Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina od novih clanica sa 0 utisaka

Pozdrav, zelim da vas pitam kako porucujete nesto sto vam se svidja od novih clanica? 😕 Naime, u poslednji par dana sam kontaktirala 3 clanice sa 0 utisaka ciji su mi se predmeti svideli i pitala ih da li bi mi poslale pakete bez otkupa, pa da im novac uplatim cim stvar stigne i uverim se da je sve u redu, medjutim nijedna nije pristala. Odgovori su uglavnom bili slicni - ne saradjujemo na taj nacin jer ne znamo zasigurno da cete uplatiti novac. Jedna mi je cak i napisala da to ne dolazi u obzir, da mogu samo da joj uplatim na racun jer do sada ni sa kim nije imala problema i svaka saradnja joj je protekla po dogovoru, a na profilu ima ceo jedan utisak. 🤣 Na svim tim profilima se vidi da su slike njihove, uzivo slikane, na istoj pozadini, ali opet je rizik uplatiti novac jer neko moze prosto nikada vise da se ne javi i ne posalje stvar. Bili smo svedoci raznih slucajeva na sajtu. Sta vi mislite o ovoj temi? Zasto neko ne veruje meni sa 130 pozitivnih utisaka, a ja treba da verujem njemu sa 0? 😅
2025 03 31
Samo cu da kazem nikako uplata nego ili pouzecem ili da posalje predmet pa da se uplati...pricam iz iskustva prevarene zene
2025 03 31
Pa da, slazem se, ispratila sam vas slucaj na forumu. Samo sto izgleda niko nece da posalje bez otkupa..🙃 A i pouzecem je u neku ruku rizicno, ne znate sta je u kesi dok ne otvorite.
2025 03 31
Uplata na racun jeste rizik naravno ..ali ko vam garantuje da cete dobiti predmet koji ste narucili i pouzecem ..mozete da dobijete neku glupost a narucili ste nprm jaknu a dobili ste budjave cipele ili hrpu i gomilu gluposti Koliko ja znam vi paket morate da preuzmete i platite i tek posle placanja otvorite .Licno sam imala lose iskustvo poslato mi je krzno ali ne sa slike vec losijeg kvaliteta od prikazanog ..nisam platila unapred vec pouzecem morala sam da platim i tek posle placanja da otvorim paket i tu nastaje peripetija ..pisi posti zalbu ,prigovor,itd..itd..Resila sam ja to istog momenta ali sam zaobisla postine peripetije i sa gospodjom od koje sam kupila resila stvar istog momenta .Meni novac na racun je odmah prebacila a ja njoj krzno isi momenat poslala ..ali to je mogu slobodno reci izuzetak da neko bez nekih vecih problema odmah vrati novac Tako da obrni okreni rizik uvek postoji ..A osobe sa O utisaka pogotovo koje stave navodno originale za dzabalesku pa traze kintu unapred ..
2025 03 31
Desilo mi se, da mi je jedna rekla, ali ja sam "imala saradnje, ali mi nisu ostavile utisak"... :') To su sve profili prevaranata, normalne devojke koje tek otvore profil nemaju pojma o čemu vi pričate, tako se ne ponašaju i obično su stvarno raspoložene za svaki dogovor. Često ne znaju šta je CC, a šta PostExpress ili misle da se svaka pošiljka zove "brza pošta". Ne znaju da ostave utisak i sl. Tačno se vidi razlika u komunikaciji.
2025 03 31
> KrpiceMP: > Pa da, slazem se, ispratila sam vas slucaj na forumu. Samo sto izgleda niko nece da posalje bez otkupa..🙃 A i pouzecem je u neku ruku rizicno, ne znate sta je u kesi dok ne otvorite. Ja sam pouzecem dobila torbicu koju sam htela ali nije onanko kako je pisalo u opisu i informacijama...ne znam sta da kazem...ili licno ili nikako posto je i rizik pouzecem sto rece clanica ispod...
2025 04 01
Mačka u džaku kao i svaka kupovina ovde. Bilo je i da sam top stvari uzela za simboličan iznos, a na slikama se predmet nije zglavno ni video, samo sam procenila da će da bude dobro, a bilo je i da sam dobila oštećeno a bila je oznaka novo bez etikete. Tako da se nikad ne zna. Plaćala sam i na račun i pouzećem, zavisi kako procenim profil.
