisaka koji nude nepostojece predmete i fino zaradjuju. Cini mi se da oni skinu par slika sa interneta, ne pisu nikakve dimenzije, mozda napisu jednu recenicu ''onako usput'' kako je super stanje, lupe neku cenu i to je to. Ne zalecite se kad kupujete, narocito kad su u pitanju popularni brendovi. Ne stavljajte u omiljene predmete takvih naloga, zato ih i ima toliko, jer postoji interesovanje.
2025 03 27
Ja sam prevarena tako što su za predmet navedene dva broja manje dimenzije, i na moje pitanje zašto je to urađeno - članica kaže da su to prave dimenzije, a ne one koje sama izmerim držeći predmet u ruci...Luma123 je njen profil, pa obratite pažnju...
2025 03 27
> pukika: > Ja sam prevarena tako što su za predmet navedene dva broja manje dimenzije, i na moje pitanje zašto je to urađeno - članica kaže da su to prave dimenzije, a ne one koje sama izmerim držeći predmet u ruci...Luma123 je njen profil, pa obratite pažnju... Ako nisi pitala za mere, ne mozes nista. Ali da, jeste uvek normalno napisati m po etiketi, ali odgovara za xs inpr slabiji s. Boli mene uvo sta pise na etiketi ako mere nisu za tu velicinu, samo npr ja uvek naglasim ako ima odstupanja. A cesto ima.
2025 03 27
mojekrpice.rs/klaraaaav-400085 Sve slike sa neta, obratite paznju!!!
2025 03 28
mojekrpice.rs/minamops-400946
2025 03 28
> MarianneMary: > > KristinaCa12: > > Ja sam prevarena pre par dan od clanice koja nije imala utiske i uplatim joj budala i ona ispari..od banke sam dobila izvestaj da su pokusali da je kontaktiraju,ali bezuspesno i da prijavim policiji,a oni za 3600 tesko da ce da reaguju...ovde ima mnogo prevaranata i stalno iznova otvaraju profile,i stalno prevare nekoga > Uvek iste prevare, uvek isti ''popularni brendovi''. Nalozi bez utisaka koji nude nepostojece predmete i fino zaradjuju. Cini mi se da oni skinu par slika sa interneta, ne pisu nikakve dimenzije, mozda napisu jednu recenicu ''onako usput'' kako je super stanje, lupe neku cenu i to je to. Ne zalecite se kad kupujete, narocito kad su u pitanju popularni brendovi. Ne stavljajte u omiljene predmete takvih naloga, zato ih i ima toliko, jer postoji interesovanje. Da,slike sa Krpica HR,a tamo ta torba dosta skuplja,i na kraju nisam nista dobila,ni torbicu,ni pare,a jos manje da se izvini i ponudi dogovor...isparila je ali je i blokirana od strane admina...
2025 03 28
mojekrpice.rs/zivotjelep777-400927 Slike sa instagrama
2025 03 28
> MarianneMary: > mojekrpice.rs/zivotjelep777-400927 Slike sa instagrama Ali nick. Zivot je lep kad imas kome da uzimas pare za macku u dzaku.
2025 03 28
> MarianneMary: > Uvek iste prevare, uvek isti ''popularni brendovi''. Nalozi bez utisaka koji nude nepostojece predmete i fino zaradjuju. Cini mi se da oni skinu par slika sa interneta, ne pisu nikakve dimenzije, mozda napisu jednu recenicu ''onako usput'' kako je super stanje, lupe neku cenu i to je to. Ne zalecite se kad kupujete, narocito kad su u pitanju popularni brendovi. Ne stavljajte u omiljene predmete takvih naloga, zato ih i ima toliko, jer postoji interesovanje. Sve se slazem sa tobom, ali kako mislis da objasnis devojkama da ne moze da se nadje predmet toliko ispod cene ni u slucaju hitnih situacija nekom? Kako im objasniti nacin provere fotografija? Uvek iznova i iznova budu zalbe na prevare na isti kalup, brate mili, ne moze niko cuvati nekom pare ko zeli da ispadne naivan, da ne kazem drugu rec.
2025 03 28
mojekrpice.rs/items/zene/12383841/haljina-s-m mojekrpice.rs/items/zene/12383828/haljna Ista haljina na oba profila, dve razlicite lokacije, 0 utisaka, jedna iskljucivo trazi uplatu unapred
2025 04 01
1 2