Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez clanicama - nije realno !

mojekrpice.rs/items/zene/12398965/sako-zara-xs-s Slike ukradene sa nekog Sajta OLX bg Da li stvarno mislite da cete dobiti ove krpice po tim cenama, na buvljaku bi bile skuplje! Clanica sa 0 utisaka , uplata unapred!
2025 04 05
> Vanesa72: > mojekrpice.rs/items/zene/12398965/sako-zara-xs-s > Da li stvarno mislite da cete dobiti ove krpice po tim cenama, na buvljaku bi bile skuplje! > Clanica sa 0 utisaka , uplata unapred! Vec njih 6 su stavile u omiljeno, znaci da ima onih koji veruju i koje bi kupile, pa onda kukale po forumu. Zara ima cenu, popularan je brend i zato ima toliko prevara. Dok pisem komentar sigurno i raste broj onih koji stavljaju u omiljeno, umesto da ignorisu takve pojave.
2025 04 05
Zato sam i napisala ovo upozorenje! Ako srljaju i ne citaju obavestenja na forumu … nek posle kukaju!
2025 04 05
mojekrpice.rs/items/12398965/favorites
2025 04 05
I proverom na google pretrazivacu izadje odakle su slike ukradene, definitivno je prevara u pitanju.
2025 04 05
Tako je!
2025 04 05
Upravo sam i ja videla ovaj predmet, rekoh nema šanse 😂 Ja sam do sad imala nekoliko saradnji gde sam kupovala predmete od članica koje nisu imale utiske i sve je prošlo kako treba. Čak sam i uplaćivala novac unapred po mojoj želji ali sam uvek proveravala unapred i imala taj neki ‘osećaj’ da će biti okej, a opet bila spremna na rizik. Ovakve stvari su ipak nerealne (samo popularne, brendirane stvari po jako pristupacnim cenama, jos ako pise uplata unapred zbog losih iskustava🚩). Obavezno svaki. put. unapred. proveriti. da li slike postoje negde
2025 04 05
Furla nova torba 4000, pa stvarno 🤣 i još je devojka sa 916 ocena stavila to u Omiljene..
2025 04 05
I u pravilniku mojih krpica pise da se ne srlja sa kupovinom i prodavac i kupac imaju odgovornost sto se tice kupoprodaje. Kada je nesto sumnjivo proverite slike, pretrazite sami. I opet pisem, ne stavljajte takve predmete u omiljeno, totalno ignorisanje njihovih nepostojecih predmeta ce ih oterati sa sajta.
2025 04 05
> Her_Fashion: > Furla nova torba 4000, pa stvarno 🤣 i još je devojka sa 916 ocena stavila to u Omiljene.. Misli da joj se posrecilo👌😂😂😂
2025 04 05
> MarianneMary: > I u pravilniku mojih krpica pise da se ne srlja sa kupovinom i prodavac i kupac imaju odgovornost sto se tice kupoprodaje. Kada je nesto sumnjivo proverite slike, pretrazite sami. I opet pisem, ne stavljajte takve predmete u omiljeno, totalno ignorisanje njihovih nepostojecih predmeta ce ih oterati sa sajta. Neko će ih uvek stavljati u omiljene, nažalost ne čitaju svi forum
2025 04 05
> Vanesa72: > > Her_Fashion: > > Furla nova torba 4000, pa stvarno 🤣 i još je devojka sa 916 ocena stavila to u Omiljene.. > Misli da joj se posrecilo👌😂😂😂 😂😂
2025 04 05
Mene vise brinu ove Furla torbe, to je bas bas mala cena za njih, jbt meni zao da za mini metropolis dam 10k ovde, kad znam da su u Pandorfu po 110e na snizenju, ali nikako da uzmem tamo. Tu ce biti zaleta i prevare.
2025 04 05
Da, slabo se cita Forum, dodju samo kada imaju neki problem pa da se pozale svima, realno pre kupovine treba da bude : - Jutric - Kafica - Forumcic - Kupovinica Mislim, eto da budemo u tom fazonu… puuu…!❤️
2025 04 05
> DzoDzo: > Mene vise brinu ove Furla torbe, to je bas bas mala cena za njih, jbt meni zao da za mini metropolis dam 10k ovde, kad znam da su u Pandorfu po 110e na snizenju, ali nikako da uzmem tamo. > Tu ce biti zaleta i prevare. I teee kakooo! Neka… samo nek ne citaju forum…cekamo ih❤️🤣🤣🤣👌
2025 04 05
1 2 3