2025 04 01
Ja sam imala momente da kupujem od profila sa 2-3 utiska, uvek uplata na račun, i da mi stignu savršene stvari. Isto tako, oštećene stvari su mi stigle od profila sa 700, 50ak i 30ak utisaka. Kupila sam npr. od jedne žene sa tada 20ak utisaka 2 preskupe torbe, bio je veliki rizik i stigle su besprekorne. Nema pravila uopšte. Zaista sam puno toga kupila ovde, i samo 4 puta su mi stigle stvari koje su bile oštećene i koje sam želela da vratim, od te 4 samo jedna je prihvatila povrat, ali i to je bilo povuci/potegni. Mislim da je dosta njih prevareno jer ne umeju da procene profil, zaleću se na niske i nerealne cene, ustvari, ništa drugo ni ne gledaju osim te cene. Realno, ko bi od vas platio npr. "Viralni" Zara sako 7000 i prodao ga nov sa etiketom za 1500?
2025 04 01
(Da dodam, mnogo toga je stizalo da nije baš kao u opisu, ali je moglo da "prodje", ali to je već neka druga tema)
2025 04 01
Da odgovorim na samo pitanje, ne kupujem od novih članica. Dosta puta mi se nešto svidi i kad pogledam profil, preskočim. Pitanje da platim na račun nakon što mi stigne predmet sam postavila nekoliko puta, i uvek je odgovor bio negativan, više mi je i dosadilo da pitam, tako da sad više ni ne kupujem od njih.
2025 04 01
Clanice bez utisaka ne prodaju ono sto je meni zanimljivo. Kupila sam haljinu od clanice koja je imala nekoliko utisaka i zadovoljna sam. I preprodavce koji po izuzetnim cenama prodaju preskacem.
2025 04 01
Ja se upravo dogovaram u vezi saradnje sa jednom članicom sa 0 utisaka, 0 pratioca i ona 0 članica prati. Jedno fino, kulturno i neiskvareno biće. A danas mi se javilo nekoliko njih sa stotinama ocena, domaće su ovde, posle odgovora i poslatih podataka ispare a da ne pričam o tome koliko pokušavaju da spuste već niske cene dok na svojim profilina drže poprilično visoke. Tako da… ne treba imati predrasude ni prema kome, kao u životu generalno, tako i na ovom sajtu. Treba se osloniti na svoj osećaj, utisak. I, da, moguće je da je neko imao realizovane saradnje, uspešno, i nije dobio utisak. Ja nisam dobila za poslednje 4 prodaje, 2 članice su mi slala poruke na viber da su zadovoljne ali utisak nisu ostavile a one koje su dobile poprilične popuste nikad se nisu ni javile. A ja sam njima ostavila pozitivan utisak i ne pada mi na pamet da idem i brišem ili nekog molim, opominjem ili pitam za utisak. Ne vraćam se nikad unazad niti molim čak i kada je o sitnicama reč. Tako da, ne vidim što bi kategorično odbijali saradnju sa novim članicama, ukoliko su svi takvog stava one neće nikad niti jedan utisak dobiti. Kada sam ja prodavala prvu stvar, nove nike patike, starija članica me je ubedjivala da joj dam jeftinije, objašnjavala kako ona nema, pozajmiće od dečka, pa mi kaže da ne zna hoću li je ja PREVARITI… Prvi put u životu sam nekom objašnjavala kako nisam lopov 😟 Ni hvala nije rekla.
2025 04 01
Poenta i jeste da ja ne zelim da ih izbegavam. 😅 Ja sam samo zaista zelela da im dam priliku da zarade prve utiske, ali one nazalost nisu prihvatile takav nacin saradnje. Neko ce morati prvi da proba, ali to necu biti ja, nisam toliko hrabra. 😂
2025 04 01
Pa nije realno da vam neko pošalje stvar za džabe. Da se uplati bar pola novca, pa možda...
2025 04 02
> DoliBlack: > Pa nije realno da vam neko pošalje stvar za džabe. Da se uplati bar pola novca, pa možda... Mislim da jeste realno kad ja imam 250 pozitivnih a oni imaju 0. To poverenje treba da ide u oba smera, ne vidim zašto bih ja verovala nekome sa 0 a oni meni sa 250 ne treba da veruju na reč. Meni je skoro žena slala helanke u 2 veličine da probam i da joj uplatim ako odgovaraju, ako ne, da vratim. Pritom je nisam ni pitala, pitala sam samo jel mogu da zamenim ako ne odgovara veličina. Inače je imala oko 200 pozitivnih, i ničim izazvana je ponudila tu opciju. Ne samo poverenje već i dobra volja i želja da izadje u susret, a ne samo da proda po svaku cenu. I dalje ne mogu da verujem 🤣
2025 04 02
1 2 3